Walther PPQ
Glock a spol.
- arci
Příspěvek#736 » úte 29. lis 2016, 15:36
Joab píše:No a ted si vem, ze treba nekdo treba ma jak na naboje, tak na ten lehkej tuning. Bavi ho to, chce zkouset novy veci, porovnavat a tu zbran jednou za cas necim.. osvezit. Tydlety kategoricky vyjadreni, ze vsichni, kdo to delaj jinak nez ja, jsou vlastne blbi, mam moc rad:)
o nikom jinym jsem nemluvil. mluvil jsem o sobe a ptal se, jak zmenenej chod spouste by si kdo predstavoval (nez ten "crisp break"). dej si na bouchacku treba malej slunecnik na osvezeni. nevadi mi to

- dexter_kazmin
- dexter_kazmin
Příspěvek#738 » stř 30. lis 2016, 13:23
Hondista píše:Ahoj,koukám,že PPQ i PPS stále budí vášně,tak přidám i svoji zkušenost po 6 týdnech soužití s PPQ M2 9L.
Super, diky za krasne shrnuti zacatku s PPQ. Ja se svoji pujdu pristi tyden poprve na strelnici, cekam do pondelka na registracku. Jakou mas serii zbrane? Ja si koupil tu v FDE barevnem provedeni a je to rada FCD9XXX. Jen chci vedet zda ty hlavne jsou furt nejak objevuji jen v urcitych serii, nebo ploste a zda se na to mam taky "tesit".

Diky moc za info
- Bretas33
Příspěvek#743 » čtv 1. pro 2016, 16:40
notobi píše:tohle vypadá zajímavě: http://www.prodej-zbrani.cz/prislusenst ... 2598p.html
Tuto pružinu jsem si koupil, vyzkoušel na střelnici a hned vrátil. Za skoro dva tisíce byl od originální pružiny neznatelný rozdíl. Byli jsme tam dva střelci, se zbraněmi pracujeme roky, a ani jeden z nás nepoznal rozdíl mezi originálem a oběma pružinami v zakoupeném setu od DPM. Zkoušeli jsme dělat zpomalené záběry, ale na nic jsme nepřišli. Jediné na co jsem pak na Youtube přišel, byla výhoda v rychlejším návratu do záměrné - ale asi jen o "pikosekundu". Za to se mi opravdu 1800 dávat nechtělo...
- Bretas33
- arci
Příspěvek#748 » úte 6. pro 2016, 13:46
tenhle článek napoví: https://lanzerbot.wordpress.com/2016/02 ... 3-5-pound/ (ačkoli je o odlehčení spouště, lze to udělat i naopak (viz komenty u článku)). doporučuju přečíst všechny články na tom webu o PPQ před pitváním zbraně.
- Mat
Příspěvek#749 » úte 6. pro 2016, 22:38
Pokud by někdo plánoval nákup PPQ, nebo jiné zbraně ve "Střeleckém servisu" mám tu od minule slevovou poukázku na 500,-Kč na zbraň a nevyužiji jí. Za 100,- jí nechám. Jezdím kolem Palmovky, pokud by se to někomu hodilo a chtěl jí, prosím na email m.hlinak@seznam.cz. můžeme dohodnout podrobnosti.(nejde mi o tu stovku, jako spíš o čas a benál do auta, pokud to není z mé strany moc sprostý, něco za to chtít)
-
SansLogique - Příspěvky: 1007
- SansLogique
Příspěvek#750 » stř 7. pro 2016, 18:15
arci - narazil jsem na ještě podobnou radu a místo tý pružiny jsem tam jebnul standardní, co jsem vyndal z Glocka (v něm mám tu silnější 6 lb).
Dobrý je, že na výměnu pružiny se to nemusí nijak rozebírat.
Spoušť je kapku čitelnější, nemůžu už srovnávat, ale tak mám ten dojem, že takhle chodilo když to bylo nový. Má to nastříleno několik tisíc a tovární pružina je už asi kapku vytažená. Ještě zkusím, co to udělá zítra na střelnici a případně co to udělá s tou 6 lb pružinou.
Dobrý je, že na výměnu pružiny se to nemusí nijak rozebírat.
Spoušť je kapku čitelnější, nemůžu už srovnávat, ale tak mám ten dojem, že takhle chodilo když to bylo nový. Má to nastříleno několik tisíc a tovární pružina je už asi kapku vytažená. Ještě zkusím, co to udělá zítra na střelnici a případně co to udělá s tou 6 lb pružinou.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí