CZ SKORPION 61 S
- zodiiac
- KCZ83
Příspěvek#107 » sob 24. pro 2016, 19:27
muj Skorpik od ZS ma vystrileno zatim pres 500 tovarnich SB a bez zavady, ovsem nejvic me prekvapila presnost, i s grablavejma rukama to trefi cokoli si usmyslim.... jedinej problem jsem zaznamenal pri plne naladovanejch zasobnicich, obcas to chce hodne sily aby zacvakly do zbrane
- meda.pu
- DJ Die
Příspěvek#110 » úte 27. pro 2016, 17:21
Jo ty plné zásobníky jdou fakt ztuha, ale chce to jen získat grif....
Po 100 ranách taky žádná zádržka. Není to sice moc, ale potkali jsme na střelnici člověka co měl od ZS Špagina a zrovna se mu prý sekl s tím bubnem 2x... Když ještě vezmu cenu střeliva tak jsem rozhodně radši, že jsem vzal Škorpíka...
Ta přesnost je fakt výborná, asi je to tou pažbičkou. Jen mě překvapilo, že to vyhazuje nábojnice tak 5m vysoko... Když střílel kolega, tak jsem vždycky po výstřelu slyšel takový divný zvuk a až potom mi došlo jak vysoko ty nábojnice létají a potom hučí, když padají dolů. Lítá vám to taky tak moc?
Po 100 ranách taky žádná zádržka. Není to sice moc, ale potkali jsme na střelnici člověka co měl od ZS Špagina a zrovna se mu prý sekl s tím bubnem 2x... Když ještě vezmu cenu střeliva tak jsem rozhodně radši, že jsem vzal Škorpíka...
Ta přesnost je fakt výborná, asi je to tou pažbičkou. Jen mě překvapilo, že to vyhazuje nábojnice tak 5m vysoko... Když střílel kolega, tak jsem vždycky po výstřelu slyšel takový divný zvuk a až potom mi došlo jak vysoko ty nábojnice létají a potom hučí, když padají dolů. Lítá vám to taky tak moc?
-
hugofalfar - Příspěvky: 317
- hugofalfar
Příspěvek#111 » úte 27. pro 2016, 18:09
Na jednom americkým videu chlapík vystřílel ze škorpa dávkou celý dvacítkový zásobník a na zpomaleném videu bylo vidět, jak mu první nábojnice spadla na hlavu až po vyprázdnění zásobníku. on tomu říkal, že prší nábojnice. Takže ta výška výhozu je opravdu asi hodně vysoká 

- Igrlik
Příspěvek#112 » stř 28. pro 2016, 08:37
Áno, je to tých 5-6m ... nábojnice rotujú a krásne bzučia. A keďže lietajú kolmo nahor, obvykle pristávajú na hlave strelca (obzvlášť ak má plešinu), na nechránenom zápästí, predlaktí a tak podobne. A sú horúce
Na stave krytom vlnitým plechom je náraz nábojnice do strechy skoro hlučnejší ako výstrel
a nábojnica sa potom odrazí najnevypočítateľnejším smerom 
Inak cca 600-650 vystrieľaných bez jedinej závady, väčšina (90%) stará produkcia S&B v šedých a ružových krabičkách .

Na stave krytom vlnitým plechom je náraz nábojnice do strechy skoro hlučnejší ako výstrel

Inak cca 600-650 vystrieľaných bez jedinej závady, väčšina (90%) stará produkcia S&B v šedých a ružových krabičkách .

- wigum
- vgj
Příspěvek#119 » ned 5. bře 2017, 14:20
ZS neboli Zelený sport http://www.zelenysport.cz/?vstoupit český obchodník a úpravce zbraní. Tj. koupí automatické zbraně a vyrábí z nich modifikací zbraně samonabíjecí, pro ty se stává výrobcem a držitelem CIP atestu. No a pak je prodává.
Aktuálně bych řekl, že zelený sport má na skladě lepší kousky než CZUB a to i ve zbraních použitích (dlouhodobé uloženky už došly).
Aktuálně bych řekl, že zelený sport má na skladě lepší kousky než CZUB a to i ve zbraních použitích (dlouhodobé uloženky už došly).
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí