CZ P-10C
- Majkl
Příspěvek#1531 » úte 31. črc 2018, 20:29
Leze to ven už čím dál rychleji. Dnes jsem byl na střelnici s uchazečkou o zbroják a čep z rámu vylez o cca 1,5 mm po 30ti ranách
Na reklamaci prdím, z pistole chci střílet, né čekat až prodejce pošle výrobci, ten posoudí vadu a:
1. v tom lepším případě uzná a dá nový rám ? (osobně se domnívám že je volnější díra v plastu) V tom případě dají rám se stejným číslem? Pokud ne budu muset běhat kvůli změně
=> 2 návštěvy prodejce (180km) + minimálně 1 návšteva na oddělení (90km)
2. zamítne a pošle zpět => nic se nezmění a budu muset ten čep zajistit tak jako tak ....
Dobrá, nedám tam vteřiňák, ale střední Loctaite, ten je rozebiratelný

Na reklamaci prdím, z pistole chci střílet, né čekat až prodejce pošle výrobci, ten posoudí vadu a:
1. v tom lepším případě uzná a dá nový rám ? (osobně se domnívám že je volnější díra v plastu) V tom případě dají rám se stejným číslem? Pokud ne budu muset běhat kvůli změně

2. zamítne a pošle zpět => nic se nezmění a budu muset ten čep zajistit tak jako tak ....
Dobrá, nedám tam vteřiňák, ale střední Loctaite, ten je rozebiratelný

- kiv61
Příspěvek#1535 » čtv 2. srp 2018, 22:11
Majkl:
Před tím Loctitem bych přece jenom zkusil nejdříve nový pružný kolík . Mohlo jít o várku s nekorektním tepelným zpracováním či se špatnou tolerancí ..
Tedy buď přímo u CZ nebo např. zde (jedná se o standardní "normálku" dle ČSN/DIN):
http://www.pruziny-fevos.cz/Pruzkol.pdf
nebo
http://www.spojovaci-material.net/sp/ko ... ky-pruzne/
a další samozřejmě
----
PS: doufám, že to ctěné p.t. adminstvo nebude brát jako "komerci", jedná se totiž o haléřovou položku ..
Před tím Loctitem bych přece jenom zkusil nejdříve nový pružný kolík . Mohlo jít o várku s nekorektním tepelným zpracováním či se špatnou tolerancí ..
Tedy buď přímo u CZ nebo např. zde (jedná se o standardní "normálku" dle ČSN/DIN):
http://www.pruziny-fevos.cz/Pruzkol.pdf
nebo
http://www.spojovaci-material.net/sp/ko ... ky-pruzne/
a další samozřejmě
----
PS: doufám, že to ctěné p.t. adminstvo nebude brát jako "komerci", jedná se totiž o haléřovou položku ..

- Bofors2
- Knop
Příspěvek#1539 » pát 3. srp 2018, 18:18
Zajištění čepu popisovaným způsobem je použité na čepu spouště u klasické 75-ky, kde je ten čep uložen v oceli. Navíc je to jiný typ čepu, je to pevná tyčka s dírkami na obou koncích, čepy v P10 jsou ze svinutého plechu.
Navrhovaná úprava by spolehlivě dokázala poškodit plastové tělo pistole, navíc by u čepu ze svinutého plechu asi moc dobře nefungovala. Prosím vás, nevymýšlejte blbosti, a jestli vám budou vylézat čepy, zbraň reklamujte.
Navrhovaná úprava by spolehlivě dokázala poškodit plastové tělo pistole, navíc by u čepu ze svinutého plechu asi moc dobře nefungovala. Prosím vás, nevymýšlejte blbosti, a jestli vám budou vylézat čepy, zbraň reklamujte.
- Asghaad
- xmanasm
Příspěvek#1544 » čtv 9. srp 2018, 19:00
Tak jsem si dnes vyzvedl svou P10ku z "opravy" z podnikovky v Praze. Nechal jsem si vyměnit přední kontejner za ten upravený , aby nedocházelo k vylézání pružinky jak tu bylo již zmíněno(mě zatím nelezla ven), nebyl nijak navařován mají je už z výroby upravené takže jen přehodili a zároveň mi vyměnili i čelo závěru s těmi skosenými hranami a spoušť za tu delší - to byl důvod proč jsem to nechal vyměnit musím říci
že už vyzkoušení jen tak na sucho je znát že je to lepší (skřípal se mi prst mezi lučík a spoušť). A co mě hlavně potěšilo byla rychlost v sobotu jsem to odevzdal s tím že to není reklamace ,ale placená oprava tudíž se na to nevztahuje 30 denní lhůta na to jsem byl upozorněn. V úterý odpoledne mi volala paní, že už je to hotovo. Takže za mě velká spokojenost co se týče rychlosti a vše zadarmo jak už tu někdo přede mnou zmiňoval.
že už vyzkoušení jen tak na sucho je znát že je to lepší (skřípal se mi prst mezi lučík a spoušť). A co mě hlavně potěšilo byla rychlost v sobotu jsem to odevzdal s tím že to není reklamace ,ale placená oprava tudíž se na to nevztahuje 30 denní lhůta na to jsem byl upozorněn. V úterý odpoledne mi volala paní, že už je to hotovo. Takže za mě velká spokojenost co se týče rychlosti a vše zadarmo jak už tu někdo přede mnou zmiňoval.
- Sedek
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX