CZ P-10C
- Sedek
Příspěvek#1547 » pát 10. srp 2018, 05:37
To není. Tenkrát, když jsem mluvil se servisem z UB, mi i nabízeli, že pokud na to hodně spěchám, pošlou mi spoušť poštou. Ale raději by tam prý zbraň měli, že ji podrobněji prohlédnou a případně vymění i další potřebné díly. Tak jsem dostal i nový kontejner a krytku čela závěru.
- Asghaad
Příspěvek#1548 » pát 10. srp 2018, 13:34
no, on se ten kontejner stejne vyndava kdyz se meni spoust takze kdyby ti poslali postou kontejner spoust a krytku uderniku tak si to vsechno v pohode vymenis sam, jelikoz na to staci dva vyrazece na cepy a 10 minut casu.
momentalne se chystam tohle delat na te svoji akorat stupidni DPD jako obvykle dela problemy s dodavkou ...
momentalne se chystam tohle delat na te svoji akorat stupidni DPD jako obvykle dela problemy s dodavkou ...
- Bulvaj
- Asghaad
Příspěvek#1550 » sob 11. srp 2018, 16:31
podivej se jestli nemas na leve strane mezi ramem a zaverem zevnitr vyjetou pruzinu - jedna z chyb prvnich serii je ze je u nekterych kusu mezi ramem a kontejnerem moc velka vule a takle pruzina muze povyjet a zablokovat rozborku
poku to je tahle zavada tak staci akorat jidelnim nozem v mezere mezi ramem a zaverem tu pruzinu stlacit dolu.
poku to je tahle zavada tak staci akorat jidelnim nozem v mezere mezi ramem a zaverem tu pruzinu stlacit dolu.
- Asghaad
Příspěvek#1554 » pon 13. srp 2018, 13:13
taakze, spoust vymenena - zatim neotestovana na strelnici
prvni dojmy jsou takove, ze nejslabsi udernikova pruzina odlehci spoust az trochu moc, hodnotil bych to pocitove na urovni me P-07 v SA tzn cca 2 kila na spousti. Druha vec je ze mrtvy chod pred "zdi" prakticky zmizel, ve chvili kdy clovek domackne spoustovou pojistku tak je prakticky na zdi a staci domacknout aby si praskla.
co se tyce zpracovani je rozhodne prijemnejsi nez tovarni akorat anodizace neni uplne 100% (svetlejsi flicky a celkove nerovnomerna barva - jazycek je vyrazne tmavsi nez horni cast ktera se ztraci v ramu - bral jsem kombinaci modra+zlata pojistka)
uvidime co na strelnici, jestli ta pruzina bude chodit bez zadrzek, ale uprimne mozna se vratim k tuzsi jen z duvodu bezpecnosti, takhle je ta spoust az strasidelne lehka
PS: vymena zabere cca 15 minut a staci na ni kladivko, dva vyrazece (2 a 3mm) a pinzeta (na blok s pruzinou rozborkoveho cepu)
prvni dojmy jsou takove, ze nejslabsi udernikova pruzina odlehci spoust az trochu moc, hodnotil bych to pocitove na urovni me P-07 v SA tzn cca 2 kila na spousti. Druha vec je ze mrtvy chod pred "zdi" prakticky zmizel, ve chvili kdy clovek domackne spoustovou pojistku tak je prakticky na zdi a staci domacknout aby si praskla.
co se tyce zpracovani je rozhodne prijemnejsi nez tovarni akorat anodizace neni uplne 100% (svetlejsi flicky a celkove nerovnomerna barva - jazycek je vyrazne tmavsi nez horni cast ktera se ztraci v ramu - bral jsem kombinaci modra+zlata pojistka)
uvidime co na strelnici, jestli ta pruzina bude chodit bez zadrzek, ale uprimne mozna se vratim k tuzsi jen z duvodu bezpecnosti, takhle je ta spoust az strasidelne lehka

PS: vymena zabere cca 15 minut a staci na ni kladivko, dva vyrazece (2 a 3mm) a pinzeta (na blok s pruzinou rozborkoveho cepu)
- Asghaad
Příspěvek#1556 » pon 13. srp 2018, 16:26
co vim tak udernikove pruziny jsou identicke jako pro Glocka takze na trhu jich bude habakuk
EDIT : tak podle toho co sem nasel se V P-10ce bezne glockarske pruziny pouzivaji ale v jednom ze zdroju typek pise ze mu pri dlouhodobem pouzivani zvrakovala pojistku ktera pruzinu drzi na uderniku - muze byt ojedinela zavada, muze jit o regulerni problem.
EDIT : tak podle toho co sem nasel se V P-10ce bezne glockarske pruziny pouzivaji ale v jednom ze zdroju typek pise ze mu pri dlouhodobem pouzivani zvrakovala pojistku ktera pruzinu drzi na uderniku - muze byt ojedinela zavada, muze jit o regulerni problem.
- strasidlo
Příspěvek#1558 » úte 14. srp 2018, 10:05
Pánové, napadlo mě, kdyby nás bylo více než jeden si nechat vyrobit ty slabší bicí pružiny. K tomu by byl ideální dobrovolník z Ústí nad Labem, kde je známá pérovna a někdo, kdo by dodal rozměry těch pružin z topstřely. Formou sami sobě. Chtěl bych co nejpřesnější výrobek. Snad to nemá formu komerce. Nebo bych případně odkoupil od někoho, kdo má zájem pouze o tu hliníkovou spoušť. Osobně raději originál. Díky.
- strasidlo
Příspěvek#1560 » úte 14. srp 2018, 13:30
Indian: Asi přesně nerozumím tomu, jak to myslíš s tou cenou. Ale cena pružiny v počtu jeden kus na zakázku je cca 250 korun. Těch 200 je za nastavení stroje. Kdysi mi praskla pružina spouště u Siga a celkem trvalo, než jsem obstaral náhradu. A tak jsem hledal řešení. Zmíněná pérovna umí i z prasklé předlohy vyrobit další stejný kus. Jen se mi moc nechtělo jezdit do Ústí. Samozřejmě to lze řešit případně poštou.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí