LOS na Wikipedii

Moderátor: LOS vedení

JIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#1 » úte 8. čer 2010, 13:45

Dnes jsem na české jazykové mutaci internetové encyklopedie Wikipedie vytvořil stránku LOS (soutěž), aby tahle skvělá soutěž byla k nalezení i tam.
Wikipedii mají moc rádi vyhledávací roboti a tak by to, kromě okamžitého přínosu existence takového zápisu, časem mělo zlepšit i pozici oficiálních stránek LOS ve výsledcích vyhledávačů typu Google na důležitá klíčová slova.

Dal jsem tam zatím jen základní info, ale je to otevřený projekt, takže kdokoliv může časem přidat podrobnější informace. Takže prosím ;)
Konstruktivní výsledky případné diskuse tady tam rád ještě přidám.

btw: Mimo LOS jsem tam vytvořil také stránku o IPSC, jelikož tam toho (kromě několika mířenkářských a brokových disciplín) o sportovní střelbě moc nebylo a nestřelecká veřejnost by mohla nabýt dojmu, že snad ani neexistuje dynamická střelecká soutěž!
btw2: Vzhledem k tomu, že mám důvody sám sebe stále považovat za střelce-začátečníka, tak uvítám jakékoliv věcné připomínky k těmto mým výše uvedeným krokům.

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#2 » úte 8. čer 2010, 14:53

Možná něco přidám...
Já tam mám na svědomí většinu o zbrojním průkazu a zákonu o zbraních ;)

A hned jsem ti to přesunul na plný text (zkratky by se na wiki neměli používat pro název článku).

JIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#3 » úte 8. čer 2010, 15:02

2MarK: Super! Díky za úpravu :)

Spock lone wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#4 » úte 8. čer 2010, 20:09

No, upřímně, to nemyslím ve zlém, je to momentálně zralé na 2NNVZ (http://cs.wikipedia.org/wiki/Wikipedie:2NNVZ). Já to tam zatím nebudu, ale zdroje by to chtělo.

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#5 » úte 8. čer 2010, 20:16

Spock, co tím myslíš? Dal by se přidat třeba odkaz na LEX, který to zaštituje.
Každopádně si myslím, že disciplína, které se věnují v ČR stovky lidí, si článek na české wiki zaslouží.

jomekabi

Příspěvek#6 » úte 8. čer 2010, 20:41

Pridal jsem odkaz na LEX

Spock lone wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#7 » stř 9. čer 2010, 19:57

Já netvrdím že si článek nezaslouží, já jen říkám že k tomu nebyly zdroje a dřív nebo později by se v tom někdo začal šťourat. Kdybych měl na wiki víc času, tak klidně i já...

Iha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#8 » ned 31. říj 2010, 00:24

SLW: Co je to vubec ten netrivialni zdroj? Pritom jak je ta veta napsana mi pripadne, ze slovo netrivialni tam vnasi pouze nejistotu a zmateni. Osobne bych to kriterium, poslal kam slunce nesviti a vitr nefouka, protoze encyklopedie by mela byt pro sirokou verejnost a srozumitelna.

JIP: raze revolveru je .22 WMR je tam klasicky preklep ;)

Patrik
moderátor

Příspěvek#9 » ned 31. říj 2010, 00:48

.22 wmr opraveno ;)

Zpět na