Novela evropske smernice o zbranich

kurvajz

Příspěvek#1531 » sob 28. led 2017, 08:45

Tady na tom všem je pro mně osobně nejhorší, že v případě implementace do tuzemského právního řádu to bude doprovázet patřičné mediální PR hlásných trub ESSR ve stylu "udej svého souseda" a jak je vidět na příkladu EET, bonzování je v této zemi velmi populární sport. Ono už dneska čím míň lidí ví, že střílíte, tím lépe...a v budoucnu to bude ještě horší. Takže se bohužel nedá poléhat na nějaký "kolektivní odpor" vůči šikanóznímu zákonu, což je jediná šance, jak s ním "vyběhnout".

kurvajz

Příspěvek#1532 » sob 28. led 2017, 08:49

vlno píše:D-zbrane me nezajimaji.

No a to je přesně ono - každýho zajímá jen to jeho, aniž by si uvědomil, že jakákoliv změna oproti fugnujícímu statu quo jen zahajuje cestu do pekel v podobě snah o úplné odzbrojení obyvatelstva. Stejně jako airsofťáci a paintbalisti se smějou klasickejm střelcům a nedochází jim, že jsou taky na řadě...a pokud oni nepůjdou s námi teď, tak potom už s nimi střelci nepůjdou prostě proto, že už žádnými střelci nebudou :idea:

TomSh

Příspěvek#1533 » sob 28. led 2017, 09:15

Souhlasím s kurvajz. Ostatně včera tv nova informovala i o tom, že soused čadil z komína a tak došlo na ohlášení úřadu a padla pokuta. Co jsem našel jsem hodil sem o pár příspěvků výše. v tom jednom je i odkaz na článek další.

Mac.42

Příspěvek#1534 » sob 28. led 2017, 09:29

jo, tv nova odvádí "slušnou práci", za mnou přiběhl vyplašenej táta: "slyšels to? teď řikali v televizi, že už je to hotová věc a ty flinty ti zabaví!"

TomSh

Příspěvek#1535 » sob 28. led 2017, 09:32

kasrman

Příspěvek#1536 » sob 28. led 2017, 09:34

Nejhorší je,že se člověk nemůže bránit a stát stim taky nic nemůže udelat

Luky22

Příspěvek#1537 » sob 28. led 2017, 09:36

SansLogique:"no zrovna před chvílí mi u nás v putyce říkal Ukrajinec, že není vůbec žádnej problém sehnat Kalašnikov". Kecy v kleci, tak jednoduché to nebude. Co když je to provokatér? Za samočinnou zbraň je kriminál natvrdo. Půjdeš do toho?

Luky22

Příspěvek#1538 » sob 28. led 2017, 09:40

kurvajz: "Ježiš jasně, že to neni problém...se zeptejte kohokoliv ze Slovenska, co všechno můžete kousek za čárou koupit za pár kartáčů Marlborek..."
To je všechno možné, ale budeš mít kule na to pašovat Kalacha přes čáru? To je práce pro galerku a ne pro bezůhonného člověka, který se neumí v daném prostředí pohybovat a také na to nemá povahu.

kasrman

Příspěvek#1539 » sob 28. led 2017, 09:46

Stejně to dopadne tak,že EU něco schválí.tady se to bude vyžadovat.nadavat jakej je to bordel.lidi budou nadávat a časem se to jako vždy rozchodu.a pak přijdou z dalším nařízením a bude se to zase opakovat

TomSh

Příspěvek#1540 » sob 28. led 2017, 09:48

Co je zakázané je zakázané, co je regulované je regulované. Proto je třeba doufat aby k této regulaci nebo zákazu nedošlo. Pokud dojde již nám nepomůže ani svěcená voda.

kasrman

Příspěvek#1541 » sob 28. led 2017, 09:50

Co jednou EU schvati už nenavrati

TomSh

Příspěvek#1542 » sob 28. led 2017, 09:51

kasrman píše:Nejhorší je,že se člověk nemůže bránit a stát stim taky nic nemůže udelat

To je to. Člověk si musí uvědomit že jsme malá ze mě na to abychom mohli něco diktovat nebo aby na nás někdo bral ohledy. Nemáme li spojence tak těžko půjdeme proti tomu co chce většina. Každopádně se mi celá situace vůbec nelíbí
Co je na tom pravdy?
http://zahranicni.eurozpravy.cz/eu/1807 ... et-zbrane/

Sakra máme tolik vědců, v mnoha věcech jsme byli první atd. Proč nás tedy nikdo neposlouchá když říkáme že to nic nevyřeší?

kasrman

Příspěvek#1543 » sob 28. led 2017, 10:02

Je to politika.a ČR bude vždy vzadu.kdyz bude zlé EU na nás udělá bu bu.ze už nám nedá na nic peníze,nebo že od nás nebudou brát výrobky a toho se nejvíc jako stát bojíme.proto mají všichni strach,že VB odejde z EU.maji strach,že se ukáže,že jim je bez EU líp.a taky v EU sedí politici.ne odborníci.kdyz přijdou s jakoukoli karabinou,co by nevymysleli ani děcko,všichni pleskaji

P.V.

Příspěvek#1544 » sob 28. led 2017, 10:08

Taky mi kamarád říkal, že jemu je to jedno, že má jen plynovku... Teď už se moc nesměje...

SansLogique

Příspěvek#1545 » sob 28. led 2017, 10:18

Luky22 - nikdo nemluvil o tom, že chce Kalacha z ilegálních zdrojů. Jenom konstatování, jaká je situace.
V nejhorším případě jsou jiný způsoby, jak si ponechat svoje zcela legálně zakoupené zbraně, netřeba kupovat nějakej bůhvíjakej šrot z pochybných zdrojů.

Zpět na