ZVS P20 / P21
Glock a spol.
- Arti1
Příspěvek#17 » pát 15. čer 2018, 15:24
Zdravím, mám P21 exclusive.
Vystříleno kolem 1000(já cca 500,zbytek přítelkyně a jiní.) Jsem s ní maximálně spokojený, ale stále jsem nováček. Pocitově lepší střelbu jsem zatím zažil jen s Shadow 2. Zkoušel jsem taky P01, P07, P10c, Beretta 92, Glock 19. Ze všech mi sedla nejlépe do ruky - mám menší ruce.
Problém akorát při jedné várce přebíjenek, kdy 6 ze sta neodpalilo, zapalka naklepnuta. Jinak nic. Taky musím poděkovat panu Štursovi z estrelivo.cz za ochotu a péči.
Vystříleno kolem 1000(já cca 500,zbytek přítelkyně a jiní.) Jsem s ní maximálně spokojený, ale stále jsem nováček. Pocitově lepší střelbu jsem zatím zažil jen s Shadow 2. Zkoušel jsem taky P01, P07, P10c, Beretta 92, Glock 19. Ze všech mi sedla nejlépe do ruky - mám menší ruce.
Problém akorát při jedné várce přebíjenek, kdy 6 ze sta neodpalilo, zapalka naklepnuta. Jinak nic. Taky musím poděkovat panu Štursovi z estrelivo.cz za ochotu a péči.
- Shirako
Příspěvek#24 » úte 31. črc 2018, 08:38
Tak přidám svojí zkušenost. Vyzkoušel jsem si p20 na střelnici v Meziměstí (Centrum Walzel). Co mě opravdu nepříjemně překvapilo, byla tuhost s "kostrbatost" spouště v DA. Opravdu to jakoby drhlo a šlo trhaně. Měl jsem skoro až problém spoušť zmáčknout, jak ztuha to šlo. Třeba pro ženskou ruku, zřejmě úplně nezmáčknutelné.
Také mě správce střelnice říkal, že šetří na povrchovce, takže se při nošení bude hodně odírat barva. Kolik je na tom pravdy nevím, ta jejich byla "jako nová". Také jsem měl 3x selhač (z 50 nábojů S&B). Na náboji byl jenom lehce otisklý úderní a na podruhé náboj vystřelil. Ale to bylo asi mým volnějším úchopem.
V SA se mi s ní střílelo velmi, velmi dobře. Pocitově lépe i než z full-size CZ75 a i v terči jsem měl nastříleno mnohem lépe.
Z toho celého mi vyšlo, že jí jako svojí první zbraň zřejmě nezvolím a budu hledat dál
Také mě správce střelnice říkal, že šetří na povrchovce, takže se při nošení bude hodně odírat barva. Kolik je na tom pravdy nevím, ta jejich byla "jako nová". Také jsem měl 3x selhač (z 50 nábojů S&B). Na náboji byl jenom lehce otisklý úderní a na podruhé náboj vystřelil. Ale to bylo asi mým volnějším úchopem.
V SA se mi s ní střílelo velmi, velmi dobře. Pocitově lépe i než z full-size CZ75 a i v terči jsem měl nastříleno mnohem lépe.
Z toho celého mi vyšlo, že jí jako svojí první zbraň zřejmě nezvolím a budu hledat dál

- Honzajan
Příspěvek#25 » stř 1. srp 2018, 08:23
Shirako píše:Na náboji byl jenom lehce otisklý úderní a na podruhé náboj vystřelil. Ale to bylo asi mým volnějším úchopem.
Ver, ze na tohle nema uchop vubev zadnou roli. Asi jsi mel nejak zmrseny kousek,protoze co jsem zkousel ja, tak DA melo normalni odpor,ktery bys ocekaval i prubeh byl na CZ urovni. Coz je hluboko pod tim,co ma treba Grand Power.
- DJ Die
Příspěvek#29 » stř 3. říj 2018, 19:38
U SIGa to dělá i slabý úchop a to jak u originálu tak čínské kopie. Obecně mají tady ty problémy pistole s lehkým rámem, ať už hliníkovým či plastovým. Dělá to i někomu jinému? Můj norek tohle většinou dělá, když ho má v ruce žena co se toho trochu bojí , mě se to nestalo nikdy...
- jhora
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX