Uzkon TR-X

Dudis

Příspěvek#91 » ned 16. lis 2014, 13:13

Tak tech krabicek dostanes nejspis deset....

Thums

Příspěvek#92 » úte 18. lis 2014, 20:32

Už je na cestě a opravdu je k tomu pozornost 250ks nábojů.

Bohuliby

Příspěvek#93 » úte 18. lis 2014, 22:25

Když je na cestě tak předpokládám, že to máš z Munitopu ?
To gratuluji, budeš spokojen.

Thums

Příspěvek#94 » úte 18. lis 2014, 22:38

Já si to dohodnul ve zeleným sportu a kamarád mi to objednal na svou zbrojní licenci. Určitě budu spokojen :-) Zbraň dostane má dcerka která o tom ještě neví a dozví se to až si bude přebírat povolení k nákupu.

Bohuliby

Příspěvek#95 » úte 18. lis 2014, 23:04

Jj, dobrá obranná věcička, ale na ženskou to docela kope.
Moje z toho dá dvě rány a už to dál nechce půjčit.

Thums

Příspěvek#96 » úte 18. lis 2014, 23:52

Dcerce je čerstvě 18, zbroják má od 15. Má vlastní ČZ75, ČZ50, IŽ34. Ovšem největší miláček je její ZH-301 12/12/70. Zamilovala se do brokovnic, má ještě dvě dvojky 16/16. Pumpa je její sen, tak jí ho splním.

Bohuliby

Příspěvek#97 » stř 19. lis 2014, 00:00

Já jsem koupil Uzkona TR - X také ze zájmu vlastnit pumpu, celý život jako myslivec preferuji klasické dvojky.
Pumpa opravdu vyhovuje, ale na hon se mnou nepůjde.

Pupak

Příspěvek#98 » stř 19. lis 2014, 01:12

Vyřešil jsem ženě problém co mi dát pod jolku a objednal ho dnes v akci Mazlíček u Brymové...teď už jen dát výpověď v práci, už tak mám v trezoru dvě flinty z kterejch jsem si ještě nebouch...no můžu já za to, samá výhodná koupě :-)

Kafec

Příspěvek#99 » stř 19. lis 2014, 18:03

Brokovnice mi chyběla v arzenálu, tak jsem si ji dnes "nadělil" s předstihem k vánocům.Koupil jsem ji ve Zlaté pušce v Plumlově. Je to "Mazlíček" v akci i s krmivem. Nekupte to když je to tak
výhodný :) .
Ještě malá poznámka nebo dotaz.
Všude je to uváděno jako model TR-X ale na policii mi zapsali do kolonky - model :TS 870.
Paní mi to vysvětlila s tím, že tam musí napsat to, co je na zbrani. Je pravda, že označení TR-X tam nikde není. A opsala ze zbraně všechno co tam je napsáno. Teď ještě najít chvíli času a zajít na střelnici a vyzkoušet ji.

Pupak

Příspěvek#100 » stř 19. lis 2014, 20:32

To ti tam taky mohli napsat "Balikli Makina Silah San" ... už mám mazlíčka s krmením taky doma, včera objednán mailem a dneska před polednem mi píšou od Brymů, že už na mě čeká ... přihlašovat se bude až příští týden, tak uvidíme co napíšou do PZ ... každopádně žena byla moc ráda, cituju: "no přesně tohle nám doma chybělo" :lol:

Bohuliby

Příspěvek#101 » čtv 20. lis 2014, 00:42

Je zo zvláštní, všude to do ZP píšou jinak, mně to napsali podle faktury od prodejce a mám také TR-X ? Na brokovici koukali pochopitelně také.

Thums

Příspěvek#102 » pát 21. lis 2014, 18:25

Tak jsem si z toho dnes vystřelil. Nejsem žádný 80kg ořezávátko, ale v tý broksně je víc energie jak ve sbíječce ostravskýho baníka.

Bohuliby

Příspěvek#103 » sob 22. lis 2014, 02:27

Jak jsem psal, kope to jako kráva, a to jsem ještě nestřílel nábojema Magnum !

Pupak

Příspěvek#104 » stř 26. lis 2014, 19:29

UZKON TR-X dnes přihlášen...po delším studiu a diskusi nakonec jako UZKON TR-X :-)

Maty

Příspěvek#105 » sob 6. pro 2014, 15:23

Ahoj kluci,

jsem tu novej, narazil jsem na Vaše forum během hledání zkušeností při výběru brokovnice. Už dávno si chci udělat radost a tak bych to aktuálně rád nějak zrealizoval :) Našel jsem Uzkony a opravdu se mi líbí, pro mojí potřebu občasného vystřelení a pak hlavně homedefence myslím úplně dostačuje, ale mám dilema - vybírám mezi Uzkon AS18 a TR-X. Chtěl bych Vás poprosit o radu - co Vám vyhovuje lépe, pistolová rukojeť a nebo "klasika", případně proč? Má to nějaký praktický vliv na přesnost nebo pohodlí při střelbě? Nejraději bych si je někde osahal, ale jsem z jihu Čech a nevím kde. Takže až pojedu někam na nákup nebo budu objednávat na prodejnu, už bych rád měl jasno. Kdybyste vy, kteří už jí máte, měli i nějaké nové postřehy, které se zde na foru zatím neobjevily, klidně sem s nimi, budu moc rád, když se toho k téhle "hračce" dozvím co nejvíc. Předem děkuju.

Zpět na