GP K100
Glock a spol.
- xor
- pedrosadc
Příspěvek#770 » pon 6. srp 2018, 16:38
Tam jde o to na co ji chceš, mam xtrim, na nošení není kvůli hledí a frezovanymu závěru. Výrobce sice píše že dynamic ma lepší spoušť nez k100, ale spoustě jsou GP velmi dobré, takže nějaký zásadní rozdíl mezi modely K100 není. Brácha ma q100 a tam je spoušť ještě lepší něz na mém xtrimu.
- ondrejw
Příspěvek#772 » pát 24. srp 2018, 09:40
Zdravím borci,
jsem čerstvý držitel dokladu o odborné způsobilosti a je pomalu načase začít s výběrem té "jediné" a tak bych chtěl poprosit o pomoc s výběrem pistole. Jednoznačně se mi zalíbily pistole Grand power, ale těch modelů na 9mm je tam více a nevím kterou vybrat.
Budu spíš občasný střelec, párkrát do roka / zastřílet na střelnici, pistoli chci nosit nebo ji mít jen uschovanou doma. Žádné soutěže nemám v plánu, pokud se něco do budoucna nezmění a neobjevím skrytou mánii v této podobě.
Taky nejsem fanda krátkých modelů, ani netrvám na odlehčeným závěru.
V zásadě teda nevím jestli target / dynamic / nebo klasiku, taky nevím moc rozdíl v rámu mk12 nebo mk12/1, ani v mířidlech se nevyznám :/
Díky za každou radu
jsem čerstvý držitel dokladu o odborné způsobilosti a je pomalu načase začít s výběrem té "jediné" a tak bych chtěl poprosit o pomoc s výběrem pistole. Jednoznačně se mi zalíbily pistole Grand power, ale těch modelů na 9mm je tam více a nevím kterou vybrat.
Budu spíš občasný střelec, párkrát do roka / zastřílet na střelnici, pistoli chci nosit nebo ji mít jen uschovanou doma. Žádné soutěže nemám v plánu, pokud se něco do budoucna nezmění a neobjevím skrytou mánii v této podobě.
Taky nejsem fanda krátkých modelů, ani netrvám na odlehčeným závěru.
V zásadě teda nevím jestli target / dynamic / nebo klasiku, taky nevím moc rozdíl v rámu mk12 nebo mk12/1, ani v mířidlech se nevyznám :/
Díky za každou radu
- scink
Příspěvek#774 » pát 24. srp 2018, 12:39
Zdravím, nosím K 100 již několik let, jasně není to zbraň do kraťasu s tričkem (i když i tam se dá schovat), ale v pohodě. Jsem kancelářská krysa, takže ji mám buď ve vnitřním pouzdru nebo pokud vím, že budu saku celý den tak i ve vnějším, zatím si nikdo ničeho nevšiml (alespoň o tom nevím) .
Jinak 180/79 takže toho moc nezamaskuji.
Na střelnici přesná a spolehlivá.
Jinak 180/79 takže toho moc nezamaskuji.
Na střelnici přesná a spolehlivá.
- lebi
Příspěvek#775 » pát 24. srp 2018, 12:53
Pozorujete nekdo u Vasich GP deformaci nabojnic po vystreleni jako je ukazane na videu https://www.youtube.com/watch?v=6VRLP-diwj8 v case 13:00? Ja se priznam, ze to na svoji P1 pozoruji. Nyni jsem narazil na strankach Qins na nasledujici dokument https://eshop.qins.cz/fotky38119/GRAND_POWER/Navody_ke_zbranim/Nabojova_komora_zbrani_GRAND_POWER_rae_9_mm_Luger.pdf, ktery tuto deformaci v zasade vysvetluje. Pouzili byste takto deformovane nabojnice k prebijeni?
-
Flatterhaft - Příspěvky: 63
- Flatterhaft
Příspěvek#776 » pát 24. srp 2018, 13:02
Doporučuji si každopádně z vybraného modelu před koupí vystřelit a vyzkoušet, jak sedne tam, kde jej budete chtít nosit. GP jsou trošku objemnější, tak je třeba s tím počítat. Osobně jsem nosil svislý podpažák pod bundy a v létě mošničku. Nejlépe se stavit v prodejně, kde mají co nejširší výběr, osahat si je a vybranou pak někde zkusit na střelnici. Nebál bych se ani komisní, obvykle moc nastříleno nemají a jsou za dobrou cenu, třeba na hunting bazaru se často objevují, nebo v zdejším zastoupení- quins mívají často velmi zajímavé slevy. Pokud to není na závodění, tak střílí přesně všechny, kousek zpět někdo psal, jak s P11 porážel na LOSu i závodní speciály, je to jen o rukách:-)
- OtravnyPomeranc
- OtravnyPomeranc
Příspěvek#779 » pát 24. srp 2018, 14:55
lebi: Takovou komoru ma treba i HK a vse je v pohode. Proste diky takove komore, se nabojnice lepe roztahne (utesni) a nepodfukuje tolik bordelu do zbrane. S prebijenim neni vubec zadny problem, nabojnice je tvarna a matrice si s tim hrave poradi. Prebijim je uz nejaky ten rok a nemam zadny problem 

- Petzold
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX