Beretta 92 FS
Pistole, které nepatří do žádné z ostatních kategorií
- Akata Hu!
- Akata Hu!
Příspěvek#47 » sob 19. zář 2020, 18:23
Dobrý den,
doplňuji pár postřehů k modelu 92FS Compact pro případný zájem. Zbraň jsem si prvně ošahal v Sudicích a s velikostí ruky XL je držení příjemné a v pořádku. Střílí se mi z ní ku podivu lépe než se starším full size modelem (gumový grip, asi model 92S).
Jsem levák, veškerá manipulace je v pořádku a dosažitelná.
Verze Compact má pevnou nestavitelnou mušku. Strojírenské zpracování na výborné úrovni.
Za prvních 200 nábojů nedošlo ani jednou při manipulací se závěrem k nechtěnému decockingu, jak se často uvádí.
V případě nošení s nábojem v komoře je díky dvojpolohové páčce (pojistka) zbraň maximálně zajištěna s ohledem na bezpečnost (verze FS).
92X - poslední verze s decocking only, výroba USA, vcelku dlouhá čekací doba cca 1 rok i s ohledem na současné dění ve světě a především v USA
doplňuji pár postřehů k modelu 92FS Compact pro případný zájem. Zbraň jsem si prvně ošahal v Sudicích a s velikostí ruky XL je držení příjemné a v pořádku. Střílí se mi z ní ku podivu lépe než se starším full size modelem (gumový grip, asi model 92S).
Jsem levák, veškerá manipulace je v pořádku a dosažitelná.
Verze Compact má pevnou nestavitelnou mušku. Strojírenské zpracování na výborné úrovni.
Za prvních 200 nábojů nedošlo ani jednou při manipulací se závěrem k nechtěnému decockingu, jak se často uvádí.
V případě nošení s nábojem v komoře je díky dvojpolohové páčce (pojistka) zbraň maximálně zajištěna s ohledem na bezpečnost (verze FS).
92X - poslední verze s decocking only, výroba USA, vcelku dlouhá čekací doba cca 1 rok i s ohledem na současné dění ve světě a především v USA
- Omnicide
- Akata Hu!
Příspěvek#49 » úte 22. zář 2020, 11:15
@omnicide: Tak to je mi líto, ale máš se na co těšit. V Sudicích jsem měl možnost si jednu rezervovanou na sucho ošahat a chod spoustě velice čitelný a precizní, reset krátký. Vyvážení fajn, úchop skvělý.
Klučina na prodejně vzpomínal, že těch performance verzí by mělo dorazit 100 kusů do ČR, ale kdo ví, jak dlouho tato věta je prezentována, pokud stále nic.
Klučina na prodejně vzpomínal, že těch performance verzí by mělo dorazit 100 kusů do ČR, ale kdo ví, jak dlouho tato věta je prezentována, pokud stále nic.
- Akata Hu!
- Omnicide
Příspěvek#52 » čtv 24. zář 2020, 04:27
Akata Hu! píše:Klučina na prodejně vzpomínal, že těch performance verzí by mělo dorazit 100 kusů do ČR, ale kdo ví, jak dlouho tato věta je prezentována, pokud stále nic.
je to tak.
První várka o třech kusech byla v ČR koncem 2019.
Druhá várka o pěti kusech měla dorazit v březnu 2020, dorazila až v červnu. Mezi nimi měla být i ta moje objednaná! V Sudicích nikdo nedal odpověď proč se prodala dál, i když na ní byla rezervace
Várka o 100 kusech byla slíbená na začátek léta. To kalendářní snad už skončilo tak nevim mno. Je fakt, že neřekli rok
- Omnicide
- Omnicide
Příspěvek#55 » pon 28. zář 2020, 13:56
Omnicide píše:Caroprd111 píše:Já ji měl/mám slíbenou začátkem září. Hlavně, když někdy bude, nehoří.
Já na ní čekám tak dlouho, že už mám druhé nákupko. To první u kterého mi končila platnost jsem v Sudicích vyměnil za APX Compact
Navíc jsem si vzpomněl, že prachy co na ní mám bokem, sem postupem času sjednotil tak, že jsou všechny v nominální hodnotě 2000,- KČ. Dalším čekáním se mi podařilo všechny sjednotit tak, že jsou ze série F. A aby toho nebylo málo, tak už mám i postupku o čtyřech kusech

- DesertEagle
- DesertEagle
Příspěvek#59 » pon 30. lis 2020, 17:59
Kucííí napiště pls všechny potřehy. Zajímá mě především možnost, respektive spíš nemožnost .. montáže kolikmátoru ?? Mám jí v nakupním seznamu, ale předběhl jí Shadow 2, který mi aktuálně v CZUB tuní. Ted jsou na kráme koukám u všech vetších prodejců, tak sebou asi musím hodit než zase nebudou. Postupka nebude od této značky začnu prvním kusem této firmy 

Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí