Heckler & Koch VP9 Striker Fired Perfection
Glock a spol.
- HawkCZ
- berkelay
Příspěvek#589 » čtv 7. zář 2017, 16:23
Tak dneska jsem se po dlouhém rozhodování stal majitelem SFP9. V rozhodovacím výběru byly G19/G17 (g4 a g5), XDM, CZ07/09/10, P30 a SFP9. Pročetl jsem asi všechny příspěvky tady na fóru kolem těchto pistolí a nechal jsem se ovlivnit radami a názory HawkCZ a MKabar, tak snad jsem neudělal chybu
Proč jsem si vybral SFP a ne P30 tak to proto, že se mi spoušť u SFP9 prostě líbila více.
od mého prodejce jsem k tomu dostal i fešnou igelitku na nákupy rohlíků v jednotě, heklerovskou propisku a logo HK se suchým zipem

časem se určitě stavím za Hawkem pro jiné mířidla (zatím ještě nevím jaké) a nějaký ten zásobníček. Náhodoou, nevíte zda se dá u nás sehnat speedloader k zásobníkům?

od mého prodejce jsem k tomu dostal i fešnou igelitku na nákupy rohlíků v jednotě, heklerovskou propisku a logo HK se suchým zipem

časem se určitě stavím za Hawkem pro jiné mířidla (zatím ještě nevím jaké) a nějaký ten zásobníček. Náhodoou, nevíte zda se dá u nás sehnat speedloader k zásobníkům?
- HawkCZ
Příspěvek#590 » čtv 7. zář 2017, 16:29
No jo, kup si zbraň u svého prodejce a dojdi pro rady za Hawkem a MKabarem
(ale červené podavače ti nedal, ty dáváme jenom my) 
Na tovární speedloader kašli. Ideální UlPlula nebo obdoda, ale neni potřeba vůbec. Stejně tak miřidla. Akorát je budeš mít dražší, když si šel zasét jinam
. Pravdou, ale je že mi obyč SFP stejně teď nemáme skladem, přijdou v nejbližší době
.

Na tovární speedloader kašli. Ideální UlPlula nebo obdoda, ale neni potřeba vůbec. Stejně tak miřidla. Akorát je budeš mít dražší, když si šel zasét jinam

- berkelay
Příspěvek#591 » čtv 7. zář 2017, 16:38
Tož nejsem z práglu, můj prodejce má obchod 500m od mého baráku a SFP9 měl skladem (poslední kus), takže výběr kam půjdu zasét byl naprosto jasný
Jinak samozřejmě počítám s trestem v podobě vyšších cen dílů a zásobníků Hawku, to se nedá nic dělat, stejně to u tebe koupím tak jako tak

Jinak samozřejmě počítám s trestem v podobě vyšších cen dílů a zásobníků Hawku, to se nedá nic dělat, stejně to u tebe koupím tak jako tak

- berkelay
- HawkCZ
Příspěvek#593 » pon 11. zář 2017, 13:06
Teďkon už je mají všechny. Vlastně onehdá ten můj kus byl možná jediný co ji neměl
. Navíc teda se mu ani vytahovač nějak moc nevychyloval do strany, rozhodně ne takhle jako u dnešních SFP
.
V katalogu Heckleru to bylo napsáno jako volitelný vlastnost. Ale upřímne pochybuju, že by to vůbec dokázali objednat ve fabrice
.

V katalogu Heckleru to bylo napsáno jako volitelný vlastnost. Ale upřímne pochybuju, že by to vůbec dokázali objednat ve fabrice

- Letec 12
Příspěvek#594 » pon 11. zář 2017, 16:31
Dá se u nás sehnat SPF s vypouštěcím tlačítkem zásobníku místo páky?
https://translate.google.cz/translate?hl=cs&sl=en&u=http://www.heckler-koch.com/en/products/military/pistols/sfp9-2/sfp9-m/product-overview.html&prev=search
https://translate.google.cz/translate?hl=cs&sl=en&u=http://www.heckler-koch.com/en/products/military/pistols/sfp9-2/sfp9-m/product-overview.html&prev=search
- berkelay
- HawkCZ
- DJ Die
Příspěvek#600 » úte 26. zář 2017, 20:12
HawkCZ píše:Ahoj. Nastřel se střílí tam, kam se střelci zachce, neni stanoven bod na terci. Cílem je na 15m co nejlepší soustřel 5 střel. K novým šaržím zbraní už HK nástřeláky nedává.
Je k tomu nějaký důvod? Nebo jen všetečné dotazy a protesty lidí, kterým to nestřílí v rukách tak dobře?
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí