Pravidla - diskuse
Pravidla, dotazy, žádosti a náměty k provozu tohoto fóra (neslouží pro otázky obecné zbraňové otázky!)
- petmad
Příspěvek#257 » ned 17. dub 2016, 06:54
cmk píše:Smankote, ja udelal tu volovinu, ze jsem se podival na vlakno neprihlasen a diky tomu se mi zase objevil ten osobni blabol od Petmada, kteremu nejaka psychicka uchylka negativne smerovana vuci me zpusobuje zatemneni mysli a rozostreni zraku...
Dotaz na adminy - pravidla fóra pro CMK neplatí? Kdyby podobným způsobem reagoval kdokoliv jiný na kohokoliv, dostal by napomenutí.
Naposledy upravil(a) petmad dne ned 17. dub 2016, 07:07, celkem upraveno 1 x.
- petmad
- kratales
Příspěvek#260 » čtv 2. čer 2016, 14:12
Přesunuto z "Novela evropske smernice o zbranich"
Myslím, že zde probíhá konstruktivní debata k problému a politika k tomuto tématu bohužel patří. Neshledávám žádný důvod k výhružkám napomenutím nebo v horším případě i banem. Osobně se divím, že někdo nezaloží jiné fórum, protože to co zde předvádí sided je opravdu neuvěřitelné. Kde mám sakra čerpat informace, když se tu šikanuje za každý slušný, byť jen trochu politický příspěvek?
Myslím, že zde probíhá konstruktivní debata k problému a politika k tomuto tématu bohužel patří. Neshledávám žádný důvod k výhružkám napomenutím nebo v horším případě i banem. Osobně se divím, že někdo nezaloží jiné fórum, protože to co zde předvádí sided je opravdu neuvěřitelné. Kde mám sakra čerpat informace, když se tu šikanuje za každý slušný, byť jen trochu politický příspěvek?

- iloveguns
Příspěvek#261 » čtv 2. čer 2016, 14:25
Souhlasím. Z posledních zpráv z Bruselu je zřejmé, že současné předsednictví EU již nechce slyšet žádné odborné argumenty pro ani proti a implementaci nové směrnice chápe jen jako čistě politickou věc, ve které není pro odbornou diskusi místo. Vzhledem k tomu, že se tedy jedná o směrnici dělanou na politickou objednávku, nedá se o věci diskutovat bez politických komentářů. I když se snažím do toho míchat politiku co nejméně....
- sided
Příspěvek#262 » čtv 2. čer 2016, 15:25
Tohle není šikana ale pokusy udržet alespoň trošku věcnou debatu. Právě proto aby bylo možné nějaké informace z fora čerpat.
A politika sem prostě nepatří.
Jestli si myslíte že moderátory baví dokola promazávat plky které s tématem nesouvisí ani vzdáleně a nemají žádnou informační hodnotu tak jste na omylu. Pro názornost, při posledním zásahu zbyly ze tří stran jen dva příspěvky které jsou alespoň trochu k věci
A politika sem prostě nepatří.
Jestli si myslíte že moderátory baví dokola promazávat plky které s tématem nesouvisí ani vzdáleně a nemají žádnou informační hodnotu tak jste na omylu. Pro názornost, při posledním zásahu zbyly ze tří stran jen dva příspěvky které jsou alespoň trochu k věci

- Luky22
- mihlit
Příspěvek#264 » čtv 2. čer 2016, 15:46
S novelou k nám přichází evropští politici, tak je celkem dost obtížné se v takovém tématu politice vyhnout. To téma je samo o sobě dost politické. Holt je lepší u některých témat mlčet a neriskovat. Stejně si ale myslím, že toto (pro nás ciltivé téma) nejednoho nenechá úplně v klidu a něco tam napíše. No a s aktuálními příliš striktními pravidly to bude končit zbytečnýma banánama.
- kolombo
Příspěvek#265 » čtv 2. čer 2016, 18:54
Nezlobte se na mne, ale pokud v sekci OFF-TOPPIC založím vlákno o tom, že mám pocit, že novináři mají zadání očerňovat majitele střelných zbraní, tak neočekávám, že mi ho přesunete do vlákna o ožralých policajtech. Řekl bych, že se to tématicky poněkud nekryje 
Navíc s názvem, který by si zasloužil smazat ....

Navíc s názvem, který by si zasloužil smazat ....
- sided
Příspěvek#266 » stř 6. črc 2016, 14:41
Tak jsem uklidil některá témata.
Nošení v ČR kvůli obraně - nutnost nebo paranoia
idnes a jejich novinarske zvratky
Vytazeni pistole, bez efektu...
A možná to čeká některá další. Důvod je jednoduchý, výplody některých jedinců nemají na foru které má sloužit střelecké komunitě co dělat. Jestli má přesto někdo potřebu oblažovat veřejnost svými duševními zvratky ať tak činí někde jinde. Příležitostí napříč internetem se jistě nabízí dost.
Nošení v ČR kvůli obraně - nutnost nebo paranoia
idnes a jejich novinarske zvratky
Vytazeni pistole, bez efektu...
A možná to čeká některá další. Důvod je jednoduchý, výplody některých jedinců nemají na foru které má sloužit střelecké komunitě co dělat. Jestli má přesto někdo potřebu oblažovat veřejnost svými duševními zvratky ať tak činí někde jinde. Příležitostí napříč internetem se jistě nabízí dost.
- kolombo
Příspěvek#267 » sob 17. zář 2016, 20:35
přesunuto z viewtopic.php?f=80&t=7742&start=15
Není zrovna za tohle ten trvalý BAN trochu přehnaný ?
Osobně znám taky myslivce co se umí fakt velmi rychle ožrat (jiný výraz fakt není možný). Jsem s ním kamarád, ale jeho způsob konzumace alkoholu opravdu nechápu.
Odesláno z mého SM-G800F pomocí Tapatalk
Není zrovna za tohle ten trvalý BAN trochu přehnaný ?
Osobně znám taky myslivce co se umí fakt velmi rychle ožrat (jiný výraz fakt není možný). Jsem s ním kamarád, ale jeho způsob konzumace alkoholu opravdu nechápu.
Odesláno z mého SM-G800F pomocí Tapatalk
- sided
Příspěvek#268 » ned 18. zář 2016, 08:46
Není, Octopuss od června stačil posbírat tři napomenutí a dva bany a vždycky za to samé. Když nedokáže udržet nervy na uzdě a prsty na klávesnici tak je to blbý.
Co se chlastu týče, znám pár cyklistů co fakt těžce lejou a taky jednoho veterináře. Přesto si myslím že to nemá nic společného s jejich koníčky a nebo profesí a už vůbec to nepatří sem.
Co se chlastu týče, znám pár cyklistů co fakt těžce lejou a taky jednoho veterináře. Přesto si myslím že to nemá nic společného s jejich koníčky a nebo profesí a už vůbec to nepatří sem.
- mikymoto
Příspěvek#269 » ned 18. zář 2016, 15:07
Mám dotaz. Jak je to s těmi napomenutími - to jako dotyčný dostane soukromou zprávu s varováním?
A proč se ptám. Já sám dostal v květnu banána za OT s tím, že jsem byl upozorněn předem. Dost jsem čučel, pač jsem o žádném upozornění nevěděl (ve zprávách jsem nic neměl). Pak jsem listoval ve vláknu zpátky a opravdu bylo varování o OT stránku nebo dvě před tou kde jsem vložil citát, který se dle mého celkem hodil k řešenému (leč byl vyhodnocen jako OT). Je toto praktikováno vždy???
Je totiž celkem velká pravděpodobnost, že většina lidí ve vlákně reaguje na něco konkrétního na dané stránce a nelistuje x stránek zpátky, kde bylo vloženo psané varování - takže defakto o něm nevědí. Nešlo by ve všech případech pochybení uživatelů nejdříve posílat adresně soukromou zprávu (něco ve smyslu - ty ty ty, dostaneš na díru jestli to ještě jednou uděláš - a příspěvek smazat) a pak teprve rozdávat banány?
Řekl bych, že dost banánů (včetně toho mého) by nebylo nutných, neb většina je rozumná a po konkrétním napomenutí se zklidní.
A proč se ptám. Já sám dostal v květnu banána za OT s tím, že jsem byl upozorněn předem. Dost jsem čučel, pač jsem o žádném upozornění nevěděl (ve zprávách jsem nic neměl). Pak jsem listoval ve vláknu zpátky a opravdu bylo varování o OT stránku nebo dvě před tou kde jsem vložil citát, který se dle mého celkem hodil k řešenému (leč byl vyhodnocen jako OT). Je toto praktikováno vždy???
Je totiž celkem velká pravděpodobnost, že většina lidí ve vlákně reaguje na něco konkrétního na dané stránce a nelistuje x stránek zpátky, kde bylo vloženo psané varování - takže defakto o něm nevědí. Nešlo by ve všech případech pochybení uživatelů nejdříve posílat adresně soukromou zprávu (něco ve smyslu - ty ty ty, dostaneš na díru jestli to ještě jednou uděláš - a příspěvek smazat) a pak teprve rozdávat banány?
Řekl bych, že dost banánů (včetně toho mého) by nebylo nutných, neb většina je rozumná a po konkrétním napomenutí se zklidní.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí