Zkouška ve Špindlu

MikeCZ75

Příspěvek#1 » pon 5. říj 2015, 08:47

Zdravím. Přihlásil jsem se ke zkoušce na ZP, nicméně všechny termíny v mém městě jsou plné, tak mě strčili na střelnici ve Špindlerově Mlýně (hotel Harmony). Zajímalo by mě, jestli s ní máte někdo zkušenosti? Konkrétně jaké zbraně se tam přesně používají u praktické zkoušky pro D a E. Chci si tam potom alespoň jednou zajet, ale nevím kdy se k tomu dostanu a nerad bych si pak nacvičoval např. cz75ku s tím, že mi pak do ruky strčí u zkoušky úplně něco jiného a budu v p.
Děkuji

wigum

Příspěvek#2 » pon 5. říj 2015, 09:59

Tak termín zkoušky asi znáš, ne? Tak nejlepší je na střelnici zavolat a domluvit se na přípravě před zkouškou.

tormans

Příspěvek#3 » pon 5. říj 2015, 15:43

Hele, ve Špindlu se dá střílet :) To je pro mne zcela nová zpráva. Mají nějaký web, kde by šly zjistit podrobnosti?

AK

Příspěvek#4 » pon 5. říj 2015, 16:35

jarynn

Příspěvek#5 » pon 5. říj 2015, 18:59

Já měl zkoušku začátkem září, nebyl jsem si jistý zbraní tak jsem zavolal a CZ75. Pohoda Taky jsem se obával něčeho jinačího. Zavolat, zeptat se.

ravo001

Příspěvek#6 » úte 6. říj 2015, 14:00

to Tormans: Bývalý papalášský hotel Harmony má v podzemí několikapatrový bunkr přestavěný na podzemní prostory jako je golfový trenanžer a v nejnižším patře je právě ta střelnice ;)

tormans

Příspěvek#7 » úte 6. říj 2015, 14:50

Co jsem zatím zjistil telefonicky, tak otevírací hodiny jsou ve středu od tří do sedmi odpoledne a v sobotu od pěti do devíti večer. Ceník neměl recepční po ruce. Zítra se tam nedostanu, ale v sobotu bych to zkusil.

MikeCZ75

Příspěvek#8 » sob 10. říj 2015, 15:42

Tákže, zjistil jsem že zbraně, které se tam používají ke zkoušce jsou tyto:

ČZ P07 - Což podle toho co jsem našel na internetu je plastová maketa z hračkárny, modelovaná podle klasické CZ 75 (kterou máme na kurzu a známí mají pouze taky tu klasickou :/). Ale snad by měla být téměř shodná s tou klasickou cz 75.
Malorážka klasika: ČZ 451
A dvojka: iž-43k, lankasterka... na kurzu máme pouze hammerlessku (skrytá kladívka). Neví někdo jestli to ovládání a rozebírání je identické s iž hammerlesskou?

Grasel

Příspěvek#9 » úte 13. říj 2015, 16:59

Mike CZ 75- CZ P07 je plastová maketa z hračkářství? Pane bože Ty tam na tu zkoušku radši nechoď!
http://www.armyarms.cz/cz-p-07-e501.html

wigum

Příspěvek#10 » úte 13. říj 2015, 19:17

Tak jasně. Je to z plastu a ne ze železa, tak je to přece hračka :P

marinakus

Příspěvek#11 » úte 13. říj 2015, 19:28

takže většina zásahovek má v podobě Glocků zřejmě špuntovky

esorimer

Příspěvek#12 » úte 13. říj 2015, 21:39

:D:D:D

cipis

Příspěvek#13 » úte 13. říj 2015, 22:52

Ne, petflašky :D

Grasel

Příspěvek#14 » stř 14. říj 2015, 19:27

Na té zkoušce bych chtěl být, tam bude sakra veselo až začne komisaři vykládat tyhle moudra posbíraný po kamarádech a internetu... :D

MikeCZ75

Příspěvek#15 » čtv 15. říj 2015, 07:33

Já ty plastové nemám rád. V ruce to je prostě, jako kdybych držel kapslíkovku. Sice jsem v ruce tu konkrétní plastovou čz neměl, ale držel jsem jiné plastové a holt to není ono. Nic se nevyrovná tomu pocitu, když má člověk v ruce pořádnej kus železa. (Což je alespoň moje osobní preference). Policajti atp. ať si klidně ty plastový nosej, samozřejmě chápu že tahat u pasu činku celej den by byla otrava.
Co se týče zkoušky, tak nic nenechávám náhodě, stáhnul jsem si k té P07 manuál, který už jsem dvakrát přečetl a pojedu si z ní před zkouškou alespoň jednou zastřílet.

Zpět na