Glock 19 gen.5

Glock a spol.

libak3

Příspěvek#121 » čtv 24. říj 2024, 11:21

A ty u své EDC zbraně řešíš problémy až když přijdou? Tohle je prevence.

Henry

Příspěvek#122 » čtv 24. říj 2024, 11:37

V pohodě já svému G věřím. Psal jsi že to ale dáváš do nové zbraně a pár lidí to zajímalo i mě nic víc bych v tom neviděl.

libak3

Příspěvek#123 » čtv 24. říj 2024, 12:01

Než jsem pořídil glocka, tak jsem měl dlouhé výběrové řízení. Glock 19 vyhrál. Náhodou jsem pak narazil na zmíněné video a dává mi to smysl. Je to celkem levné, oproti tomu, co to vlastně udělá. Neladim na sport, ale na EDC. Takže spolehlivost, jednoduchost, funkčnost jsou hlavní. Měl jsem CZ75, kde se mi občas stalo, že to lehce utopenou zápalku nedalo. Jen předcházím možnému, nikoli nutně jistému problému.

hunter240

Příspěvek#124 » čtv 24. říj 2024, 13:13

Já jsem si tuto součástku taky vyměnil více méně na základě tohoto videa, protože mi to dává smysl. A fakt to nestojí nic moc. Nikomu však svůj názor nevnucuji a prostě více se mi líbí když uderník běhá v ocelovém pouzdru (a musím v tomto případě říct, že je moc pěkně udělané) než v plastovém. V glocku 43 žádný liner není. A s názorem pružiny měnit až začnou problémy, já osobně vůbec nesouhlasím, ale to je taky můj názor. Ať si každý dělá a kupuje co chce

zdenstar

Příspěvek#125 » čtv 31. říj 2024, 19:22

Nejspolehlivější úprava glocku je originál.

LordSalix

Příspěvek#126 » čtv 31. říj 2024, 20:52

Glock po doslova desítkách milionů vyrobených kusů a desetiletích ladění určitě někde něco zákeřně neošidil o pět gramů oceli jenom proto, aby ušetřil pár haléřů.

Zpět na