Pouzdra pro skryté nošení pro dámy
- jhora
- Petzold
Příspěvek#77 » pon 12. čer 2017, 11:06
Já myslel celou tu připitomělou reklamu, pardon. Jen by mně zajímalo, kde by pistoli i s kabelkou např. hledala při prudkém zabrždění auta....
Znám pár ženských, které to s nošením myslí vážně a způsob oblečení přizpůsobují faktu nošení zbraně, nikoliv naopak.
Omlouvám se za zabloudění do dámské sekce.
Znám pár ženských, které to s nošením myslí vážně a způsob oblečení přizpůsobují faktu nošení zbraně, nikoliv naopak.
Omlouvám se za zabloudění do dámské sekce.

- vevericka
Příspěvek#81 » pát 18. srp 2017, 12:33
Nejzábavnější je ten moment, kdy sedí na zahrádce a kabelku má postavenou u nohou. Případně když ji nechá v obyčejný plechový skříňce ve fitku.
Radši přizpůsobím oblečení, než takhle riskovat. Ostatně já bych vypadala blbě s takovouhle kabelkou, na to u mě lidi nejsou zvyklí.
Radši přizpůsobím oblečení, než takhle riskovat. Ostatně já bych vypadala blbě s takovouhle kabelkou, na to u mě lidi nejsou zvyklí.
-
WoodyJarda - Příspěvky: 4
- WoodyJarda
Příspěvek#82 » ned 3. zář 2017, 09:55
Jen pro inspiraci
https://xman.idnes.cz/modni-prehlidka-s ... n-styl_fro
https://xman.idnes.cz/modni-prehlidka-s ... n-styl_fro
- M@rtin
Příspěvek#84 » ned 2. srp 2020, 07:40
Ahoj, jsem sice muz, ale mam par postrehu, ktere se mohiu hodit i zenam. Noseni zbrane v kabelce nemusi uplne spatne, jen je potreba kabelke nosit krizem pres krk, kvuli nahodne kradezi. V kabelce by mela byt ulozena zbran v nejakem poradaci, aby byla vzdy na stejnem miste. Prodavaji se i samostatne poradace, ktere lze do kabelky vsit, nebo vlepit.
Co se tyce noseni zbrane u pasu, zcela jiste je pas nejuniverzalnejsi misto, ale zvlaste pri skrytem noseni, je i ude par vyjimek, kde se roto noseni nehodi. Jizda v aute, sezeni u pc, prepazky.... Takze bych nezatracoval ani stehenni (podvazkova) pouzdra, kotnikova, pripadne kalhotkova. Objednali jsme par kusu ruznych damskych kousku a budeme testovat na nasich klientkach. Az budou vysledky poslu fotky i zkusenosti kolegyn.
Co se tyce noseni zbrane u pasu, zcela jiste je pas nejuniverzalnejsi misto, ale zvlaste pri skrytem noseni, je i ude par vyjimek, kde se roto noseni nehodi. Jizda v aute, sezeni u pc, prepazky.... Takze bych nezatracoval ani stehenni (podvazkova) pouzdra, kotnikova, pripadne kalhotkova. Objednali jsme par kusu ruznych damskych kousku a budeme testovat na nasich klientkach. Az budou vysledky poslu fotky i zkusenosti kolegyn.
- Scathach
Příspěvek#85 » ned 16. srp 2020, 19:53
Ahoj, já si teda dovolím vstoupit do debaty coby žena, které nosí opravdu vždy a všude (jedinou výjimkou je snad bazén). Dovolím si tvrdit, že na oblečení mi dost záleží a přesto jsem kvůli dennímu nošení nemusela nijak měnit styl oblékání. Ano, mám asi tak miliardu pouzder - stehenní, belly bend, několik kydexů s různými sponami, dokonce kydex do podprsenky. Nemáme to tak jednoduché jako muži, s jedním kvalitním pouzdrem si prostě nevystačíme. Je to opruz a není to levné, obzvlášť když naprostou většinu těchto typů pouzder nelze sehnat jinde, než v USA, ale jde to. Mimochodem k pistoli v kabelce jsem se ještě nikdy uchýlit nemusela.
- Miata
Příspěvek#86 » pon 17. srp 2020, 06:45
Manželka má tenhle podprsenkový typ (hlavně na léto).
Sice “jen” na LCP, ale v létě dobrý.
https://www.flashbangstore.com/collections/bra-holsters/products/flashbang-holster
Sice “jen” na LCP, ale v létě dobrý.
https://www.flashbangstore.com/collections/bra-holsters/products/flashbang-holster
- M@rtin
Příspěvek#87 » ned 27. zář 2020, 11:51
Ahoj vsem, mame par pouzder vhodnych pro damy, a chteli bychom pozadat nejake zkusemejsi strelkyne o recenze na ne. Pripadne o navrhy upravy a vylepseni. Podminkou zapujceni max na mesic, porizeni par fotografii, souhlas s jejich zverejnenim na nasich strankach. Jedna se o pas pod triko nebo bokove kalhoty, podvazkova pouzdra pod sukni, leginokratasy pod kalhoty... Vhodne spise pro mensi pistole a revolvery. Idealne z Prahy a Strednich Cech. Diky za pomoc
- Espezetka
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX