Sig Sauer P365
Glock a spol.
- jees
Příspěvek#151 » pon 1. črc 2019, 18:24
OT: Optics Planet (https://www.opticsplanet.com/) do ČR lasery posílá úplně v pohodě. Něco teda nepošle (např. z mé zkušenosti Trijicon, ale ne proto že by na to bylo exportní embargo by US government, ale z důvodu zákazu od Trijiconu - nechtějí kazit "kšefty" místním importérům.
Úspěšně se mi podařilo z Optics Planet nechat do ČR zaslat Viridian X5L (zelený laser) a Streamlight TLR-6 na Glocka 42. Teda samozřejmě to zadrželi celníci na Plzeňské, ale nebyl s tím problém (lasery už jsou povelené, takže lze pro osobní potřebu dovážet volně bez papírů) - pouze jsem doplatil clo a DPH.
I tak mě celá sranda včetně poštovného z US, clo a DPH nenažranému státu přišla cca na 8000 CZK, za což se tady v ČR nedá koupit ani samotný Viridian X5L... Tj. TLR-6 jsem měl zadarmo
Doporučuji tedy prověřit OP - někdy mívají slevy až 30%. Když se to správně vychytá, tak se opravdu vyplatí koupit to tam i s tím opruzem se clem a DPH.
Úspěšně se mi podařilo z Optics Planet nechat do ČR zaslat Viridian X5L (zelený laser) a Streamlight TLR-6 na Glocka 42. Teda samozřejmě to zadrželi celníci na Plzeňské, ale nebyl s tím problém (lasery už jsou povelené, takže lze pro osobní potřebu dovážet volně bez papírů) - pouze jsem doplatil clo a DPH.
I tak mě celá sranda včetně poštovného z US, clo a DPH nenažranému státu přišla cca na 8000 CZK, za což se tady v ČR nedá koupit ani samotný Viridian X5L... Tj. TLR-6 jsem měl zadarmo

- Mac.42
- vgj
Příspěvek#153 » úte 2. črc 2019, 09:10
Optics Planet je sice výstraha, ale po cca 3 dny trvajícím checku (kdy jim právníci řeknou, že k nám posílat můžou) to normálně pošlou. Kolega si od nich pořizoval CTC laser s lampu na lištu. Já prozměnu CTC střenky s laserem.
U ceny je třeba počítat s doměřením DPH - případně cla. Deklaraci na rozdíl od číňanů vypisují na plnou cenu.
Doporučuji u nich sledovat slevy, přímý nákup vyšel na 2/3 ceny (i s DPH) než u Brownells.
U ceny je třeba počítat s doměřením DPH - případně cla. Deklaraci na rozdíl od číňanů vypisují na plnou cenu.
Doporučuji u nich sledovat slevy, přímý nákup vyšel na 2/3 ceny (i s DPH) než u Brownells.
- Shinnare
Příspěvek#154 » stř 3. črc 2019, 07:09
tak vcera zkusebnich 100 ran (S&B 115 FMJ) a spokojenost... tadle pistole byla udelana presne pro me 
strelba jednoruc - no problem, zpetnej raz - no problem, spoust - nadhera, ergonomie - NEJLEPSI.
Kdyz sem si pak pucil na par ran Glocka 19, tak sem myslel, ze drzim kravsky kopyto
Proste todle ten SIG podchytil...
Takze zatim koupe nelituju. Uvidime, jak dlouho potrva, nez se neco posere...

strelba jednoruc - no problem, zpetnej raz - no problem, spoust - nadhera, ergonomie - NEJLEPSI.
Kdyz sem si pak pucil na par ran Glocka 19, tak sem myslel, ze drzim kravsky kopyto

Takze zatim koupe nelituju. Uvidime, jak dlouho potrva, nez se neco posere...
- jon_da
- sokar
- Dakota
Příspěvek#161 » sob 31. srp 2019, 11:31
Ahoj. Od včerejška jsem hrdým majitelem P365. Řešil tu někdo nákup zásobníku na 12 nábojů? Případně odkud a za kolik jste ho kupovali? U nás jsem ho našel v jednom eshopu za 1890, ale není skladem, jen na dotaz... za případné reakce děkuji.
Odesláno z mého BLA-L29 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého BLA-L29 pomocí Tapatalk
- Shinnare
Příspěvek#162 » pon 2. zář 2019, 07:00
Vzal sem 2ks vod Brownells - mel sem stesti, ze asi neco nakoupili do zasoby, protoze sem to mel za nakej +- tejden doma... 1800 za kus... Jesi to budou muset dovyzt, tak to potrva dyl....
https://www.brownells.cz/P365-MICRO-COM ... -732000616
https://www.brownells.cz/P365-MICRO-COM ... -732000616
- Dakota
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony