Nechám vystřelit, chtěl bych si vystřelit.

Co jinam nepatří...

cmd_

Příspěvek#181 » stř 30. lis 2016, 22:25

cmd_ píše:Nebyl by někdo, ideálně v Praze, ale přijedu i do dostupného okolí, třeba Plzeň nebo Mladá Boleslav atd., ochoten zapůjčit aspoň na jednu krabičku 9 Lugger revolver s 3 nebo 4 palcovou hlavní? Bohužel začínám, takže můžu nabídnout pouze úhradu nákladů. Nebo pokud víte o střelnici, kde takový revolver půjčují, možná jsem hledal špatně, ale zatím jsem nenašel.

Zatím se žádný dobrodinec neozval :( , tak to zkusím znovu, trochu upřesním parametry ;) . Uvažuji o pořízení revolveru Alfa proj Para v 9L, našel by se některý držitel tohoto kousku, ideálně s 3" nebo delší hlavní, kdo by byl ochoten mi umožnit ho otestovat, Přece jenom kupovat něco, co jsem nikdy v ruce nedržel, je dost velké riziko :? . Akční radius rozšiřuji na celou ČR, případně, pokud by to někomu vyhovovalo víc, vezmu si dovolenou a přijedu i ve všední den. Pokud byste věděli o střelnici, kde je mají, prosím také o informaci.

zedik

Příspěvek#182 » stř 30. lis 2016, 23:07

nezkoušel jsi plzeňské leiko? mají tam toho k zapůjčení dost akorát to nemají na stránkách takže se blbě zjistuje co všechno tam je :-)

cmd_

Příspěvek#183 » čtv 1. pro 2016, 06:19

Zedik: Díky za tip, v Leiku jsem několikrát byl, ale nemají ho na seznamu, tak mě nenapadlo se na něj ptát, zavolám tam.

Jirik.fx

Příspěvek#184 » čtv 1. pro 2016, 07:40

Pokud celá ČR tak přijeď do Olomouce. Mám tu SW 686 - 4", Ruger KGP 141 - 4", obě .357, SW 60 - 2" , Alfu 6" - 38 spec. Devítka para sice není ani jedna, ale obrázek si uděláš. Jo, ale jestli si myslíš, že Alfu 9 mm jen tak koupíš v obchodě tak na to zapomeň, oni do česka v podstatě nedodávají, já mám objednanou .357 3" už třičtvrtě roku a bez šance.

cmd_

Příspěvek#185 » čtv 1. pro 2016, 08:50

Jirik.fx: Moc díky za nabídku, uvidíme, jestli se ještě někdo ozve, ozvu se případně přes SZ, z 38 už jsem strílel, i když to nebyla Alfa, a na ty 357 si zatím spíš netroufam :-). O těch dodacích lhůtách jsem něco zachytil, ale jestli je to vážně tak dlouho, tak mi propadne nákupko :-( ( předpokládám, že rozhoduje datum dodání, nikoliv objednání) ,jenže co jsem koukal, tak i když pominu cenu, jakože hraje roli, tak revolver a ještě v 9 a s aspoň 3" hlavní aby člověk pohledal. Možná si radši pořídím airsoftku, než je zakážou :lol: .

Antony30011

Příspěvek#186 » pát 2. pro 2016, 18:37

cmd_: já měl alfu objednanou od dubna,v září jsem to zrušil a koupil SW. Občas maj nějakej kus na prodejně, posledně tam měli černej .38 a 5" lauf. Někde sem zahlídl sliby že od února 17 budou plnit objednávky pro ČR dříve a brzy. Ale dvě alfy 9 mm jsem zahlídl na bazarech.
A jo, u nákupka rozhoduje datum nákupu ;-)

cmd_

Příspěvek#187 » ned 4. pro 2016, 21:25

Antony30011: Napsali mi, že od února/března by se to snad mělo zlepšit, údajně je brzdou dodavatel rámů..ale čert tomu věř. Bohužel nevím, kolik z Vás je ve frontě přede mnou :lol: . Kdybys náhodou zavadil o nějaký inzerát na alfu v 9L, prosím o odkaz v SZ. Během 14 dnů si jedu na střelnice vyzkoušet Ruger a Astru v 9L, potom se rozhodnu, jestli objednám Alfu. Bohužel Alfu se mi na vyzkoušení v žádné ráži sehnat nepodařilo, a tak váhám, jestli objednávat "naslepo", moc se mi do toho nechce.

Spock lone wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#188 » pon 5. pro 2016, 13:00

Můžu nabídnout k vyzkoušení Alfu v 9L v Brně, ale je to kratší hlaveň, tuším 2¼"

Had666

Příspěvek#189 » pon 5. pro 2016, 15:23

Nabízím k vyzkoušení
CZ TT 45 v ráži 45.ACP
XDM 9mm 4,5" SS v ráži 9 luger
Beretta M71 v ráži 22.lr

Rád bych si vyzkoušel marlin A 39

Ideálně střelnice Květnice nebo Praha a blízké okolí.

Kontakt ideálně SZ

Draco

Příspěvek#190 » pát 9. pro 2016, 23:23

Uvažuji o koupi Grand Poweru. Rád bych vyzkoušel K 100, P1 nebo P11. Jsem z Ostravy.

Mac.42

Příspěvek#191 » pon 12. pro 2016, 01:22

Aktualizace:

Poptávám (v zásadě kdekoliv):
Kimber Micro
Kimber Micro 9
Walther CCP
Walther PPS M2
Steyr S A1
S&W M&P 9 Shield

Nabízím (Praha):
Walther PK380
Walther PPS M1 (9L)
Jericho 941FSComp (9L)
UZI Semi V

Tatooin

Příspěvek#192 » stř 14. pro 2016, 00:01

Zdravím,
jsem čerstvý držitel ZP a přemýšlím o koupi první zbraně. Našli by se v ČB a okolí dobré duše které by mne nechali zastřílet ze svých miláčků? Chtěl bych buď fullsize nebo compact. Je mi v tuto chvíli jedno jestli je to cz, glock, alfa nebo něco jiného.Nepřemýšlím o nošení ale o naučení se pořádně bezpečně manipulovat a správně střílet. Později LOS. Rád bych si osahal co se jak drží a jak se mi z toho či onoho střílí. Bohužel nemám nic na oplátku max tak čokoládu. Střelnice a náboje jsou samozřejmě na mne. Díky za nabídky zelenáčovi a pomoc v začátcích.

Tatooin

Příspěvek#193 » stř 14. pro 2016, 07:42

Jsem z Českých Budějovic a chtěl bych 9mm luger.

Anton_AR

Příspěvek#194 » ned 18. pro 2016, 15:28

Chtěl bych si koupit svojí první AR-15 plynovku. Našel by se někdo v okolí Plzně, kdo by předvedl a řekl, co a jak atd?
Ideálně, kdyby měl někdo víc než jednu, abych si to mohl porovnat.
Všechno samozřejmě zaplatím.

MM

Příspěvek#195 » ned 18. pro 2016, 17:13

@Tatooin - v CB na Borku si mozes pozicat rozne Glocky, CZ aj nejake Walthre. Uctuju tusim 2CZK za ranu + ti predaju naboje. Pokial si chces zobrat do ruky fullsize SW MP9, hod mi SZ.

Zpět na