Armed.cz

davidu11

Příspěvek#46 » úte 24. srp 2021, 12:16

Blacky: tleskám ti, lépe bych to nenapsal. Díky za tvoji upřímnost.

Honzajan

Příspěvek#47 » úte 24. srp 2021, 14:43

Blacky píše:Kde se sakra bere v lidech ta negativnost, neustálá kritika a brekot? Místo radosti, že se tu máme jak prasata v žitě, můžem si koupit každej kvér na kterej máme prachy, nábojů co unesem, pořád brečíme, že tohle nemáme až pod nosem, tohle je drahý, tamto májí v tramtárii lepší. Že se nestydíte. :cry:

Kdybychom si nestezovali, vse prijimali se sklopenou hlavou, nakupovali u kktu, tak bychom stale byli na stromech nebo v jeskynich.

kolombo

Příspěvek#48 » úte 24. srp 2021, 17:57

Nadáváním na ostatní vstříc lepším zítřkům ? Zvláštní představa :-)

K lepším zítřkům se posuneme tím, že když někdo dělá, podle Tebe, něco špatně, že ty půjdeš a budeš to dělat lépe.

Honzajan

Příspěvek#49 » úte 24. srp 2021, 18:04

Tak v tom pripade cele generace treneri delaji svou praci spatne.

kolombo

Příspěvek#50 » úte 24. srp 2021, 18:15

Bavíme se o provozování obchodu a podnikání, ne ?

Ale pokud nějaký sportovní trenér pouze nadává, tak asi něco špatně dělá ...

cipis

Příspěvek#51 » úte 24. srp 2021, 19:52

To nemáš pravdu, s těma lepšíma zítřkama. Dost těžko můžeš dělat např. státní správu a podobně.
A kdybychom nenadávali, nefrflali, nestěžovali si, tak se třeba datovek a placení na účet místo kolků nedočkáme. Jakákoliv konstruktivní kritika žene dopředu. Ale konstruktivní kritika není jen otevřít si vlastní obchod, ale i poukázat na to, že to, co dělá jiný, je přehnané, není v souladu s předpisy, atd.

davidu11

Příspěvek#52 » úte 24. srp 2021, 20:37

Cipis: konstruktivní kritiku ti nikdo nebere, ale neměl bys druhého urážet jen kvůli jeho opatrnému chování.

blacknocturno

Příspěvek#53 » stř 25. srp 2021, 07:45

No opatrnost je dobrá vlastnost ale... Kdyby se náš stát choval opatrně a snažil se být papežtější než papež tak by zavedl směrnici doslova a tak jak to Brusle chtěli a nesnažil by se to co nejvíc ošvejkovat. A pak by jsme tu neřešili žádné zlé zásobníky protože by si je mohlo pořídit jen promile z nás!Takže opatrnost Armedu tu jaksi není na místě. Ale jak tu bylo řečeno. Pokud Armed nestojí o peníze není nic jednoduššího než nakoupit jinde.

sonor

Příspěvek#54 » stř 25. srp 2021, 08:41

Idahou píše:Chtěl včera napsat něco jako Blacky, ale pak jsem si řekl, že nebudu šťouchat do klubka haterů - takže souhlas.

Jakejkoliv zásobník s kapacitou 20 a více ran je nadlimitní bez ohledu na zbraň, nenašel jsem nějakou specifickou legislativní úpravu pro prodej nadlimitních zásobníku, tudíž podle mě Armed nepostupuje špatně

Jakejkoliv ne. Povolení na nadlimitní zásobníky je potřeba pouze na zbraně se středovým zápalem.

cipis

Příspěvek#55 » stř 25. srp 2021, 10:12

A ještě jen pro použití v samonabíjecí zbrani.

antonspelec

Příspěvek#56 » pon 4. říj 2021, 20:25

Mate prosim nekdo zkusenosti s cestou do Armedu autem kolem poledniho o vsedni den? Jak je to tam s parkovanim? Podle webu maji mista pro zakazniky, ale realita byva casto jina…

morepower

Příspěvek#57 » pon 4. říj 2021, 20:31

1-2 místa tam obvykle v tuhle dobu jsou. Kdyžtak se to dá nechat podle zdi

Blacky

Příspěvek#58 » úte 5. říj 2021, 07:26

Jj ale bacha, byl sem tam pred 2 tydny a u vjezdu se evidentne kopalo pro stavbu zavory. Netusim, kdy to bude hotove a jak bode fungovat.

mikky

Příspěvek#59 » úte 5. říj 2021, 10:01

zatim jsem tam vždycky zaparkoval, ale místy to bylo dost natěsno - mají tam asi 4 místa pro sebe, ale mam pocit, že na jednom z nich vždycky stojí ta samá dodávka - imho by ale nemusel být problém, když zaparkuješ na nějakym místě hned vedle

krtek2k

Příspěvek#60 » úte 5. říj 2021, 10:39

Naprostá spokojenost, byl jsem v Praze i v Pardubicích.
Ta sleva pro LEX je úplně super. Koupil jsem ARko na .300blackout a tlumič na .45acp a ušetřil cca 4tisíce z běžný ceny. Neber to.

Zpět na