Střelba na Frýdecko-Místecku...
Události se zbraní, případy nutné obrany a krajní nouze, soudy
- Missak
Příspěvek#46 » stř 6. lis 2013, 20:04
jo, dost indicií tomu nasvědčuje. pochopitelně znát aspoň iniciály toho magora nebo celé jméno, případně číslo zbraně by pomohlo. ale i tak to dost odpovídá.
ještě že s ní nestřílel, mrzelo by mě o to víc, že jsem ji prodal. i když by to asi stejně nic nezměnilo, arzenál měl i tak slušný.
ještě že s ní nestřílel, mrzelo by mě o to víc, že jsem ji prodal. i když by to asi stejně nic nezměnilo, arzenál měl i tak slušný.
- Lachtan
Příspěvek#47 » stř 6. lis 2013, 20:52
Tak ono s tímhle "arzenálem" je velice pravděpodobné, že se jedná o člověka, který má ve zbraních opravdu zálibu a tudíž by mě spíše překvapilo, kdyby naopak nebyl aktivním přispěvatelem na některém zbraňovém fóru/fórech.
Jinými slovy, já předpokládám, že se jedná o někoho koho "známe" - minimálně podle nicku u jeho příspěvků...
Jinými slovy, já předpokládám, že se jedná o někoho koho "známe" - minimálně podle nicku u jeho příspěvků...
- fíša
Příspěvek#51 » stř 6. lis 2013, 21:23
to lachtan
To ale vůbec nemusí být pravda. Já když jsem se přihlašoval na tohle fórum, tak jsem měl v "ŠUPLÍKU" 4 pistole a jednu dlouhou, a druhou dlouhou na cestě. Teprve až jsem si pořídil druhou, narazil jsem na toto fórum a zjistil, že jsem si požádal blbě o CZ 858 - na sport.
To ale vůbec nemusí být pravda. Já když jsem se přihlašoval na tohle fórum, tak jsem měl v "ŠUPLÍKU" 4 pistole a jednu dlouhou, a druhou dlouhou na cestě. Teprve až jsem si pořídil druhou, narazil jsem na toto fórum a zjistil, že jsem si požádal blbě o CZ 858 - na sport.
- Bohuliby
Příspěvek#55 » čtv 7. lis 2013, 00:05
Každopádně, je to veliká škoda, že byl vlastníkem ZP. Mám takový dojem, že čím víc mám zbraní, tak tím jsem mírumilovnější. Jsem odpůrce zhovadilích filmů zejména na TV ZNova ! Moje rodina má ze mě srandu, že když se v TV střílí, tryská krev a všude se válí nábojnice, já odcházím si číst něco o zbraních ? Asi jsem divný, ale násilí v TV mně opravdu nebere ! Možná ale, že mě může opravdu v kouli taky někdy prdnout, ale to nevím ani já, ani psycholog !
- fixfokus
Příspěvek#56 » čtv 7. lis 2013, 07:33
Rupnout v kouli může každýmu, s tím nikdo nic nenadělá. Když máš v tu chvíli po ruce zbraň, napácháš mnohem víc škody, zmáčknout spoušť je mnohem snazší než někoho umlátit, uškrtit nebo přejet tankem. Takových případů by při zákazu zbraní asi ubylo (v ČR tedy cca 2 zachráněné životy za rok), ovšem výrazně by přibylo jiných případů (ovšem méně medializovaných). Zakazovači ovšem vidí jen tu první půlku, teady že učitel by nejspíš nezastřelil babičku, dědečka a vnučku, nevidí ty desítky případů, kdy se lidé se zbraní ubránili (většinou aniž by vystřelili)...
Británie nám budiž odstrašujícím příkladem, a tamní zakazovači, místo aby uznali chybu, zakázali nože (načež přibylo pobodaných
)..
Británie nám budiž odstrašujícím příkladem, a tamní zakazovači, místo aby uznali chybu, zakázali nože (načež přibylo pobodaných

- fixfokus
Příspěvek#59 » čtv 7. lis 2013, 09:04
Vyšlo to dnes, dá se to stáhnout v aplikaci pro ipad nebo iphone.
Jinak v diskusi pod článkem na idnes (zde: http://ostrava.idnes.cz/diskuse.aspx?id ... zpravy_jog) mají nejvíce plusů docela rozumné příspěvky.
Osobní pochvalu ovšem uděluji autorovi tohoto příspěvku:
Asi to s lidmi ještě není tak zlé.
Jinak v diskusi pod článkem na idnes (zde: http://ostrava.idnes.cz/diskuse.aspx?id ... zpravy_jog) mají nejvíce plusů docela rozumné příspěvky.
Osobní pochvalu ovšem uděluji autorovi tohoto příspěvku:
Výstřižek_idnes-diskuse_2013-11-07.JPG
Asi to s lidmi ještě není tak zlé.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
jinda voyer - Příspěvky: 418
- jinda voyer
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony