CZ 75 P-07 Duty
Glock a spol.
- Milan100
- CUSTOS
Příspěvek#602 » sob 27. úno 2016, 18:51
Dotaz: nevíte kde sehnat pružinky na P07 (bez duty) ? Případně na koho se obrátit.
Konkretně se jedná o pružinku , která je v pojistce (míry průměr 2,1mm délka 8mm) stejná je i pod vyhazovačem díl 43.
Ač je P07 v záruce, v obchodě (5230) , řekli že se na toto záruka nevstahuje a pružinka se nedá zakoupit.
CZUB zatím na moje dotazy nereaguje.
( K poškození pružinky došlo při zajistění P07 pojistkou kdy pojistka nezacvakla, nasledně vyskočila pružinka a trochu se zdeformovala, šla narovnat ,ale ne úplně. I demofomavá plní funkci ,ale raději bych nepoškozenou.)
Konkretně se jedná o pružinku , která je v pojistce (míry průměr 2,1mm délka 8mm) stejná je i pod vyhazovačem díl 43.
Ač je P07 v záruce, v obchodě (5230) , řekli že se na toto záruka nevstahuje a pružinka se nedá zakoupit.
CZUB zatím na moje dotazy nereaguje.
( K poškození pružinky došlo při zajistění P07 pojistkou kdy pojistka nezacvakla, nasledně vyskočila pružinka a trochu se zdeformovala, šla narovnat ,ale ne úplně. I demofomavá plní funkci ,ale raději bych nepoškozenou.)
pruzinka1.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Lasard
Příspěvek#604 » úte 4. říj 2016, 20:40
Zdravím vás. Před 2 týdny jsem si vyzvednul zbroják a jelikož se mi zbraň velice líbila, tak už na mě čekala na prodejně osazená tritiem a i v ten samý den jsem ji zaregistroval a vystřílel 50 továrních SB. Jak s oblibou říká prodejce - střílí dopředu a ve zkušených rukou přesně. Což mi taky ukázal, na 10m 3 rány takřka do jednoho místa... Já musím hodně potrénovat a navíc to strhávám. Jsem prostě začátečník. Zbraň na mě ale jinak udělala velice dobrý dojem, po výměně hřbetu S za M se mi drží skvěle. Spoušťový mechanismus šel sice trochu ztuha, ale "poladil"
mi to a teď to jde super. Byl tam zřejmě nějaký malinký otřep a trochu víc to drhlo... Na nástřelném listu je datum 2.8.2016, takže funglovka. K popsaným kosmetickým vadám: ošoupaný vyhazovač, vůle vepředu a u ústí hlavně tam jsou, vyboulení zatím neregistruji. Na nošení je sice trochu větší, rozuměj široká (mám cca 182cm a 72kg), ve venkovním látkovém pouzdře jsem se s ní necítil dobře, plastové nechci. Bylo mi doporučeno kožený od KM Saddlery, bohužel dodací termín je trochu delší... Toť mé první dojmy a teď sušit, sušit, sušit a střílet, střílet, střílet.

- Lasard
Příspěvek#606 » stř 5. říj 2016, 06:26
P.V.: to jsem nezkoušel, jsem z maloměsta na Severní Moravě:-), do Prahy nebo Brodu daleko. Tu je všechno o zbraních na objednávku, a pak by to tam prodejci leželo skladem třeba rok, dva, kdyby nepasovalo... Je to moje první - a doufám že ne poslední zbraň a určitě budu mít nakonec víc pouzder než zbraní.
- P.V.
- Lasard
Příspěvek#608 » stř 5. říj 2016, 07:40
Děkuji za rady. Já si objednal polohovatelnýho Bodyguarda a ve stejném stylu i na zásobníky. Uvidím, až to přijde, jestli jsem udělal dobře. A kdyby to nebylo OK, tak to postoupím kolegovi... Zároveň jsem si všimnul, že je tu vlákno přímo k P-07 (ne DUTY) - které jsem přehlídnul. Tož se omlouvám a dále budu přispívat tam.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí