Lis z USA

cony

Příspěvek#46 » stř 2. bře 2011, 13:22

Pufik: cena za poštovné se mění dle váhy zboží, tzn když vezmeš jen jeden jednooperační lis tak bude určitě nižší než těch mnou udaných 88dolarů. Cenu pošty zjistíš po vyplnění údajů o sobě, případné registraci ještě před dokončenou objednávkou když dáš věci do košíku. Z toho že kupuješ jednooperák usuzuju na přebíjení puškových nábojů. Vem ten ocelovej bude to nezničitelný. Hliníkovýho bych se ale taky nebál, sám mám na normálním turretu napřebíjeno desetitisíce nábojů a nepozoruji opotřebení nebo nějaké změny. Určitě budeš potřebovat matrice, váhu, něco na lubrigaci nábojnic a dávkovač prachu pokud nebudeš chtít dávkovat jen odměřováním přez váhu. pokud budeš chtít přebíjet pistolové a né puškové kup rovnou turret. Jo a nakup si co chceš do tech cca 200dolaru třeba 2 lisy DPH ani clo pokud to nepřekročíš neplatíš.

pufik

Příspěvek#47 » pon 7. bře 2011, 10:00

Tak jsem to 3.3. objednal a v podstate obratem se mi na uctu zablokovalo 4510kc coz odpovida objednavce... vzhledem k tomu ze jsem jeste nikdy nic neplatil kartou pres inet bych se chtel zeptat kdy dojde ke "strzeni" penez, tedy kdy se to objevi ve vypisu historie uctu (zatim tam nic neni)? V momente kdy balik odeslou nebo az ja si balik vyzvednu? Nebo muze byt nekde problem ze sice penize zablokovali ale nemohou je strhnout? Mam neco podnikat nebo jen cekat? Diky.

jhora

Příspěvek#48 » pon 7. bře 2011, 11:19

Jestli se nepletu, tak až si to banky potvrdí. Ten proces by měl být následovný (pokud se nepletu):

1) Ty zaplatíš na netu kartou
2) Prodejce potvrdí, že tu platbu chce (pravděpodobně ve chvíli, kdy začne zpracovávat objednávku a kompletovat její obsah)
3) Jeho banka dá požadavek na stržení platby
4) Tvoje banka ho akceptuje
5) o následujícím termínu zpracování operací (každá banka ho má jinak, většinou je to jednou za den) odejdou tvoje peníze

Ve "výpisu" se ti to objeví pravděpodobně už po kroku 4, ale možná až po tom posledním, to si nejsem jistej.

Old Death

Příspěvek#49 » pon 7. bře 2011, 16:31

Zdarec.
Nechápu,proč lis nekoupíš u Anděla alias Soukupa.Tam si to můžeš ošahat a nevěřím ,že to z USA bude o tolik levnější.
Old Death
PS: je to jen můj názor.

pufik

Příspěvek#50 » pon 7. bře 2011, 19:07

Protoze kdyz ho objednam z US (a pokud teda skutecne dojde :) ) tak mam za stejnou cenu jako u Andela i matrice 8x57 + 9mmL...

kralik

Příspěvek#51 » pon 14. bře 2011, 15:56

take jsem provedl experiment - doufam ze dojde pred 1.4.... a rozdil v cene oproti tuzemskym dodavatelum je prekvapive vysoky...

kralik

Příspěvek#52 » pon 14. bře 2011, 22:15

jo.. maj nejak fofr.. takze pokud neco chcete pred dubnem, necekejte...

"Thank you for your order. Please Note Due to the high demmand for reloading equipment PLease alow a minimum of 1 week for delivery on certain backordered itmes. Please do not call or e-mail us on the shipping staus of your order until 15 days have passed. You will receive an e-mailed tracking # from Nick when items are shipped".

pufik

Příspěvek#53 » úte 15. bře 2011, 11:32

mohu se zeptat jak se dozvim ze si mam zbozi vyzvednout? prijde mi z posty nejaky listecek nebo to prijde od celniku? Ptam se pro to ze bydlim v oblasti kde nam obcas nasi poradkumilovni obcane pomohou s uklidem schranek a pak se nedozvim ze mam balik na poste apod.

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#54 » úte 15. bře 2011, 11:46

Pokud se dobře pamatuju, tak mi přišel dopis z celnice, že to leží u nich a mám přijít podat vysvětlení a eventuelně doplatit clo/dph.

sided
moderátor

Příspěvek#55 » úte 15. bře 2011, 13:02

Ano, jedna varianta je doporučený dopis z celnice s výzvou, druhá že to rovnou vyměřej a přepošlou dobírkou na doplacení (nebo bez ní) systém podle jakýho to rozhodujou jsem nepochopil ale je to tak napůl.

kralik

Příspěvek#56 » úte 15. bře 2011, 13:24

obcas to take dojde rovnou (zkusenost ze zasilek jineho typu).... tezko rici podle jakeho klice
mozna podle toho jak je zrovna nalada na celnici.
takze je potreba hlidat..

pavel337

Příspěvek#57 » stř 16. bře 2011, 17:15

Zdravím,
předevčírem jsem udělal objednávku na https://factorysales.com/ , LEE CLASSIC TURRET PRESS, matrice, prachovač, nástavec pod prachovač, podavač zápalek ( sada malý + velky ) celkem 167,5 $,volil jsem tento lis abych se vešel do bezcelního limitu 150€ - cca 200$ dle kurzu, poštovné 97,6 $ placeno kartou, na účtě mám blokaci 4642 Kč, u nás na www.strobl.cz cena 7767 Kč,
Včera jsem dostal email, že vše krom lisu je připraveno k odeslání, dnes přišel email, že balík byl odeslán a kód pro sledování zásilky. Odesláno přes USPS Priority Mail International, dodání 6-10 dní. USPS Expres je rychlejší - 3-5 dní ale při objednání není v nabídce, automaticky dávají USPS Priority.
Doufám, že nebude problém a dorazí to do konce měsíce, od 1.4.2011 se snižuje bezcelní limit na 22 €, potom bych musel zaplatit DPH a úspora by byla menší o cca 1000 Kč.

Ještě k factorysales.com, posílal jsem emailem dotazy ( s mojí angl. se divím, že pochopili na co se ptám ) odpověď přišla během 1 h.

Takže kdo má zájem jednejte rychle

kralik

Příspěvek#58 » stř 16. bře 2011, 21:43

no, to ja furt cekam na lis....

pufik

Příspěvek#59 » čtv 17. bře 2011, 21:41

Take cekam... lis maji ale nemaji matrice ktere jsem bral k tomu... takze to asi nestihnu :cry:

kralik

Příspěvek#60 » čtv 17. bře 2011, 21:57

jojo... uz ani ta amerika nestoji za nic....

Zpět na