Springfield/HS XD/XDM

Glock a spol.
audis

Příspěvek#136 » čtv 23. čer 2016, 10:23

Army eshop pan Mišík mi teď psal, že oni berou xds od zelenysport.cz. Takže To je zatím jediný dovozce o kterém vím. Jejich aktuální dostupnost jak píšeme výše.

Je jich víc? Co Guntrade? Proarms?

cipis

Příspěvek#137 » čtv 23. čer 2016, 12:16

Víc jich není, protože ZS je výhradní dovozce. XDS mají jít z USA, protože Chorvati jedou na plné obrátky pro ně. Údajně jsme po USA druhý největší odběratel zbraní od HS.
To, že se to údajně zpozdí, tak nevím (nevolal/nepsal jsem jim), nicméně se to dalo očekávat, protože v USA opět narostly prodeje zbraní. Tak asi holt mají zákazníci v USA přednost.

audis

Příspěvek#138 » čtv 23. čer 2016, 15:14

Teď jsem mluvil s panem Martínek z http://www.martinekv.cz/?pg=kontakt :
Cit: "nekupuje od zelenysport.cz a dováží sám z Ameriky a z Evropy. Ted větší zásilku neobjedna a nedoveze, čeká na výsledek z EU. I kdyby teď objednal, termín dodání neznamy. Skladem xds nemá a nemá ani nic objednaného. Na poptani emailem individuálně jednorázově zkusí poptat v Evropě a zda by se dalo stáhnout do ČR."

Dodatek cit. : všeobecně všechny zbraně chybí stovky kusů zbraní.

coffee
Vedení LOS

Příspěvek#139 » čtv 23. čer 2016, 18:09

ZS je dovozce HS Produkt, dovozce Springfieldu je Proarms. U něj se daly XD a XDM koupit v době, kdy o HS nebylo ani slechu.

audis

Příspěvek#140 » čtv 23. čer 2016, 22:25

že ZS není dovozce Springfield bych si nebyl tak jistý. Jsem u nich v pořadníku na Springfiled xds. + bleskovka na jejich webu z května "Xds bude v létě". Dále už jsme si psali 2x ohledně mé dostupnsoti a nikdy mi nenapsali něco ve smyslu "sorry, HS ano, ale Sprinfield Xds neděláme". Podle mě se mýlíš. Podle mě ZS dováží HS (XD, XDm) i Springfield (Xds). Dostunpst novinek 2016 neznámá.

Do Proamrs a GUnstrade si zavolám zítra. Ví někdo o dalších firmách dovážejících XDS?

Bohuliby

Příspěvek#141 » ned 26. čer 2016, 21:08

Již jednou jsem se tady psal na ten pořadník.
Existuje vůbec nějaký ? Prosím potvrďte, díky.

audis

Příspěvek#142 » pon 27. čer 2016, 00:17

v Zelenysport ano.

audis

Příspěvek#143 » stř 29. čer 2016, 18:48

audis píše:Teď jsem mluvil s panem Martínek z http://www.martinekv.cz/?pg=kontakt :
Cit: "nekupuje od zelenysport.cz a dováží sám z Ameriky a z Evropy. Ted větší zásilku neobjedna a nedoveze, čeká na výsledek z EU. I kdyby teď objednal, termín dodání neznamy. Skladem xds nemá a nemá ani nic objednaného. Na poptani emailem individuálně jednorázově zkusí poptat v Evropě a zda by se dalo stáhnout do ČR."

Dodatek cit. : všeobecně všechny zbraně chybí stovky kusů zbraní.

Vyjádření : Nenašel se v Evropě 1 ks, který by šel stáhnout do ČR.

audis

Příspěvek#144 » stř 29. čer 2016, 18:49

Nějaký Springfieldy dováží proarms, má je ve svém katalogu. Má tam mj xds cal 45,ale xds9 tam není.

cipis

Příspěvek#145 » stř 29. čer 2016, 20:03

Kdo tvrdí, že to ZS nechce objednat a čeká na EU? Vždyť je to hovadina, při tom sortimentu, co furt tahá a prodává sem.

tomas fuk

Příspěvek#146 » čtv 30. čer 2016, 19:13

Precti si to jeste jednou. Ten kdo nechce nic objednat neni ZS, ale Martinek.

Sarkafarka.Loupeznik

Příspěvek#147 » pát 15. črc 2016, 13:04

To audis: Zeleňák podle mě prodává jen chorvatskou produkci HS, včetně tebou objednaného XDs... To jsou ty zbraně s cenou do +- 16-17 tisíc... Pak je tu Springfieldem signovaná produkce, kterou vozí Proarms... Tam jsou ceny nad 20 tisíc...

TSH2

Příspěvek#148 » pát 15. črc 2016, 13:55

Kdo jaký chce HS ??? V Lbc mají snad všechny :)

audis

Příspěvek#149 » pát 15. črc 2016, 15:58

Zelenysport.cz v eshopu má i xds. Na emailový dotaz jsem poradnik na xds. Z toho soudím že dováží i xds.

Proarms ano má různé Springfield, dle jednoho prodejce u nás ve městě co od něj kupuje dováží pouze to, co má v katalogu. A v katalogu má xds45 a bohužel nemá xds9. Ani jsem tam nevolal. V cenách jak píšeš.

Co se xds9 týče, obvolal jsem různé prodejce a dovozce (Guns-trade jsem se zatím nedovolal) a jen zelenysport.cz skýtá aspoň slib dodání. Ostatní ani to ne, rovnou napsali NEMÁME,/ NEUMÍME / NEPLANUJEME. Tito jiní prodávají některé jiné modely (XD a xdm, nerozlisuju zda Springfield nebo Hs) a některé dokonce skladem.

audis

Příspěvek#150 » pát 15. črc 2016, 21:37

na Xds se mi strašně moc líbí (shledávám strašně moc užitečnou) ta dlaňová pojistka. Jinak s odstupem mílovými kroky bych to viděl na Walther pps m2 (nebo pps ojetou) nebo SW mp9 shield (ještě jsem nezkoušel).

Zpět na