Heckler & Koch P30 / P30S / P30L / P30 LS

Glock a spol.

Korzybski

Příspěvek#766 » čtv 29. pro 2016, 13:23

MKabar: …povedlo nejakemu sikulovi v Cesku? A mel to i pres koleno?…

Sorry za off-topic: šlo mi jen o rekapitulaci, jaké má výhody LEM proti V3. Jinak ano, v Praze, teda přesněji StřČ, ačkoli je to už 8 let a ránu jsem neviděl, páč měl sádru od pasu až po prsty, už když jsem tam přišel… ale prej po vnější straně stehna přes vnější čéšku nebo jak se tomu říká, skrz lýtko až do kotníku.

Těm ostatním věcem, co píšeš, rozumím a souhlasím s tím. Mám-li to uzavřít, pak bych stál až o ten kit, co jsi tuhle psal, že by mohl už dodělat LazyWolfGuns.

MKabar

Příspěvek#767 » pon 23. led 2017, 23:32

Takze velka objednavka hracek na HK z hkparts se uz konecne rozjizdi. Ve stredu tu napisu seznam dobrych veci, co budu objednavat a kdo bude co chtit pribrat, tak se pripise do seznamu. S nekteryma lidma uz jsem domluveny na magwelly, prodluzovaky, +1 SK botky atd. Ale radsi se vsichni pripomente, at nekoho nezapomenu. Vydrzte do stredy, az tu poslu odkazy na vsechny zajimave hracky a pak si vyberete.

MKabar

Příspěvek#768 » úte 24. led 2017, 23:25

A nova dobra zprava - domluvil jsem se s tretim (a poslednim) americkym zbrojirem, co umi zkratit reset na HK. Dostanu podrobny navod jak to udelat. Dily se boji mi poslat kvuli ATF, ale ze mi da detailni navod. Sice to uz vlastne vime a kamarad to uz dokonce v prosinci vyrobil, ale je to trosku amaterska domaci verze od oka i kdyz plne funkcni, vychazeli jsme z jedne fotky od Holma na FB, kde vyfotil upraveny control lever na zkraceni resetu. Rick Holm se furt k nicemu nema, furt nezacal vyrabet ani drop in kit na zkraceni resetu ani rovnou spoust, tak jsem ho obesel, to by jsme se nedockali. Podle me se mu do toho nechce, bo vetsina lidi by prestala k nemu posilat gvery na vyladeni (bere 250-350 dolaru) a koupili by si dil za 20 USD a dobre ze. Tak by prisel o velkou cast kseftu. A porad ladi SFP a SIGy a nema vecne cas, tak ho kaslu.
Reset je domluveny u Burka, vcera mi slibil poslat kompletni navod, jak to presne udelat tu profi verzi.
A co se tyce rovne spouste, tak si ted mejluju s typkem, co vyrobil tu novou spoust na SFP9 (udelal si 3D model VP9 a navrhnul to komplet v 3D CADu, nez to zacal vyrabet na CNC) a novou spoust na P30 uz ma v planu, nebyl jsem prvni, kdo mu psal. Akorat trochu plave v konfiguracich spoustaku, tak zitra dostane skoleni, ze ho bude jeste 3 dny bolet hlava :-). A snad to brzo pujde do vyroby. Pak to sem zas nejak dotahnu snad bez problemu.

Abdulexe

Příspěvek#769 » stř 25. led 2017, 09:57

Tak to je super

mihlit

Příspěvek#770 » čtv 26. led 2017, 23:54

Jaká je kompatibilita mířidel? Mají všechny piatole (P30, P2000, HK45, USP, SFP9) stejné rozměry rybin pro montáž mířidel? Je to kompatibilní i s nějakým jiným výrobcem?

Branibor

Příspěvek#771 » pát 27. led 2017, 15:53

P30, hk45 maji shodny a jsou odlisne od rady usp. P2000 nevim.

MKabar

Příspěvek#772 » pát 27. led 2017, 23:28

USP je uplne jine. P2000 by melo byt stejny, ale neni pokud vim. Je tam maly rozdil.

Jiří79

Příspěvek#773 » ned 29. led 2017, 09:43

Ahoj všichni,na foru jsem poprvé tak omluvte malé nedostatky.Tento měsic jsem si pořidil HK P30l,zatim jsem z pistole nevystřelil.Mam dotaz,ten hřibek uderniku pod kohoutem,je na jedné straně zhruba do jedné čtvrtiny jakoby odfrézovany.Má to tak být,nebo je to vyrobni vada. S prodejcem sem se zatim neradil.

HawkCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#774 » ned 29. led 2017, 11:00

Normální ;)

Jiří79

Příspěvek#775 » ned 29. led 2017, 11:16

Dík :lol: Docela se mi ulevilo,ale vypadá to hrozně.

Korzybski

Příspěvek#776 » ned 29. led 2017, 11:31

Jiří79 píše:... na jedné straně zhruba do jedné čtvrtiny jakoby odfrézovaný...
Tak to má být. Akorát by mě zajímalo, k čemu to je dobré. Ano, dobře se to za to drží, když strkáte zpátky úderník a zejména pojistku a její pružinku, ale napadá mě jen, že je to kvůli dynamickému vyvážení nebo jako protivrub proti tomu vybrání pro pojistku.

BlackBerry Z10 | Tapatalk

HawkCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#777 » ned 29. led 2017, 11:33

No, tak v neposlední řadě, tím jednoduše zjistíš orientaci toho úderníku, vzhledem k tomu, že musí být v konkrétní poloze.

Korzybski

Příspěvek#778 » ned 29. led 2017, 11:56

HawkCZ píše:No, tak v neposlední řadě, tím jednoduše zjistíš orientaci toho úderníku, vzhledem k tomu, že musí být v konkrétní poloze.

Ano. Ale zajímalo mě, co v té první řadě.

BlackBerry Z10 | Tapatalk

DAveDOG

Příspěvek#779 » ned 29. led 2017, 17:52

A nebude to jediná řada? Úderník je na té straně kde je konec seříznut upraven, aby se dal blokovat a ten konec je jen pomůcka jak jej tam správně dát a nebo se přesvědčit že je tam daný tak jak má.

Korzybski

Příspěvek#780 » pon 30. led 2017, 09:17

Bude to jediná řada. Je to seříznuto na stejné straně, sorry.
Obrázek

Zpět na