Pouzdra pro skryté nošení pro dámy
- Kralycek
Příspěvek#62 » ned 19. čer 2016, 21:50
Koukala jsem na youtube na nějaká videa používání kabelek a tašek na skryté nošení a našla jsem kanál, kde, kromě jiného, probírá jedna dáma jednotlivé způsoby nošení, kabelka, kotník...
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... x6EFVjNtE-
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... x6EFVjNtE-
- luu
- Espezetka
Příspěvek#65 » sob 25. čer 2016, 17:42
Já kromě Falca zatím nic jiného neobjednávala. U nás jsem taky nenarazila na nic "nearmy" pro dámy, a na těch zahraničních eshopech jsou ty kabelky, alespoň ty co jsem projížděla já, prostě normální kabelky s kapsou vepředu nebo na boku, kde je navíc jen nějakej úchyt na zbraň... ale to myslím není potřeba objednávat buhví odkud, i tady se dá určo vybrat hezká kabelka s kapsou, a přišít tam nějakej rychlouvolňovací úchyt...
Dámy pokud ale najdete něco pěkného, pochlubte se tady, třeba se přidám
Já spíš přemýšlím o nějakém tom podpažním pouzdru, viz příspěvky výš. Ale nechci do toho zas nějak moc investovat, protože zatím nedokážu odhadnout, jestli by mi to na nošení vyhovovalo, jestli je to pohodlné... chodit s rukou trochu od těla by nebylo ani pohodlné ani nenápadné
Dámy pokud ale najdete něco pěkného, pochlubte se tady, třeba se přidám

Já spíš přemýšlím o nějakém tom podpažním pouzdru, viz příspěvky výš. Ale nechci do toho zas nějak moc investovat, protože zatím nedokážu odhadnout, jestli by mi to na nošení vyhovovalo, jestli je to pohodlné... chodit s rukou trochu od těla by nebylo ani pohodlné ani nenápadné

- Espezetka
Příspěvek#67 » ned 26. čer 2016, 21:55
Ano, něco takového. Tenhle konkrétní z Tvého odkazu se mi ale zdá moc složitě zapínací kolem hrudníku, stačí úplně jednoduchý, v mém příspěvku č.51 v tomhle vlákně jsou to poslední dva odkazy.
Neumím si ale právě představit, jestli je možné s tím chodit ve stavu "úplně připaženo"
Chlapi mají přece jen trochu jinou tělesnou stavbu, a většinou širší ramena, těm se to může nosit líp...?
Neumím si ale právě představit, jestli je možné s tím chodit ve stavu "úplně připaženo"

-
Motyka Monika - Příspěvky: 1
- Motyka Monika
Příspěvek#70 » sob 25. bře 2017, 23:12
Milé dámy, ráda přispěji do diskuze. Jsem spoluautorkou příručky o sebeobraně žen. Kniha se jmenuje Bear Claw - revoluce v sebeobraně žen. Revoluce proto, že s medvědím drápem se zvyšuje vaše šance bránit se a přežít z nuly na sto. Přidám odkaz na video. Autorem příručky je zakladatel České školy boje nožem Radek Pokora. RP vydal již tři knihy o boji nožem. Jeho stránky jsou: http://www.boj-nozem-brno.cz. Najdete nás na FB. A teď to video. Některá z vás tu psala, že umístění na těle musí být vidět.
https://www.youtube.com/watch?v=yEq4F5L-r3w&t=35s
Monika
https://www.youtube.com/watch?v=yEq4F5L-r3w&t=35s
Monika
- oldlamehand
- oldlamehand
Příspěvek#72 » čtv 8. čer 2017, 14:59
Obnovuju starší topic. Hledám nějaké brašny na zbraň pro manželku. K nákupu zbraní a příslušenství má spíš trochu pasivní přístup. Prostě prohlédne/vyzkouší věci, které jí doporučím a něco z toho si vybere. Aktivně se ale nebude pouštět do pátrání. 
Dá se v ČR na sehnat nějaká brašna přes rameno s pouzdrem na zbraň, která nebude na ženské působit jak pěst na oko, nebo je stále ještě jedinou rozumnou volbou nákup přes e-shop z USA?
Stačí něco s pouzdrem na malou pistolku velikosti M & P Bodyguard, maximálně G43.
Pokud vybere nějakou vhodnou barvu, ke sportovnějšímu oblečení by možná připadaly v úvahu některé z těch brašniček of Falca, ale víte o něčem, co by ženská mohla vzít třeba k sukni nebo letním šatům do města?

Dá se v ČR na sehnat nějaká brašna přes rameno s pouzdrem na zbraň, která nebude na ženské působit jak pěst na oko, nebo je stále ještě jedinou rozumnou volbou nákup přes e-shop z USA?
Stačí něco s pouzdrem na malou pistolku velikosti M & P Bodyguard, maximálně G43.
Pokud vybere nějakou vhodnou barvu, ke sportovnějšímu oblečení by možná připadaly v úvahu některé z těch brašniček of Falca, ale víte o něčem, co by ženská mohla vzít třeba k sukni nebo letním šatům do města?
- jhora
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX