Ruger SR1911
Původní i klony
- johnnyjak
Příspěvek#33 » stř 18. zář 2013, 22:38
Že SR1911 není vybíravá na tvar střely mi už potvrdila bezproblémovou střelbou se semiwadcuttery. Ale že dovede spolehlivě nabít i můj cvičný, dlouhodobým používáním značně zkrácený, náboj jsem nečekal. Trénoval jsem odstraňování závad a doufal jsem, že díky to tomu zmetku nějaká nastane při nabíjení do komory. Nestalo se tak ani jednou z dvaceti pokusů. Nakonec jsem všechny závady musel nasimulovat ručně 

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- vipermm
- vipermm
Příspěvek#35 » pát 25. říj 2013, 14:33
johnnyjak píše:Že SR1911 není vybíravá na tvar střely mi už potvrdila bezproblémovou střelbou se semiwadcuttery. Ale že dovede spolehlivě nabít i můj cvičný, dlouhodobým používáním značně zkrácený, náboj jsem nečekal. Trénoval jsem odstraňování závad a doufal jsem, že díky to tomu zmetku nějaká nastane při nabíjení do komory. Nestalo se tak ani jednou z dvaceti pokusů. Nakonec jsem všechny závady musel nasimulovat ručně
Kukam ze ti to jezdi docela dobre. Mne se to casto kousalo kdyz to bylo nove. Ted na tom mam nastrileno asi 1200 ran a strili to paradne. Trosku jsem vzal jemnym smirkem par hran uvnitr a fachci to jak po masle. Akorat jsem prisel na to ze si to moc nerozumi se zasobnikem od jinych vyrobcu. Mas tim nejake skusenosti? Koupil jsem si k ni dalsi dva 8 ranne zasobniky od MAC-GAR ale moc to snima nejezdi tak jak by jsme si predstavoval.
- johnnyjak
Příspěvek#37 » sob 26. říj 2013, 19:21
Mě SR1911 funguje perfektně i se zásobníkem DanWesson, Wilson Combat 47D a samozřejmě i s dokupovaným zásobníkem Ruger - vše osmiranné. MecGary jsem nezkoušel, ale hodil by se mi prodloužený 11 ranný, tak doufám, že bude fungovat taky OK.
Jsem si jistý, že ty tvoje zásobníky jde poladit aby fungovaly bezchybně - pěkné čtení je třeba http://how-i-did-it.org/magazines/
Ty střenky jsou z nějaké dýhy? Nevypadá to nejhůř, ale pro příště bych radil sehnat nějaké exotické dřevo, micartu nebo G10...
Jsem si jistý, že ty tvoje zásobníky jde poladit aby fungovaly bezchybně - pěkné čtení je třeba http://how-i-did-it.org/magazines/
Ty střenky jsou z nějaké dýhy? Nevypadá to nejhůř, ale pro příště bych radil sehnat nějaké exotické dřevo, micartu nebo G10...

- johnnyjak
Příspěvek#40 » ned 27. dub 2014, 17:54
Vyčerpávající recenze SR1911 včetně detailního popisu tolerancí a doporučených modifikací: http://1911addicts.com/threads/ruger-sr1911-review.982/
- johnnyjak
Příspěvek#41 » ned 15. čer 2014, 13:53
Tak po delší době zase jedna poznámka ke spolehlivosti téhle pistole: na střelnici jsem trénoval odstraňování závad a abych tomu dodal trochu na zajímavosti, do čtyř zásobníků jsem mezi ostré náboje nabil i prázdné nábojnice. Očekával jsem, že nastane problém při podávání. Namísto toho Ruger prázdné nábojnice normálně podával do komory... Takže jsem nacvičil zase jen Tap, Rack
.
Ale abych byl objektivní: před koncem kurzu, kde se během pár hodin vystřílelo přes 200 ran jsem zažil dvojité podání náboje (double feed). Těžko říct, jestli za to mohla pistole, nebo moje chyba - na nějaké vyhodnocování už jsem neměl sílu.

Ale abych byl objektivní: před koncem kurzu, kde se během pár hodin vystřílelo přes 200 ran jsem zažil dvojité podání náboje (double feed). Těžko říct, jestli za to mohla pistole, nebo moje chyba - na nějaké vyhodnocování už jsem neměl sílu.
- johnnyjak
- so92
Příspěvek#44 » ned 8. bře 2015, 13:14
Ahoj,
koupil jsem si RUGER SR1911. Ještě jsem si nevystřelil, ale párkrát jsem se s ní byl projít s nábojem v komoře a kohoutem na bezpečnostním ozubu. Když jsem po nějaké době vyjmul náboj z komory, střela byla více zatlačena do nábojnice. Viz obrázek.
Je to problém? Co, kdybych s takovým nábojem vystřelil? Čím je tato deformace způsobena?
koupil jsem si RUGER SR1911. Ještě jsem si nevystřelil, ale párkrát jsem se s ní byl projít s nábojem v komoře a kohoutem na bezpečnostním ozubu. Když jsem po nějaké době vyjmul náboj z komory, střela byla více zatlačena do nábojnice. Viz obrázek.
Je to problém? Co, kdybych s takovým nábojem vystřelil? Čím je tato deformace způsobena?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí