Ubránil majetek

Události se zbraní, případy nutné obrany a krajní nouze, soudy
Sud

Příspěvek#16 » pát 14. čer 2024, 06:01

Hodně nepříjemný zážitek má za sebou dospívající chlapec z Brna, který ráno loni v prosinci otevřel dveře rodinného domu muži, který na ně klepal. Do domu se totiž vecpal zfetovaný Ukrajinec Petro Senek a sápal se po klíčích od Škody Enyaq. Chlapci se pak podařilo zavolat otce, ten popadl pistoli a lupiče zadržel.Senek zabušil na dveře s kapucí na hlavě a s rukou pod bundou ve snaze vzbudit zdání, že je ozbrojen, jak v obžalobě popsal státní zástupce Robert Hanuš. Když chlapec otevřel jen na mezeru, zatlačil na dveře, vecpal se dovnitř a ptal se, kde jsou klíče od auta.

Vyděšený hoch odvětil, že neví, načež Senek houkl, aby si nedělal srandu, popadl hned několik klíčů visících za dveřmi a vyběhl ven k zaparkovanému autu.

Chlapec pak podle státního zástupce duchapřítomně dveře zabouchl a doběhl pro otce. Ten sáhl po své legálně držené pistoli a muže zadržel do příjezdu policie.

Nejspíš se nestřílelo

RegistrovanyUzivatel

Příspěvek#17 » pát 14. čer 2024, 06:24

Já na novinku můžu ale doborovolně jsem si je zablokoval skrze firewall abych ty sračky nemusel číst =D

MojeTikka

Příspěvek#18 » pát 14. čer 2024, 08:43

To delas chybu. Obcasne nahlednuti do presstitutske zumpy funguje jako ockovani. Jsi pak v obraze a mnohem odolnejsi :-)

JirkaCV

Příspěvek#19 » pát 14. čer 2024, 08:55

Zvlášť nahlédnutí do diskusí je osvěžující. To mi hned stoupne sebevědomí :)

RegistrovanyUzivatel

Příspěvek#20 » pát 14. čer 2024, 10:12

Normálně si myslím, že buď existujou lidi, co jsou placený proto aby tam v těch diskuzích psali kktiny a nebo to už píše automaticky AI =D. Proč? No proto aby to vzbudilo dojem, že většina ma opačný názor.

MojeTikka

Příspěvek#21 » pát 14. čer 2024, 11:04

Seznam ma vlastni armadu diskusnich trollu - zamestnancu. Neni dulezite, co se tam mele, ale ze se mele a blikaji reklamy. Seznam je masina na prachy, ne na pravdu.

Zpět na