SVAZARMOSAURUS

marinakus

Příspěvek#16 » úte 3. kvě 2016, 21:05

Pozvu vás na kukandu na kluky sedmdesátiletý, kteří sedí za pultíkem a když na nekrytě ležící na pětadvacet trefí devítku, jsou nemožně nasraní. Samozřejmě jednoruč. A žádná Margolina ale třeba Phoenix.

Branibor

Příspěvek#17 » úte 3. kvě 2016, 21:08

Tak je maj i v americe! A tenhle pán to opravdu umí .https://www.youtube.com/watch?v=jJ3XwizTqDw

Drvoštěp

Příspěvek#18 » úte 3. kvě 2016, 21:11

Graver: Ani nevíš, jakou jsi měl kliku!
To byl SVAZARMOSARUS Grandi! Ti se vyskytují velmi vzácně jejich poznávacím znamením je revolver Grand.
Obrázek

Jirik.fx

Příspěvek#19 » úte 3. kvě 2016, 21:31

Kuva drát, ten v tom videu by to měl na 25 m ouplně v jedný díře o průměru max 9,23 mm, bo ne každá rána se vydaří.

Rough boy

Příspěvek#20 » úte 3. kvě 2016, 21:48

Jirik.fx: :lol:

Jednoho Turbosvazarmosaura jsem měl čest předloni na Květnici pozorovat. Hodil k terči pár ran během krátkých 5ti minut a pak si se zapáleným cigárem (ten bolševickej popelník z kulturáku si musel přivézt v batohu sebou, vícekrát už jsem ho tam neviděl) labužnicky vychutnával dírku obdobného průměru. Děd labužnicky vychutnával třetí spartu a dle nesouhlasného mručení nejspíš přemýšlel, jak prodloužit pojezd na kýžených alespoň 50m. Následně jsem se odplížil, znechucen se svým pytlíkem limitů předstírat, že dle zásahů v terči střílím Uzkonem...

iloveguns

Příspěvek#21 » stř 4. kvě 2016, 07:51

SANY0069.jpg
Tohle je můj svazarmosaurovský Grand..
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

sided
moderátor

Příspěvek#22 » stř 4. kvě 2016, 07:58

Branibor píše:Tak je maj i v americe! A tenhle pán to opravdu umí .https://www.youtube.com/watch?v=jJ3XwizTqDw

Jerry nemá s touhle odrůdou nic společnýho :lol:

iloveguns

Příspěvek#23 » stř 4. kvě 2016, 08:06

A tohle je moje svazarmosaurovská Margolina...

Rough boy

Příspěvek#24 » stř 4. kvě 2016, 08:08

Safra, to jsou strojovny...tomu říkám zbraně s duší a příběhem! Když se pak zadívám na svůj ultralite, naprosto bezejmenej kus hliníku...
Po jednom Svazarmosaurovi jsem podědil krabici s náhradními díly na Svazarmosaurské zbraně. Díky těmto fotkám zjišťuji, že tam jsou dvoje střenky na Granda ve stavu "jako nové" a spousta náhradních dílů, co Svazarmosaurům zbylo a sesypali to na palpostech a v klubovnách do jedné ořechové kazety, původem nejspíše od Drulova. Pokud to nebude Drvoštěpovi vadit, nafotil bych obsah tajemné schránky a šoupnul fotky sem, aby mi pomohli místní uznávaní sauři identifikovat hejblátka, mušky, hledí, rukojeti atp., případně si z toho něco vybrali, neboť Svazarmosaurství je třeba podporovat.

Drvoštěp

Příspěvek#25 » stř 4. kvě 2016, 08:13

Můj ty smutku.. Jeden takovej docela nerudnej dostřílel a zjistil, že ta tečka uprostřed desítky zůstala nedotčena. S brbláním se vrátil ke stavu, z batohu vytáhl takovej divnej hadr a z něj vybalil něco co sem v životě neviděl! Tak sem se zeptal co to je a on zabručel "Drulofka". Nemělo to zásobník a bylo to fakt dlouhý! Strčil do toho malorážkovej, vystřelil a eště jednou. K terčům a brblání se změnílo na spokojené mručení.
Máte to někdo?
K nošení by se to ale asi moc nehodilo....

Drvoštěp

Příspěvek#26 » stř 4. kvě 2016, 08:18

Rough: Natuty ANO! Zvlášť dnes, když je fakt třeba některým "mám zbroják už měsíc a vystříleno 2000 a tak mi neraďte" ukázat co to znamená umět střílet.

iloveguns

Příspěvek#27 » stř 4. kvě 2016, 08:31

Jo, "drulofku" :-) mám také.... Příště vyfotím.... Pistole Drulov je zbraň konstruovaná zejména na tréning disciplíny Libovolná pistole na 50 metrů....

SANY0072.jpg

A tohle je můj svazarmosaurovský kufřík....

Drvoštěp

Příspěvek#28 » stř 4. kvě 2016, 08:39

Libovolnou pistolí na 50 m bych naprosto jistě trefil úplný ho*no!

iloveguns

Příspěvek#29 » stř 4. kvě 2016, 08:41

A tohle je ta "drulofka" :-)
SANY0075.jpg

Drvoštěp

Příspěvek#30 » stř 4. kvě 2016, 08:45

JO! To je vono...

Zpět na