Uzkon TR-X

xstanleyd

Příspěvek#76 » čtv 11. zář 2014, 09:41

Tak včera konečně z Uzkonu první střelby.50 ran trap nábojů, cca 10 buck shot různé velikosti a pár Magnum Buck Shot na závěr.Úplně poslední Magnum mi to nechtělo vyhodit,po chvilce schladnutí ale v pohodě.Jinak vše zcela super,žádný problém,přesnost parádní i při pudové střelbě.Uznávám,že množství vystřílené munice je malé,ale první dojem je super,za pár kaček kvér zcela v pohodě.Na defenz či "občasné blbnutí" parádní zbraň!

Bohuliby

Příspěvek#77 » čtv 11. zář 2014, 15:03

A co tvoje rameno ? Já jsem vystřílel po celý den v Čekanicích na srazu asi 100 ks a i přes mých 120 kg jsem cítil tělo několik dnů ! Moje polovička to vzdala po pár výstřelech, prostě kope, ale to asi patří k věci.
Já jsem žádný selhač neměl, pouze jsem několikrát špatně namáčkl patronu do trubicového zásobníku.
Zatím koupě nelituji, parádní střelba.

Bohuliby

Příspěvek#78 » čtv 11. zář 2014, 22:19

Xstandeyd : Tak dnes jsem si na to udělal konečně čas.
Moje brokovnice šla rozebrat naprosto lehce, ale podle tvé rady jsem ten koneček hlavně opravdu pilníkem také trochu srazil. Myslím si ale, že to asi měli nejspíše udělat již ve výrobním závodě.
Pokud by šlo o tak malé závady na brokovnici Uzkon tak by to ještě bylo dobré.

xstanleyd

Příspěvek#79 » pát 12. zář 2014, 12:23

Nojo,rameno samozřejmě trochu protestovalo :) To k tomu patří.Jinak,to špatné domáčknutí patrony do zásobníku mám taky za sebou,člověk to pak loví pár minut ven,obzvlášť pokud ti tam "nesedne" např. pátá nebo šestá a zajede pod podavač :-D Všeobecně jsem taky spokojený,za tu cenu super hračka,a ta rozborka za 8 vteřin je skvělá!!! Takže odemne také ANO!

Dudis

Příspěvek#80 » úte 4. lis 2014, 15:33

Caute ted je na Zeleném sportu akce mazlicek s krmenim tak pokud to jeste nekdo nestihnul tak ted si myslim je vhodna doba ke koupi

Bohuliby

Příspěvek#81 » úte 4. lis 2014, 23:36

Akce mazlíček je opravdu super, Munitop to také nabízí, za tu cenu, pokud to někdo chce je to naprosto super !
Zejména turecké náboje Slug jsou za bezkonkurenční cenu, slugy z SB jsou za 20 ! Až pojede pan Jiruše do Prahy, tak nějaké turecké náboje zakoupím.
Zatím s Uzkonem jen dobré zkušenosti !

Dudis

Příspěvek#82 » stř 5. lis 2014, 21:59

Doufam ze taky nebudu zklamany...

Bohuliby

Příspěvek#83 » stř 5. lis 2014, 22:43

Myslím, že nebudeš, každopádně dej vědět do fora.

Pupak

Příspěvek#84 » čtv 6. lis 2014, 00:23

Neprodává ten bundle nějaký prodejce v Praze? Už chvilku po TR-X koukám, válí se mi tady volné NP a taky nemám nápad, co praktičtějšího koupit do baráku rodině k ježíšku :lol:

Bohuliby

Příspěvek#85 » čtv 6. lis 2014, 12:00

Nejlevnější z Munitopu, domluv se s panem Jirušem, až pojede do Prahy.
Také jsem to tak řešil a v pohodě.

Dudis

Příspěvek#86 » pát 7. lis 2014, 00:01

Nebo se podivej na stranky zeleneho sportu do prodejcu a zjistis koho tam mas nejblize. Ja jsem to taky tak resil. Akce se vztahuje i na tyto prodejce. Zjisteno dotazem primo na zelenem sportu

franta599

Příspěvek#87 » ned 9. lis 2014, 11:36

Dobry den uvažuji o koupi teto brokovnice a jelikož je to už nejaka doba co si tu nekteři tuto brokovnici pořidili tak bych se zeptal jake jsou zkušenosti zavady atp. připadne jak probihala reklamace chci ji spiše na rekreačni střelbu

Bohuliby

Příspěvek#88 » ned 9. lis 2014, 23:36

Jak vidíš, žádné reklamace se zde zatím neprobírají, ale co není, to může být !
Každá věc může mít své mouchy ?

Thums

Příspěvek#89 » sob 15. lis 2014, 13:00

Tady Kotaz, mám dotaz ...
Uzkon je v akci opravdu s 250ks kusy střeliva? Píšou krabici, ale ta je jen 25ks.

Bohuliby

Příspěvek#90 » sob 15. lis 2014, 18:04

V nabídce se píše 250 ks.

Zpět na