Úprava brokové pažby - stavitelná lícnice

Patrik
moderátor

Příspěvek#1 » pon 13. říj 2014, 19:41

Kolega se mně obrátil s dotazem zda by šla na jeho pažbě provést úprava spočívající v nastavitelné lícnici. Dodal si kování a na mně bylo jen do toho říznout. Výřez proveden na pásové pile a kováni zafrézováno. Pro inspiraci, kdyby někdo řešil podobný problém.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#2 » pon 13. říj 2014, 21:44

Vypadá to suprově :)
Snad jen nějaké záslepky, aby se do děr necpala špína. I když záleží, jak často to chce majitel posouvat.

Patrik
moderátor

Příspěvek#3 » pon 13. říj 2014, 22:02

To by se dalo pořešit, uvidíme na poznatky z provozu.

Xerxes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#4 » úte 14. říj 2014, 06:59

Paráda, o něčem podobným přemýšlím pro moji ZKM456. Pro jednoduchost to mám v plánu vyřešit kdyxovou lícnící, ale tohle vypadá fakt dobře. Jen mi z těch obrázků není jasné, jak se provádí aretace výškového nastavení lícnice? A kde se dá sehnat to kování?:-D

Patrik
moderátor

Příspěvek#5 » úte 14. říj 2014, 10:01

Výškové ustavení se dělá pomocí červíků dostupných přes ty dírky. Kování se dá vyrobit, je víc možností jak může vypadat.

Blacky

Příspěvek#6 » čtv 1. led 2015, 20:56

Ahojky,

sory, ze pisu, sem, vhodné vlakno sem nenasel a tohle je trosku podobné. Jde mi o drzak naboju na pazbu, nebo baskuli. Takovy ten kozeny, nebo latkovy. Jak se to přesne jmenuje a jak se pridelava? Díky

Serz

Příspěvek#7 » čtv 1. led 2015, 21:23

jako pane vachmajstr... klobouk dolu :)

mikymoto

Příspěvek#8 » čtv 29. zář 2016, 14:39

Trochu oživím téma - pořídil jsem k pušce druhou pažbu za rozumný peníz a chtěl bych na té dokoupené pažbě vyzkoušet stavitelnou lícnici (nerad bych domrvil tu pažbu se kterou teď střílím).

Otázka - kde sehnat to kování. Dělá se něco takového standardně (lze koupit na krámě), nebo si to člověk musí u nějakého šikovného zámečníka nechat vyrobit?

JARDACZ

Příspěvek#9 » sob 15. říj 2016, 19:45

Patrik píše:Výškové ustavení se dělá pomocí červíků dostupných přes ty dírky. Kování se dá vyrobit, je víc možností jak může vypadat.

No jak tedy vidím,můj patent slaví úspěch... Že bych začal seriovou výrobu??

Zpět na