Grand Power STRIBOG S9

Samonabíjecí pušky

xor

Příspěvek#226 » stř 11. zář 2024, 10:33

Jo střílí se s ní skvěle. Vystříleno doposud 500ks a až na ten LRBHO žádný problém.

Prcek

Příspěvek#227 » stř 11. zář 2024, 15:40

Taky jsem neměl problém, dokud jsem ho nevzal na závody. Prostě po timeru člověk střílí jinak a u všech starších zásobníků byly závady, většinou nevyhozená nábojnice, skřípnutá v okně atd. Na 2 věci je taky to alu rozšíření o 7 nábojů (prodáno by Qins nikoliv GP). Nefunguje a když jsem to s puškou poslal do GP, aby to celé dali do funkčního stavu a vyřešili zásobníky, tak mi volali, že mám pravdu a je to na ... Zkoušeli s různými pružinami, náboji. CZ prodejce, ani IT výrobce se k tomu nijak nepostavil, tak ho mám doma, kdo ho chce? :lol:
Kupovat znovu, tak alu lower a Glock zásobníky.

KapitánPacička

Příspěvek#228 » stř 11. zář 2024, 16:41

Prcek: Tak to mas ocividne smulu. Chvilku jsem premyslel ze bych ho od Tebe vzal, ale prodlouzeni nechci :lol: Urcite se ti bude hodit, kdyz budes chtit potrenovat odstranovani zavad :D
Asi jsem to prehlidnul, ale jakou mas presne verzi Stribogu ? Jestli uz mas polouzamceni valeckem, nebo jeste tu prvotni dynamiku ? A kolik mas cca nastrileno ?

Ja mam SP9A3 gen.2 AL
Neco pres 2k najeto a vse v poho. Moc ho nestrilim, bo neni cas.

xor

Příspěvek#229 » stř 11. zář 2024, 18:21

Na tom GLOCK loweru je hezky vidět geometrie osa-jazýček-hrana záchytu. Oproti Glock pistoli je jazýček hodně vepředu :(

https://cdn11.bigcommerce.com/s-j6jrnds ... 41.jpg?c=1

Prcek

Příspěvek#230 » stř 11. zář 2024, 19:46

Jak říkám, s novými zásobníky v pohodě, jen mi tam chybí možnost naplnit na 31 na IPSC. Ale dá se to :-) Mám verzi SR9 A3 Gen2 PL, hlaveň 10 palců, uzamčení válečkem, letos cca 2000 ran, celkem za 3 roky kolem 6tis. Tuhle zbraň mělo před časem i na závody dost lidí, ale časem vyměnili za AR9. Mě se líbí, říkám, že Stribog je tak hnusnej, až je hezkej, ale ta důvěra se blbě obnovuje :o I když jen teď na závodě o víkendu jsem viděl několik AR9, které závadily...

LordSalix

Příspěvek#231 » stř 11. zář 2024, 21:25

Máte někdo zkušenost s prodloužením předpažbí na SP9A3S(G) do kterého by šel schovat tlumič? QINS jich pár prodává, ale jsou hodně nízké a nevypadají moc široké, takže to asi nebude ono.
Hodně se mi líbí KDG SRX6, ale nepošle mi to ani Kinetic, ani Optics Planet, na které mě odkázali. Nezná někdo obchod, který by to poslal?

Lunreal

Příspěvek#232 » stř 18. zář 2024, 04:50

LordSalix píše:Máte někdo zkušenost s prodloužením předpažbí na SP9A3S(G) do kterého by šel schovat tlumič? QINS jich pár prodává, ale jsou hodně nízké a nevypadají moc široké, takže to asi nebude ono.
Hodně se mi líbí KDG SRX6, ale nepošle mi to ani Kinetic, ani Optics Planet, na které mě odkázali. Nezná někdo obchod, který by to poslal?

Kolik ma tlumic prumer? Ja si vytiskl z tough resinu pro gis hp a pecka,vypada to skoro jako kov nazivo. Na foto i odkazu verze z klasicke tiskarny, resin verzi muzu pozdeji vyfotit, když by byl zajem, vypada lip. Obrázek
https://cults3d.com/en/3d-model/various ... reinforced

LordSalix

Příspěvek#233 » stř 18. zář 2024, 16:45

Mám GIS HP, Silent Steel compact streamer a GIS CSR9. Myslím, že ten HP je z nich nejširší. Tohle vypadá hodně zajímavě, ale jak to zvládá vysoké teploty?

Lunreal

Příspěvek#234 » čtv 19. zář 2024, 17:10

Mam přes to tak 300 ran, bez deformaci. Ono u tech 9mm to zase tak horký není, ale nejedu nějaký mag dumpy :)

Letec 12

Příspěvek#235 » sob 21. zář 2024, 09:37

Nevypadá tovůbes špatně. Co to bylo za tiskárnu a jaký filement, model sis tedy stáhl z netu? Tiskl jsi to kolmo na osu?
Můžeš dát i fotku resinového? Díky :)

Lunreal

Příspěvek#236 » sob 21. zář 2024, 20:16

Na klasicke prusa mk3s jsem to tiskl z PETG(frjet), z resinu mi to tiskl znamej. Model z odkazu je můj, vytvarel jsem ho.
Teor. vam to muzu i vytisknout. V priloze resin fotky.
Obrázek
Obrázek
upload photo

xor

Příspěvek#237 » sob 21. zář 2024, 20:42

Od koho je to předpažbí?

Edit: aha, Afg-2.

Jak ti vyhovuje?

Lunreal

Příspěvek#238 » sob 21. zář 2024, 20:49

xor píše:Od koho je to předpažbí?

Edit: aha, Afg-2.

Jak ti vyhovuje?

Taky vytištěné z petg, ale budu tisknout z resinu. Je to ok, ale úplně odvarenej z toho nejsem :)

Lunreal

Příspěvek#239 » ned 29. zář 2024, 08:59

Jeste pridavam jak vypada Stribog s Magpul ZhukovS pazbou, adapter 3D tisk
Obrázek

odouda

Příspěvek#240 » ned 29. zář 2024, 13:01

To Lunreal: Super, mně se to líbí.

Zpět na