Beretta 70/71
Krátké zbraně .22LR
- LAKIM
Příspěvek#451 » ned 10. lis 2013, 11:59
Zdravím , já bych se zásobníku s plastovou botkou neobával . Je to novovýroba . Já jsem za nový dal kolem 1200kč . Ta botka má trochu jiný tvar , ale mě v ruce sedí . Jinak sem dám nějaké fotky mé Beretty . R. 1989 . Lakim
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Matt007
Příspěvek#452 » ned 10. lis 2013, 17:46
Je to spíš otázka estetiky, mě osobně se tedy víc líbí zásobník s botkou kovovou, ale je to jinak jedno, pokud s tím nehodláš házet o zem tak bych se kvality plastu nebál.
Sám mám jeden origo s kovovou botkou, který se drží líp a jeden zásobník s plastovou botkou z Bersy Thunder, který do Beretty pasuje.
To Lakim: Jak ti z Beretty chodí ty pistolový GECA? Já neměl problém s žádným střelivem až na tohle.
Sám mám jeden origo s kovovou botkou, který se drží líp a jeden zásobník s plastovou botkou z Bersy Thunder, který do Beretty pasuje.
To Lakim: Jak ti z Beretty chodí ty pistolový GECA? Já neměl problém s žádným střelivem až na tohle.
- Bohuliby
- LAKIM
Příspěvek#456 » pon 11. lis 2013, 17:22
Zdarec , zatím jsem dal jenom dvě krabky Geco . Jsou slabší a měl jsem na těch 100 ran cca 4 zádržky . Taky už je kupovat nebudu . V poslední době u nás žádný výběr a tak jsem jel do Brna k Tuzovi a on vyjímečně taky zrovna neměl nějak na výběr . Co se týče Beretty , tak ta stála 4800 kč . Jel sem pro ni 100 km . Je v super stavu . Ten co ji měl dal na zkoušku 20 ran a potom nějaký pátek ležela v trezoru . No a tedˇ Vás kluci napnu jak gumu od trének , přemýšlím o prodeji . Bohužel mám tedˇ kapesní tuberkulozu . Lakim 

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Matt007
- Bruno
Příspěvek#458 » pon 11. lis 2013, 17:50
Pánové,je možné že přišla nějaká špatná várka,a nebo se opravdu tak pohoršili.Já střílím Geca dvaadvacítky asi dva roky.Žádný problém.Fakt je ale ten,že jsem žádné dlouho nekupoval.A podle toho jak píšete,ani nebudu.Geca kupuju taky v devítce,opět žádný problém.To sem už ale nepatří.
-
jinda voyer - Příspěvky: 418
- jinda voyer
Příspěvek#459 » pon 11. lis 2013, 19:54
LAKIM píše: Co se týče Beretty , tak ta stála 4800 kč . Jel sem pro ni 100 km . Je v super stavu . Ten co ji měl dal na zkoušku 20 ran a potom nějaký pátek ležela v trezoru.
Hmmm...to není zrovna lidovka, ale pořád to ještě jde, vzhledem k tomu stavu...na povrchovce nevidím prakticky žádné opotřebení...ani vevnitř. Pokud nejsou nikde vůle, tak je to v podstatě uloženka. Odkud, že jsi

Jinak k těm nábojům - zatím jsem zkoušel Lapue a SB CLUB...Lapua se mi jeví lepčejší (i když se mi ty patrony hůř ládovaly do magacínu neb mi přišly takové mastné). Dneska jsem si koupil dvě krabičky těch zde vychvalovaných Blazerů...tak uvidím. Ještě mám krabičku American Eagle a SB Standard.
- Georg
Příspěvek#462 » úte 12. lis 2013, 08:47
Borci a borčata
a víte, že Beretta střílí i zásobníkem vzůru ? Já ji tak testoval nedávno, když jsem porovnával 3 druhy nábojů přes chrono. Nevim proč, ale jen tak mne to napadlo, zkusil jsem to a ono to fungovalo. Pokusím se vložit video. Jednalo se o náboje:
Lapua (sypané v plechovce po 500 kusech)
American Eagle (HV)
Blazer
Se všemi výše jmenovanými Beretta fungovala bez zádržky. Nicméně musím podotknout, že bylo vystříleno tímto způsobem celkem jen adi 12 ran.
Hmm, tak nebude ani video, ani foto
Přípona 3gp (nebo co) není povolena a foto z mobilu (ze kterého teď píšu) mi to taky nepustí
Takže si to budete muset vyzkoušet sami 

Lapua (sypané v plechovce po 500 kusech)
American Eagle (HV)
Blazer
Se všemi výše jmenovanými Beretta fungovala bez zádržky. Nicméně musím podotknout, že bylo vystříleno tímto způsobem celkem jen adi 12 ran.
Hmm, tak nebude ani video, ani foto

Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX