GP Q100
Glock a spol.
- Kobl
Příspěvek#50 » sob 21. led 2017, 14:49
Mám nastříleno cca 600 S&B, vše naprosto bez problémů. Jsem s ní naprosto spokojen. Je důležité mazat, to je vše. Jediné co bych vytknul jsou mířidla, ty mě až tak nesedí, ale když jsem zjistil cenu například světlovodné mušky, už jsem s nimi zase velmi spokojen
Když si projdeš celé vlákno K100, zjistíš podrobnější informace.
Na YouTube je spousta videí, např. nějaký americký střelec má nastříleno s K100 30 tis. a jediné co vytknoul, ze oproti fungl nové má o něco horší spoušť..
Myslím že za tu cenu za novou pistol není co řešit.

Na YouTube je spousta videí, např. nějaký americký střelec má nastříleno s K100 30 tis. a jediné co vytknoul, ze oproti fungl nové má o něco horší spoušť..
- marCZous33
- marCZous33
Příspěvek#51 » sob 21. led 2017, 18:02
Kobl píše:Mám nastříleno cca 600 S&B, vše naprosto bez problémů. Jsem s ní naprosto spokojen. Je důležité mazat, to je vše. Jediné co bych vytknul jsou mířidla, ty mě až tak nesedí, ale když jsem zjistil cenu například světlovodné mušky, už jsem s nimi zase velmi spokojen![]()
Díky za reakci. Samozřejmě mám K100 načtený a o mazání vím, což mi až tak nevadí. Nějaká videa jsem taky viděl. Na qins mají LE verzi se světlovodkou a hledím Dynamic, to je muj vysněnej kousek. Je o něco dražší, ale pořád za dobrou cenu.
Jaký máš pouzdro? Teda jestli nosíš.
- marCZous33
- marCZous33
Příspěvek#53 » ned 22. led 2017, 15:01
Kobl píše:Pouzdro mám zatím pouze univerzál za pár korun, ale uvažuji o tomto:
http://eshop.qins.cz/qins-cz/eshop/15-1 ... I-Civilian
To vypadá dobře.
Dnes jsem byl s kamisem si vyzkoušet nějaké zbraně. A nejlíp mi sedla do ruky K100, nejhůř Glock 17. Dobrá byla i CZ SP-01. S tou jsem mel asi nej nástřel. Nejhůř s Walther P22.
Takže jsem rozhodnutej na 95% pro Q100
- johnnyjak
- horazl
Příspěvek#55 » stř 8. úno 2017, 08:45
Ano se záslepkou to mám podobně, ale na fci to podle mne nemá žádný vliv.
Zatím jsem s GP Q100 velice spokojený, je pravda, že mám vystříleno jen 250 včeliček. Co mne však zaráží, jak vypadá i po těch pár střelách hlaveň na čele komory a trochu obvodový prstýnek. Na čele komory v místě styku s rámem je viditelný otlak a v jednom místě dolíček přibližně na 6 hodinách, který vznikl uvolněním nějaké kovové častice ze zbraně (asi otřep po obrábění). Je vidět, že hlaveň je určitě měkčí, jak doraz v rámu. Více viz fotky nevalné kvality, při čištění po různých střelbách, pokud bude zájem zkusím lépe nafotit.
Zbraň čistím a mažu po každé návštěvě střelnice (po cca 50 ranách), nenosím.
Můžete sem přiložit fotky vašich hlavní, jak vypadají a kolik toho mají za sebou. Děkuji
Zatím jsem s GP Q100 velice spokojený, je pravda, že mám vystříleno jen 250 včeliček. Co mne však zaráží, jak vypadá i po těch pár střelách hlaveň na čele komory a trochu obvodový prstýnek. Na čele komory v místě styku s rámem je viditelný otlak a v jednom místě dolíček přibližně na 6 hodinách, který vznikl uvolněním nějaké kovové častice ze zbraně (asi otřep po obrábění). Je vidět, že hlaveň je určitě měkčí, jak doraz v rámu. Více viz fotky nevalné kvality, při čištění po různých střelbách, pokud bude zájem zkusím lépe nafotit.
Zbraň čistím a mažu po každé návštěvě střelnice (po cca 50 ranách), nenosím.
Můžete sem přiložit fotky vašich hlavní, jak vypadají a kolik toho mají za sebou. Děkuji
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- johnnyjak
Příspěvek#56 » čtv 9. úno 2017, 00:06
Díky za odpověď. Takže volně se pohybující záslepka je prostě daná konstrukcí. Stačí tedy ignorovat
.
Abych na oplátku odpověděl já: na různých plochách hlavně se u všech GPček v záběhu začnou objevovat stopy po kontaktu se závěrem. Například se obtisknou uzamykací ozuby jako na následující fotce. Nejpozději do vystřílení 1000 ran už si ale vše sedne a pak vnitřek pistole vypadá prakticky stejně ať má za sebou 1 500 nebo 15 000 ran.

Abych na oplátku odpověděl já: na různých plochách hlavně se u všech GPček v záběhu začnou objevovat stopy po kontaktu se závěrem. Například se obtisknou uzamykací ozuby jako na následující fotce. Nejpozději do vystřílení 1000 ran už si ale vše sedne a pak vnitřek pistole vypadá prakticky stejně ať má za sebou 1 500 nebo 15 000 ran.
- johnnyjak
- Jamik
Příspěvek#60 » pon 13. bře 2017, 13:09
[quote="horazl"]Ano se záslepkou to mám podobně, ale na fci to podle mne nemá žádný vliv.
Zatím jsem s GP Q100 velice spokojený, je pravda, že mám vystříleno jen 250 včeliček. Co mne však zaráží, jak vypadá i po těch pár střelách hlaveň na čele komory a trochu obvodový prstýnek. Na čele komory v místě styku s rámem je viditelný otlak........
S tím otiskem na hlavni mám stejnou zkušenost už po 110 ranách.
Víc mě ale štve, že když je závěr ve střelecké pohotovosti, tak se děsně veglá hlaveň. Vzhledem k tomu, že jsem si zbraň objednával na jedné nejmenované prodejně, tak nebylo z čeho vybírat, ani s čím srovnávat. Q100-ku jsem chtěl, takže jsem to (s těžkým srdcem) zkousnul, ale radost z toho nemám. Napište, prosím, Vy majitelé Q100-vek jestli se vám hlavně, když je závěr natažený taky tak strašně veglají.
Zatím jsem s GP Q100 velice spokojený, je pravda, že mám vystříleno jen 250 včeliček. Co mne však zaráží, jak vypadá i po těch pár střelách hlaveň na čele komory a trochu obvodový prstýnek. Na čele komory v místě styku s rámem je viditelný otlak........
S tím otiskem na hlavni mám stejnou zkušenost už po 110 ranách.
Víc mě ale štve, že když je závěr ve střelecké pohotovosti, tak se děsně veglá hlaveň. Vzhledem k tomu, že jsem si zbraň objednával na jedné nejmenované prodejně, tak nebylo z čeho vybírat, ani s čím srovnávat. Q100-ku jsem chtěl, takže jsem to (s těžkým srdcem) zkousnul, ale radost z toho nemám. Napište, prosím, Vy majitelé Q100-vek jestli se vám hlavně, když je závěr natažený taky tak strašně veglají.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí