19.03.2016 - Závod LOS: POHÁROVÝ ZÁVOD
Kdy a kam za střílením
Moderátor: LOS vedení
-
ZbraneKvalitneCZ - Příspěvky: 1015
- Kontaktovat uživatele:
- ZbraneKvalitneCZ
- guttata
- eab
Příspěvek#6 » ned 20. bře 2016, 09:58
PP počet trefených popperů
A hodnocené alfy
C hodnocené charlie (+1sec. za každého charlieho)
D hodnocené delty (+2 sec. za každou deltu)
MT minuté zásady (+5 sec. za každého "myšáka")
MP neshozené poppery (+10 sec. za každý neshozený popper)
NT počet zasáhnutých neterčů (+10s. za každý neterč, který je možné "zabít" pouze jednou bez ohledu na počet děr v něm)
pr počet procedurátlních chyb (+3s za každou - třeba za nekrytí, případně když udělám něco jinak než jsem měl).
A hodnocené alfy
C hodnocené charlie (+1sec. za každého charlieho)
D hodnocené delty (+2 sec. za každou deltu)
MT minuté zásady (+5 sec. za každého "myšáka")
MP neshozené poppery (+10 sec. za každý neshozený popper)
NT počet zasáhnutých neterčů (+10s. za každý neterč, který je možné "zabít" pouze jednou bez ohledu na počet děr v něm)
pr počet procedurátlních chyb (+3s za každou - třeba za nekrytí, případně když udělám něco jinak než jsem měl).
- Georg
Příspěvek#8 » ned 20. bře 2016, 20:09
Letos můj první LOS a konečně jsem si mohl vyzkoušet v akci novou rukojeť (viz. viewtopic.php?f=19&t=178&start=1005), která mne velice dobře potěšila, fungovala sqěle
Stage 1 - střelba za chůze
no zde jsem si zpočátku věřil, ale po pípnutí timeru a po pár "slepých" ranách jsem dost znejistěl
video: https://youtu.be/f11PhbDPRyc
Stage 2 - střelba se svítilnou
tak natěšen koupí nové svítilny jsem na střelnici zjistil, že jsem ji zapomněl doma
Zde byl problém (a nejen pro mne) "strkání" rukou za kryt
Také losování "kamaráda" (barevného symbolu na který se nestřílí) se občas u některých neobešlo bez omylu
video: není, za velmi snížených světelných podmínek mi kamera mobilu kvalitní video nenatočí.
Stage 3 - najdi všechny "padouchy"
zde jsem zapomněl na jeden terč. Nebo jsem blbě koukal
video: https://youtu.be/Hf9VobxmfOk
Stage 4 - "prohledávačka"
taková "klasika", kde pořád čekám na nějakou čertovinu
video: https://youtu.be/7rfWQODFtg0
Musím poděkovat nejen za pěkný závod, všem, kdo se na něm organizačně podíleli, ale i Pavlovi za rychlé výsledky

Stage 1 - střelba za chůze
no zde jsem si zpočátku věřil, ale po pípnutí timeru a po pár "slepých" ranách jsem dost znejistěl

video: https://youtu.be/f11PhbDPRyc
Stage 2 - střelba se svítilnou
tak natěšen koupí nové svítilny jsem na střelnici zjistil, že jsem ji zapomněl doma

video: není, za velmi snížených světelných podmínek mi kamera mobilu kvalitní video nenatočí.
Stage 3 - najdi všechny "padouchy"
zde jsem zapomněl na jeden terč. Nebo jsem blbě koukal

video: https://youtu.be/Hf9VobxmfOk
Stage 4 - "prohledávačka"
taková "klasika", kde pořád čekám na nějakou čertovinu

video: https://youtu.be/7rfWQODFtg0
Musím poděkovat nejen za pěkný závod, všem, kdo se na něm organizačně podíleli, ale i Pavlovi za rychlé výsledky

- ilicz
Příspěvek#10 » pon 21. bře 2016, 15:23
Pavnec: bohužel nešlo.
Pro ilustraci nabízím takový nadnesený pohled na LOS závod v Otrokovicích z pohledu závodníka a rozhodčího z pera kolegy Zdenka, taktéž rozhodčího.
http://skrytenoseni.blogspot.cz/2015/03 ... -losu.html
Rychlost závodu je vždycky dána nejenom délkou situace, ale i počtem závodníků, kteří přijedou. Mnozí navíc jezdí bez přihlášení. Pokud se mezi závodníky nenajde dostatek rukou, které nám pomůžou po každém střelci uvést situaci do původního stavu, bohužel to ani rychlejší být nemůže. Za každou ruku, která se k nám přidám budeme vděční.
Každopádně, ti, kteří se musí ze střelnice dostat co nejdřív, (ať už z důvodu, že bydlí moc daleko, nebo mají nějaké další povinnosti) se dokáží v ideálním případě dostat ze střelnice kolem páté, šesté hodiny večerní...
Jen tak mimochodem, já sám jsem se po závodě domů a do postele dostal ve 4:00.V parku okolo domu začínali zpívat první ptáci.
Pro ilustraci nabízím takový nadnesený pohled na LOS závod v Otrokovicích z pohledu závodníka a rozhodčího z pera kolegy Zdenka, taktéž rozhodčího.
http://skrytenoseni.blogspot.cz/2015/03 ... -losu.html
Rychlost závodu je vždycky dána nejenom délkou situace, ale i počtem závodníků, kteří přijedou. Mnozí navíc jezdí bez přihlášení. Pokud se mezi závodníky nenajde dostatek rukou, které nám pomůžou po každém střelci uvést situaci do původního stavu, bohužel to ani rychlejší být nemůže. Za každou ruku, která se k nám přidám budeme vděční.
Každopádně, ti, kteří se musí ze střelnice dostat co nejdřív, (ať už z důvodu, že bydlí moc daleko, nebo mají nějaké další povinnosti) se dokáží v ideálním případě dostat ze střelnice kolem páté, šesté hodiny večerní...
Jen tak mimochodem, já sám jsem se po závodě domů a do postele dostal ve 4:00.V parku okolo domu začínali zpívat první ptáci.

- gastly
Příspěvek#11 » pon 21. bře 2016, 15:31
Pokud dorazíš na 04,OO odemknu ti střeliště a můžeš zacít stavět. Pak stihnem start v 10.OO. Pokud je potřeba víc času, dá se začít už v 21-22,00 předchozího dne. (To už zákazníci přestanou střílet). Popřípadě se múžeš zúčastnit standardního stavění. To je sraz v 9.00 u dveří. (Na to většina stavěčů vstává kolem šesté.) Pokud znáš pár jedinců, co mají masochistický sklony, tak sem s nima. Protože, pokud se někomu zdá závod dlouhé (a hoví si na sedačce, popřípadě trpí na židli) tak se kolem půlnoci zeptej rozhodčích, (vstávali v šest, aby v devět začali stavět) jestli to nejde rychlej a začít dřív. Já děkuju bohům za ty, co sou pořád ochotní pomáhat ( spíš kompletně odedřít) jak stavění, tak pískání. V neděli v 8.00 se musí otevřít uklizená střelnice dalším zákazníkům.
Tímto děkuji všem kdo nám pomáhá, jak se stavěním (VYMYSLET to je problém) pískáním- ( žer 10 hodin olovo a ještě se nezavděčíš) Jmenovat nebudu, neb oni vědí. DĚKUJU, DĚKUJU, DĚKUJU a furt je to málo Dik Pepa.
Ps.šlo by začínat cca v 10:00
Obávám se že to neprojde, ale můžeš si vzít spacák, tak jak rozhodčí.
Iljič píše rychlej.
Tímto děkuji všem kdo nám pomáhá, jak se stavěním (VYMYSLET to je problém) pískáním- ( žer 10 hodin olovo a ještě se nezavděčíš) Jmenovat nebudu, neb oni vědí. DĚKUJU, DĚKUJU, DĚKUJU a furt je to málo Dik Pepa.
Ps.šlo by začínat cca v 10:00

Obávám se že to neprojde, ale můžeš si vzít spacák, tak jak rozhodčí.
Iljič píše rychlej.
- guttata
- guttata
- HawkCZ
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa