Glock19

Glock a spol.

Sarkafarka.Loupeznik

Příspěvek#31 » čtv 11. úno 2016, 14:45

Mrkni na RHHolster...

Sedmej

Příspěvek#32 » čtv 11. úno 2016, 15:29

díky za tipy. oba jste mě v podstatě potvrdili, že moje volba vybrat nějaké kydexové je asi správná. :-)

Mujo

Příspěvek#33 » čtv 11. úno 2016, 16:03

Urcite doporucuji kydex. Mam od RHH na PPQ a spokojenost nad miru

Sent from my iPhone using Tapatalk

Frankie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#34 » čtv 11. úno 2016, 17:27

Melchisedech píše: Jen přemýšlím o tašce na léto, abych nemusel řešit oblečení v největších vedrech :).

přesně proto mám g43 :)

tifik

Příspěvek#35 » čtv 11. úno 2016, 18:13

A neodírá ten kydex povrchovou vrstvu na zbrani?

Sarkafarka.Loupeznik

Příspěvek#36 » čtv 11. úno 2016, 18:37

Maximálně ošoupe černění, ale povrch jako takový neutrpí žádnou újmu(nebude reznout, pokud je strach o toto)... Někdo tu patinu nošení naopak vítá... Každopádně nemá vliv na funkci... Stačí k tomu přistupovat jako k nástroji... Kladívko taky asi nikdo neopláče, když se otluče a ohmatá...;-)

Sedmej

Příspěvek#37 » pát 12. úno 2016, 20:17

já si dneska nějaké pouzdra prohlížel a musím říct, že jsem změnil trochu názor a v reálu mě víc než kydexové pouzdro zaujalo takové to s tou pojistkou při vytahování.ale pouzdru na nošení dám ještě čas.

Sarkafarka.Loupeznik

Příspěvek#38 » pát 12. úno 2016, 20:53

K čemu je taková pojistka dobrá, krom šance že si člověk sáhne kam nemá při tasení???;-)

Sedmej

Příspěvek#39 » pát 12. úno 2016, 21:12

pistole nemůže vypadnout, nikdo ti jí jen tak nevytáhne. ta pojistka je přesně v místě, kam ti vyjde ukazováček, když vytahuješ zbraň. mě to přišlo pro mě, jako začátečníka ideální. a věřím, že to je jen o zvyku. uvidím, třeba časem změním názor, ale líbilo se mě to.

Sarkafarka.Loupeznik

Příspěvek#40 » pát 12. úno 2016, 22:12

Tak mě z kydexu samo nic nevypadne, ani když to otočím hlavou dolů a třesu... Navíc nevím, kdo by mně měl jen tak ošmatávat a brát mi něco, o čem neví...;-) A mačkat ukazovákem cokoli poblíž místa, kde je spoušť, se mi prostě ekluje... Ten prst používám jako pojistku, takže s ním mačkat cokoli jiného než spoušť při střelbě, si nemůžu dovolit...;-)

notobi

Příspěvek#41 » sob 13. úno 2016, 11:15

Sedmej: proč ne pouzdro s pojistkou je velice pěkně vysvětleno tady: https://www.youtube.com/watch?v=Tuu7vhH28C4

Sedmej

Příspěvek#42 » sob 13. úno 2016, 14:21

notobi: znám tohle video a na základě toho jsem si právě udělal názor, že jedine kydexové. když jsem byl v obchodě a bavil se s prodavačem + s člověkem, který tam zrovna také kupoval pistoli, sám zbraň nosí denně několik let, tak jsem názor trochu změnil. neříkám, že si jednou určitě koupím pouzdro s pojistkou proti náhodnému vytažení, ale určitě si nějaké zkusím.

Sarkafarka.Loupeznik

Příspěvek#43 » sob 13. úno 2016, 15:33

Na každé střelnici najdeš kopy těch, co se budou dušovat a na matku přísahat, že jedině Dasta je to nejvíc nejlepší pouzdro... Nebo stará vyžvejkaná kůže je super, protože je příjemná na tělo... Pak si s tím ovšem sedneš do auta a máš v hnátě díru... Osobně se přikláním k tomu, že s pánama z HardTasku není proč se přít a pochybovat, nejen v oblasti pouzder...;-)

wigum

Příspěvek#44 » sob 13. úno 2016, 16:11

Vyzkoušej co ti sedne a bude vyhovovat, protože co člověk to názor a jiný vkus. Mě osobně se třeba nejlépe nosí v obyč látkovém, ale to neznemená, že to bude dobré i pro tebe.

Sedmej

Příspěvek#45 » sob 13. úno 2016, 16:14

já o nich vůbec nepochybuju. tak jsem to nemyslel. ale je asi rozdíl mít pouzdro na denní nošení, na compat závody nebo na to, když si někdo bere pistoli někam jednou za čtrnáct dní.
napsal jsme to, jen jako postřech z návštěvy obchodu se zbraněma. možná až tam půjdu opravdu pro pouzdro, budu to vidět jinak.
něco takového se mě momentálně líbí:
http://glockshop.cz/product_info.php?cP ... cts_id=340

Zpět na