22.02.2014 - Závod LOS: LOSík v Čelákovicích

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

orbicek

Příspěvek#16 » pát 21. úno 2014, 00:12

Nabízím tři volné místa v autě, pokud by někdo měl zájem. Vyrážím z Řep

Albert

Příspěvek#17 » pát 21. úno 2014, 19:12

Sice asi pozdě :? ale ve squadu č.3. se uvolní jedno místo. Petr Pol... 100pro nepřijede. Byl na poslední chvíli povolán do práce :(

hh

Příspěvek#18 » pát 21. úno 2014, 20:07

Albert píše:Sice asi pozdě :? ale ve squadu č.3. se uvolní jedno místo. Petr Pol... 100pro nepřijede. Byl na poslední chvíli povolán do práce :(

Tož já bych ho nahradil, ale přes web se už přihlásit nedá. Tak dejte kdyžtak přes SZ vědět, jestli má smysl zítra jezdit.

Albert

Příspěvek#19 » sob 22. úno 2014, 15:43

Hezký závod :) , příjemně strávené dopoledne + kousek odpol.... ;) Děkuji organizátorům :!:

Carloss

Příspěvek#20 » sob 22. úno 2014, 16:12

Ahoj.. Rovněž díky za fajn pohodový závod. Pořadatelům i rozhodčím... i že se povedlo obstarat solidní počasí. :-)) Taky vládla skvělá, přátelská atmosféra, myslím... Jen na tý 2. st. ty železa mohla být kalibrována jeměni... s ohledem na malé ráže a zbraně. Na protest a recal. to nebylo, bo kalibrační zbraň byla jasně dána. Nevím, jestli někdy v průběhu pak nebyly přestavěny... (snad ne... aby nedošlo ke znevýhodnění střelců ze začátku závodu). Moc se mi tam líbilo, takže ještě jednou dík...

coffee
Vedení LOS

Příspěvek#21 » sob 22. úno 2014, 17:47

Jo, velké poppery na začátku byly tvrdší, ale ani řiditel závodu neuspěl s kalibrací na zadní - spadl. :-). V průběhu závodu upravováno již nebylo. Na závěr nastavení bylo upraveno na fouknutí a i méně výkonné ráže byly úspěšné. Ovšem na dvě rychlé šel dolů i odolnější popper a s malou ráží se muselo střílet na horní polovinu "hlavy". Ovšem připomínku beru, i s ohledem na zaměření závodu, příště bude nastaveno jemněji.

Carloss

Příspěvek#22 » sob 22. úno 2014, 17:50

Spíš jsem měl na mysli rozdíl mezi začátkem a koncem závodu... Jinak jsem to "pojal" jako ukázku toho, co znamená rozdíl ráží. A já si jezdím především zastřílet. A to se povedlo, včetně té velmi fajn atmosféry, která vládla celému závodu.

Příště si na to vezmu vrhač knedlíků 1911... ;-)

SEAWOLF

Příspěvek#23 » sob 22. úno 2014, 18:17

Bylo to super. Diky.

Ptak

Příspěvek#24 » sob 22. úno 2014, 19:29

Ahoj, díky moc za pochvaly. Jsme rádi, že se to líbilo. Na to, že se začalo stavět ráno v 7:00, jsme skončili i docela brzy :-)
Popry na dvojce nebyly snadné. Taky jsem tam se slabšíma 38kama neuspěl, ale následná kalibrace G26 byla jasná. Vaše připomínky nicméně bereme vážně a příště bude kalibrováno na 38 spec z dvoupalce. :-)
Výsledky máte v mailu a časem se objeví i tady.

Carloss

Příspěvek#25 » sob 22. úno 2014, 19:40

Taky nerozporuji kalibraci. Jen se ptám, jestli nebyl rozdíl na zažátku a na konci závodu kvůli srovnatelnosti výsledků (střílel jsem to jako úplně první W-PPK 7,65). Zvonilo to vo hlavu (dokokce tam mám bábu - taky nerozporuju, ta prostě byla). Výsledek tam mám prostě hooodně slabej. Ale jak říkám... mě to nějak extra neva... Závod se mi líbil a zase se přijdeu podívat... A vezmu si kanón!! hehehehe...

Kody

Příspěvek#26 » sob 22. úno 2014, 19:56

Ahoj,
Bylo to super. Skoda ze jsem lip netrefoval na 2., jenze s tema mrnavejma miridlama to zvedejte na vrsek poperu - myslim ze jsem trefoval stred - presne. No nic Kevin holt neni na shazovani zeleza. Ponauceni na priste - nenechat se nachytat na 6 ks do zasobniku :) a nebo je musim na priste poradne podlozit :)
Dekuji poradatelum a rozhodcim. Bavil jsem se. Byl to zajimavy zavod a rad prijdu priste. Diky

coffee
Vedení LOS

Příspěvek#27 » sob 22. úno 2014, 21:24

Carloss: Nebyl, jak jsem psal, žádné úpravy během závodu se nedělaly, všichni měli stejné podmínky.
Ale bramboromet jen schvaluju. :-) Vzal bych ho taky, ale nechtěli se mi sbírat popelnice.
Ptak: na kalibraci těma podměrečnýma . 38 zapomeň :lol: Jedině +P

orbicek

Příspěvek#28 » sob 22. úno 2014, 21:27

Díky organizátorům a rozhodčí ze supr závod, snad se bude brzo opakovat!

Carloss

Příspěvek#29 » sob 22. úno 2014, 21:33

Fajn... už se těším na další... Už ho mám v kundeláři... ;-)

spawny

Příspěvek#30 » ned 23. úno 2014, 01:40

Myslim ze se ukazalo, ze i zavod kde nevystrilim pul tuny olova muze byt zajimavy a velice zabavny. Dekuji poradatelum za uzasne, napadite a rychle situace. Tyto závody jsou prijemnym spestrenim streleckeho kalendare, spis bych rekl ze co se organizatoru tyce bude mnou vice vyhledavyny a oblibeny. Dekuji.

Zpět na