Walther PPQ
Glock a spol.
- lipas
-
Návštěvník
- Návštěvník
Příspěvek#199 » pon 30. lis 2015, 00:27
Mujo: futrál od RHH mám několikátý (jeden byl přímo na PPQ), je to aktuálně asi nejlepší kydex v ČR, co konkrétně chceš slyšet? Nejlepší je zajet si do Jablonce a detaily doladit s Kubou na místě.
lipas: v šeru a dál vlákno není vidět, takže si rozmysli, jestli to chceš na obranu v noci nebo sport ve dne. Obojí zároveň nejde. Chystám se zkusit silně reflexní barvu na mušku, ale svítivosti tlustého vlákna to nedosahuje.
Body na hledí jsou na houby, jen ruší. Smysl mají jen tritiové kapsle pro použití v noci, když nejsou zvýrazněné, ve dne nejsou moc vidět.
lipas: v šeru a dál vlákno není vidět, takže si rozmysli, jestli to chceš na obranu v noci nebo sport ve dne. Obojí zároveň nejde. Chystám se zkusit silně reflexní barvu na mušku, ale svítivosti tlustého vlákna to nedosahuje.
Body na hledí jsou na houby, jen ruší. Smysl mají jen tritiové kapsle pro použití v noci, když nejsou zvýrazněné, ve dne nejsou moc vidět.
- Mujo
- lipas
Příspěvek#201 » pon 30. lis 2015, 20:16
Rimmer132: Nemam sportovni ambice... naopak, rad bych abych zbrani byl schopny trefit postavu, idealne i za zhorsenych svetelnych podminek... soustrely do velikosti petikacky na 25m ponecham jinym
(ne ze by se mi nelibilo to davat... ale asi nemam narok
).
Takze tritiove kapsle ? Neco takovedleho? http://www.truglo.com/firearms-handgun/ ... sights.asp

Takze tritiove kapsle ? Neco takovedleho? http://www.truglo.com/firearms-handgun/ ... sights.asp
- Biggles
Příspěvek#204 » stř 30. pro 2015, 18:50
Jen bych nesouhlasil s tím, že "nic horšího" než TFO/TFX není - sám je mám již na několikáté pistoli (G26/43 a potkal jsem se s nimi důkladně i na G19) a při mojí blbozrakosti si chrochtám, takže bych to nechal na vyzkoušení každého - nejen kvůli vlastním očím, ale i pro různé použití.
-
Sarkafarka.Loupeznik - Příspěvky: 565
- Sarkafarka.Loupeznik
Příspěvek#205 » čtv 31. pro 2015, 09:45
Mujo píše:Zajímá mě kvalita materiálu zpracování, jak v pouzdru zbraň sedí/drží, jak sedí pouzdro atd..
Nevite někdo kde koupi podložku pro čištění PPQ? Nemůžu nikde najít, pouze "venku" ale s nesmyslným poštovným
Kvalita je na dobré úrovni, k vnějším dodávají lepší "oka"-kovová, nikoli kydexová, zbraň se v něm ani nehne a sílu samosvoru lze upravit dle individuálních požadavků, ale asi to není třeba moc řešit... Vnitřní myslím dělají na přání i se "semišovou" fólií, takže je to příjemnější na pupek..

-
Martin51270 - Příspěvky: 15
- Martin51270
Příspěvek#206 » ned 10. led 2016, 13:42
Ještě pokud se jedná o pouzdra, používám toto kydexové pouzdro: http://www.kydexovapouzdra.cz/kydexove- ... ni-carbon/ a naprostá spokojenost. Nedávno jsem si pořídil na nošení ještě Glocka 43 a pouzdro jsem vzal zase toto a o pistoli ani nevím, že jí mám u sebe
.

- Bretas33
Příspěvek#208 » čtv 4. úno 2016, 21:20
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jestli někdo z Vás kupoval Walther PPQ m-2 5" se slevou pro příslušníky ozbrojených složek? Jestli ano, tak kde? zatím jsem uspěl jen na armed.cz a to se slevou 5% což by vyšlo asi na 18900 Asi si ji koupím tak jako tak, jde jen o to kde... Viděl jsem že se na tomto fóru něco podobného řešilo pár let zpátky... Budu vděčný komukoli za info...
- Hans Gruber
- Hans Gruber
Příspěvek#209 » pát 5. úno 2016, 13:44
Výrazná sleva byla přes střeleckýservis sro - Praha, ale byla to jednorázová akce - tehdy se tam dal koupit asi za 13500...Zkus jim napsat, osobně by mě to taky zajímalo, tento rok si na ppq dělám taky zálusk..
http://www.streleckyservis.eu/cz/prodej ... le.php?i=1
http://www.streleckyservis.eu/cz/prodej ... le.php?i=1
-
Sarkafarka.Loupeznik - Příspěvky: 565
- Sarkafarka.Loupeznik
Příspěvek#210 » pát 5. úno 2016, 13:57
Mám dojem, že to je už starší záležitost a že se tímto způsobem zbavovali starých modelů M1(s vypouštěním zásobníku na lučíku)... Dnes co jsem viděl byly všude slevy max. do 1000, aneb vlk se nažere a koza zůstane celá(kvůli dvojitému nákupku se to už nikomu nevyplatí prodávat dál, jako tomu bylo tenkrát, když byla sleva o několik tisíc a každý kdo měl známého u ozbrojených složek to přes ně bral)... Ale za zeptání určitě nic nedá...
Btw. Jinak mají střílené PPQ v pětipalci na Armyarms za +- 13,000Kč, jak moc je ošlehané nevím, ale píší že pěkný stav...

Btw. Jinak mají střílené PPQ v pětipalci na Armyarms za +- 13,000Kč, jak moc je ošlehané nevím, ale píší že pěkný stav...
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí