Walther PK 380

Glock a spol.
r626

Příspěvek#61 » pon 6. úno 2017, 05:31

Jo jo urcite to posoudi a vymeni a poslou bmw k tomu :-D a ted tu o pernikove chaloupce...

Nevim nemyslim si, ze se na jejich pristupu v nemecku cokoliv zmenilo. Me uz se ani neobtezovali odpovedet na emaily akorat budes muset zaplatit veskere vydaje spojene s reklamaci a vyvozem zbrane do nemec.

Kazdopadne bych byl moc rad kdybych se plet a strase rad se tady za cas doctu ze ti to vymenili. rozhodne drzim palce!

Rex

Příspěvek#62 » úte 7. úno 2017, 14:42

....ta popisovaná reklamace mne hodně zabrzdila, abych na PK 380 myslel. Nejdu do něj.

Mac.42

Příspěvek#63 » úte 7. úno 2017, 15:23

jakej je vlastně důvod dnes preferovat PK380, když tu jsou PPS M2 nebo CCP?
vyplácí se to kvůli ceně, přestože je třeba dokupovat náhradní zásobník(y) a střelivo je o 2Kč dražší?

Bohuliby

Příspěvek#64 » úte 7. úno 2017, 22:39

Někdo sbírá Glocky, někdo Walthery, někdo hrušky.
Nelíbí, nekupuj, jak jednoduché !

Mac.42

Příspěvek#65 » úte 7. úno 2017, 22:49

ano, nedík...
...otázka byla proč koupit, ne proč nekoupit :wtf:

Bohuliby

Příspěvek#66 » úte 7. úno 2017, 23:10

I to je jednuché, cena poloviční, držení výborné, pro osobní ochranu, menší zpětný ráz, účinná ráž, nikoliv na velké střílení na střelnici, asi tak ! V tomto případě je cena nábojů bezvýznamná.
Ber nebo neber, kup Gločka, který kope, ve velké tlapě špatně sedí v a cena je úplně někde jinde.
Mně se PPS špatně drží a novější model jsem ještě nezkusil.
Pouze moje zkušenost a názor, z tohoto důvodu mám více zbraní, na každou situaci něco jiného.

Rex

Příspěvek#67 » stř 8. úno 2017, 08:28

Bohuliby : souhlas..... Zbraň se mi líbí, vypadá to, že by mi sedlo držení, ráže mi vyhovuje ( náboj o korunu pade dražší mi žíly netrhá ). Hodně jsem o ní uvažoval... Ale... problémy s vývrtem u Waltherů a vlažná reakce prodejců i značky, výše uvedená závada a zase poněkud odtažitý přístup prodejce, kromě toho na pár amatérských videích jsem viděl občasné sekání přebití PK380 - i když to klidně mohlo být volšovýma rukama toho střelce.... Prostě si nepořídím potenciální poukázku na nervování.
Vím, že ji tady pár lidí vlastní a zdaleka ne všichni s ní mají potíže ale je to zbraň tady poměrně málo rozšířená a tím pádem místní statistika vychází dost nepříznivě.

Bohuliby

Příspěvek#68 » sob 11. úno 2017, 22:35

OK, nikomu nenutím, já jsem spokojen a nosím.

j.kuntos

Příspěvek#69 » ned 12. úno 2017, 00:57

Dneska jsem na ní koukal, to rozebírání je tedy opravdu nepraktické ale za tu cenu si zaslouží svoje místo, kdyby byla plná 9, tak do ní jdu.

Bohuliby

Příspěvek#70 » ned 12. úno 2017, 23:20

To by nebyla za ty prachy, ano rozebírání kličkou je podivné, souhlasím.
Zase každý den jí nerozebírám, takže OK.

Bohuliby

Příspěvek#71 » ned 12. úno 2017, 23:21

NO, ještě podstatně horší je tam vrátit vratnou pružinu, to chce fakt páru a grif !

stenliq

Příspěvek#72 » úte 11. dub 2017, 13:55

Takže k té reklamaci.

Zbraň v Německu PRÝ nějak posoudili a PRÝ by měla být opravena, ale nic konkrétnío. Každopádně lhůta pro opravu skončila 31.3.2017 (po třech měsících prakticky bez informací, co se děje), takže jsem 3.4.2017 odstoupil od smlouvy a nechal si vrátit peníze.

Po těchto zkušenostech se zbraní a zastoupením značky v Budějcích (jednání pana ředitele) už o Walthera ani nezavadím.

r626

Příspěvek#73 » úte 11. dub 2017, 17:36

WOW gratuluju.. a preju stastny vyber nove zbrane. :-)

stenliq

Příspěvek#74 » úte 11. dub 2017, 17:56

Za pasem už se houpe Glock 19. Sice stojí to co dva Walthery, ale na střelnici za poslední měsíc nalítala tak 2,5k a bez jediné závady nebo větší známky opotřebení. S Waltherama v podobné cenové to možná bude stejné, ale riskovat to už nechci.

zelenej

Příspěvek#75 » pon 24. dub 2017, 15:53

Táák, a já ji budu mít příští týden... Zkoušel jsem u kamaráda, sedla mi do pracky tak, že jsem mu ji ani nechtěl vracet! Tak až ji přivezu, dám sem vědět. Kupuji u Armed.cz Praha. Cena 8 742,- vč DPH.

Zpět na