Armed.cz

Desertfox83

Příspěvek#76 » čtv 27. úno 2025, 16:15

Musíš rozlišovat skladem a skladem u dodavatele. Moje zkušenost byla vždy ok. Zboží z více poboček za 3-4 dny vždy dorazilo. Věci ze skladu dodavatele jsem měl většinou doma do týdne, píšou to při objednání někde v posledním kroku, že to může trvat myslím až 10 dní.

Carloss

Příspěvek#77 » čtv 27. úno 2025, 16:47

Murphy píše:Skladem, ale na ktere pobocce?

Jsem to rozklikl a všude je uveden jeden ks.

Carloss

Příspěvek#78 » čtv 27. úno 2025, 16:47

Desertfox83 píše:Musíš rozlišovat skladem a skladem u dodavatele. Moje zkušenost byla vždy ok. Zboží z více poboček za 3-4 dny vždy dorazilo. Věci ze skladu dodavatele jsem měl většinou doma do týdne, píšou to při objednání někde v posledním kroku, že to může trvat myslím až 10 dní.

Já to rozlišují. A co obchodník? Kolikrát ne. Jooo.. voni tam maj sice v jednom místě P"skaldem", ale na jinym "u dodavatele", ale majlem přišlo že v jejich externím. Jsem zmaten.

CzechJoker

Příspěvek#79 » čtv 27. úno 2025, 20:10

Já to taky rozlišuju. Objednal jsem to, co mělo být skladem v místní pobočce. Výzva nepřišla, psal jsem to výše. Když jsem so pro to přišel, dali mi to s nálepkou, na které bylo jiné jméno.

Dříve, poku bylo něco na jiné provozovně, tak bylo otázkou dvou dnů a přivezli mi to na moji prodejnu. Dnes to trvá týden. Netrhá mi to žíly, ale je to znak něčeho nového, špatného.

A lidsky, pokud se na prodejnách střídá personál nad rámec běžné fluktuace, tak tam něco není v pořádku.

Vím, že za to lidé na prodejnách nemůžou. Sami mi říkali, že vidí, jak konkurence tlačí a u nich nic nejde a všechno je problém.

JirkaCV

Příspěvek#80 » pát 28. úno 2025, 13:12

No, tak to čumím. Moje chyba, že jsem nerozklikl všechna rozklikátka. Zboží skladem, k dodání za dva týdny.
MIKCA.png

:evil:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Murphy

Příspěvek#81 » pát 28. úno 2025, 13:17

Na sklade u dodavatele, jestli vidim dobre.

JirkaCV

Příspěvek#82 » pát 28. úno 2025, 13:21

Nejspíš ano. Ale i tak je to dost. Nedávno jsem (jinde) objednával MantisX na skladě u dodavatele v Polsku a za 3 dny to letělo ke mě. Tohle vypadá skoro na čínského dodavatele, i když je výrobce taky polský a má tu zastoupení.

expres

Příspěvek#83 » pát 28. úno 2025, 14:20

Armed občas nakupuji na pobočce a když si něco objednám tak vyzvednuti po poslání k vyzvednutí ok.
Kupoval jsem i zbraň co nebyla dostupná na trhu nikde a ač to trvalo na což jsem byl upozorněn. Taky v pořádku.

Zmíním že u jiného českého prodejce jsem psal o pažbu a komunikace s cenou hrozná. Nelenil jsem a našel v Polsku pazbu. Cena o cca 30+% nižší i s dopravou do týdne vyřízeno.

CzechJoker

Příspěvek#84 » sob 1. bře 2025, 06:40

Já u nich kupoval 4 zbraně. Dvě jsem koupil, dva nákupy jsem zrušil, protože na mě zapomněli, pak to objednali u jiného dovozce, který to neměl skladem... Psal jsem na inzerovaný email zbrojíř@ a týdnu se ozvala nějaká slečna z obchodního, pro kterou bylo všechno problém.

morepower

Příspěvek#85 » pon 3. bře 2025, 14:12

Armed mám rád, nikdy jsem s nima neměl problém. Dneska jsem vyzvedával dvě bundy. Obě psané jako na prodejně, udělanej nákup a do pár chvil sms, že připraveno, vyzvednuto, ok

Murphy

Příspěvek#86 » pon 3. bře 2025, 14:56

V patek jsem si overil, ze armed ma skladem u dodavaatele, dodani za 14 dni (13/3).
Objednal jsem rovnou u dodavatele a ted mi psala zasilkovna, ze je balicek pripraven k vyzvednuti.
Moc tomu nerozumim. Kdyby objednavku v armed v patek prijali, dnes objednali od dodavatele, tak to maji nejpozdeji ve stredu 5/3 na prodejne. Tak proc dodaji az 13/3?

Jarda.Jezek

Příspěvek#87 » pon 3. bře 2025, 16:41

Sichrují se, aby jim nikdo nenadával?

Murphy

Příspěvek#88 » pon 3. bře 2025, 18:05

10 dni sichr? To je prehnane. Alespon v ramci CR.

CzechJoker

Příspěvek#89 » pon 3. bře 2025, 18:50

Asi objednávají dávkově, ne ad-hoc. Každopádně jsi to vyřešil dobře ;-)

Carloss

Příspěvek#90 » pon 3. bře 2025, 18:52

Tak mi to dnes přišlo a výdej na Kolbence v pohodě. Jen tam mívá na zbraních jen jednoho zákazníka. Sice nevím, co je k tomu vede, ale budiž.

Zpět na