Springfield Hellcat
Glock a spol.
- rarach89
Příspěvek#437 » ned 7. lis 2021, 19:44
Je možné si koupit za nesmyslné peníze Hellcat dovezený z USA. https://shop.proarms.cz/zbrane/21395-pi ... eady-cerna
Ale proč to dělat, když je tritium zcela zbytečné? Tak jak se to vozí přímo od HS z Chorvatska se světlovodem, tak je to nejlepší.
Stejně se sem tahá P365 s tritiem a stačí si přečíst zahraniční fóra, kde to lidem zdechne po dvou letech a pak to musí za víc jak 100 dolarů měnit.
Ale proč to dělat, když je tritium zcela zbytečné? Tak jak se to vozí přímo od HS z Chorvatska se světlovodem, tak je to nejlepší.
Stejně se sem tahá P365 s tritiem a stačí si přečíst zahraniční fóra, kde to lidem zdechne po dvou letech a pak to musí za víc jak 100 dolarů měnit.
- MKabar
Příspěvek#438 » pon 8. lis 2021, 00:34
Tritium je nesmyslna mrtva technologie neco jak plazmove televize, ale dycky se najdou teoretici, co v zivote nestrileli v noci (a tech 300 rocne za den se taky neda pocitat), co si precetli nejake moudra dalsich takovych teoretiku a tritium je naprosta nutnost a neda se bez toho existovat apod. Blaboly naproste.
- grey.man
Příspěvek#439 » pon 8. lis 2021, 09:38
Hlásím 745 ran s Hellcatem s Holosunem a teda s každou akcí tomu přicházím víc a víc na chuť. Ta kombinace je fakt suprově univerzální a slušně blbuvzdorná, přesnost i rychlost je V MÉM PŘÍPADĚ posunutá o parník dál než s klasikou. Najednou už nemám ani pocit, že potřebuju nějakou větší hračku na střelnici vs. na nošení. Chce to ale jako se vším zvykat si. Tečka tam nebyla vždycky napoprvé
13 ranný zásobníky za 650 Kč jsou taky fajn (už mám 3ks), možná bych si zkusil rád i ty patnáctky...uvidíme
Jo a závady "0", naprosto bez problémů.

- MKabar
- rentgen
Příspěvek#441 » úte 9. lis 2021, 16:00
[quote="rarach89"]Je možné si koupit za nesmyslné peníze Hellcat dovezený z USA. https://shop.proarms.cz/zbrane/21395-pi ... eady-cerna
Sláva, konečně někdo přečetl pořádně mou otázku a nepíše jen věci kolem, na které jsem se vůbec neptal... Dík za info, co komu sedí je každého věc ale zajímalo mě,jestli to samé někdo vůbec zkoušel dovézt, howk
Sláva, konečně někdo přečetl pořádně mou otázku a nepíše jen věci kolem, na které jsem se vůbec neptal... Dík za info, co komu sedí je každého věc ale zajímalo mě,jestli to samé někdo vůbec zkoušel dovézt, howk
- grey.man
Příspěvek#442 » stř 10. lis 2021, 10:33
MKabar píše:No to teda mas uplne spatnej pocit, velkou hracku potrebujes a minimalne 2-3 a ne jednu.
Zacal bych G34 (petipalec je zaklad) a pridal bych nejaky 2011 a pripadne dva Antregy 18+12 a nejakou brokadu. Hellcat samotny by se v trezoru bal, je moc malej![]()
.
On tam sám není, takže se nebojí, ale to jsme off topic

- LordSalix
Příspěvek#443 » čtv 11. lis 2021, 13:31
Zajímavý tip pro lidi, co mají ten zásobník na 15 ran. Sedí na něj botka z toho na 13 (kterou má každý ze základního balení), takže Hellcat zásobník na 17 ran je na světě
Samozřejmě se základní pružinou tam bude o chloupek nižší tlak, ale procentuálně mi to přijde ok. Na G43 botky zvyšující ze 6 na 7 taky mají základní pružiny a bez problémů.
https://www.youtube.com/watch?v=kwLmYc_SmxA

https://www.youtube.com/watch?v=kwLmYc_SmxA
- grey.man
Příspěvek#446 » úte 16. lis 2021, 14:59
Díky moc, já vůl vzal čerstvě další 13 ran, to jsem netušil, tak to jdu prubnout
Tak pro ostatní přidávám link, v možnostech mají 15ku: https://www.kozap.cz/produkt/zasobnik-h11/

- grey.man
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX