Praktické zaučení na střelnici - problém

Tazator

Příspěvek#151 » pon 23. kvě 2016, 17:39

Ano někdo dá 100,- někdo 200,- A úspěšnost je 100 procent. Důležité je na vše připravit. A ano nenastřílela, ale toho člověka neznám, ale mí tři svěřenci co tam byli tak udělali.A ano jsem podle mloka vyžírka a už jsem milionář, posléze kolikrát my čekáme než spousta lidí dostřílí.. A já normálně střelnici platím i když tam nestřílím.. A byl jsem i na jiných a tam mě řekli, že pokud jim zaplatím vlezné mohu si prakticky dělat co chci.. Nikdo nic neřešil.

mlok

Příspěvek#152 » pon 23. kvě 2016, 18:21

Tazator: Účastníci diskuze chtěli pohled z druhé strany a úsudek ať si udělá každý sám. Nikde v mém příspěvku jsem tě nenazval vyžírkou, ale ty se o nenažranosti střelnice zmiňuješ několikrát. Jsem rád, že jsi přiznal, že za to bereš peníze. Při mých počtech by to za sezónu hodilo na slušnou novou zbraň (samozřejmě pro nové zájemce o zaškolení) a ještě si zadarmo zastřílíš, protože zájemci platí vstup na střelnici a střelivo. Dále to již nebudo komentovat, jen zdůzazním, že to je můj osobní názor.

graver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#153 » pon 23. kvě 2016, 18:50

Omlouvám se, že jsem nečetl důkladně celý thread, tak možná zopakuji již řečené. Tedy, nepochopil jsem přesně, proč to ten ufňukánek ventiluje tady a co od toho čeká, ale borec zjevně dělá byznys a nelíbí se mu, že ho v tom někdo omezuje. Ten pokus nabídnout partnerovi nějaký deal už tu byl?

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#154 » pon 23. kvě 2016, 19:05

Je to jednoduchý - je v tom pocit "zneuctění" a šprajc - to vede ke vzteku, ten je potřeba ventilovat - bez chladné hlavy je to ovšem "jednosměrná" diskuze (teda monoskuze) a to na závěr vedlo k potřebě z druhé strany si taky ulevit...
Naprosto zbytečný téma se spoustou zbytečnýho hnoje, kdyby se místo cachtání v blátě udělal 1 jednoduchý krok... Lidi se normálně domluvili na podmínkách.
V téhle diskuzi není nikdo špatný.

graver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#155 » pon 23. kvě 2016, 19:11

Ok, bral jsem to asi příliš technicky - jestli se chtěl jen vykecat, tak nic ve zlém.

JardaB

Příspěvek#156 » pon 23. kvě 2016, 19:16

Tak me napada, jesli je mozny, ze by tohle tady nikdo z te strelnice necetl... ;-)

wigum

Příspěvek#157 » pon 23. kvě 2016, 19:25

mlok píše:...

Když už tu zazněl konečně pohled druhé strany, můžeš prosím říct, jaký máš ke střelnici vztah? Zda člen klubu, správce, či jen náhodný návštěvník. Ať si můlžem udělat obraz. Dík
to Marinakus: to bys musel zavřít půlku ČR.

mlok

Příspěvek#158 » pon 23. kvě 2016, 19:33

Wigum: jsem jeden ze správců a poslední dobou řídící střelby při zkouškách, pokud si ho komisař vyžádá..

wigum

Příspěvek#159 » pon 23. kvě 2016, 19:34

Jsem si to myslel, ale jen jsem chtěl mít jistotu. Ď

Octopuss

Příspěvek#160 » pon 23. kvě 2016, 19:54

graver píše:Omlouvám se, že jsem nečetl důkladně celý thread, tak možná zopakuji již řečené. Tedy, nepochopil jsem přesně, proč to ten ufňukánek ventiluje tady a co od toho čeká, ale borec zjevně dělá byznys a nelíbí se mu, že ho v tom někdo omezuje. Ten pokus nabídnout partnerovi nějaký deal už tu byl?

A pro případ, že by tu s ním někdo nesouhlasil, si stejnou diskuzi vytvořil i na fóru strelectvi.cz.

kolombo

Příspěvek#161 » pon 23. kvě 2016, 20:11

Pak je ale poměrně těžké dosáhnout dohody, pokud problém řeším především veřejně na netu :-(

marinakus

Příspěvek#162 » pon 23. kvě 2016, 20:21

Wigum : Chces jako rict, ze pulka CR dela kurzy na ZOZ za penize bez radne licence a koncese a to soustavne? Asi tezko, ne? A jake zavirani? Za to jsou jen velice tucne pokuty. Kdyz to nekdo jeste na sebe takto praskne skoro verejne, mam o nem svoje mineni. Tot vse.
Naposledy upravil(a) marinakus dne pon 23. kvě 2016, 20:25, celkem upraveno 1 x.

kolemjdoucí

Příspěvek#163 » pon 23. kvě 2016, 20:24

Každopádně je nešťastné používat urážlivé výrazy tam, kde se chci (?) v reálném světě dohodnout.
Obrázek

paza

Příspěvek#164 » pon 23. kvě 2016, 20:40

Víte, je to dlouhá diskuse, četli jsme názory obou stran (Tazatora a mloka) a padlo hodně názorů. Na každý pád je to jen mezi Tazatorem a danou střelnicí, oni se dohodnou nebo ne. Ale co mi vadí je to, že "to víno, které nám bylo Tazatorem nalito, není tak úplně čisté" (parafráze na citát z filmu Vesničko má středisková). V počáktu diskuse se dozvíme, že vydělané peníze budou použity na nákup nové zbraně, pak čteme, že je vše děláno ve volném čase a zcela zadarmo jen pro blaho střelecké obce, pak se dozvíme, že občas nekdo zaplatí nějaké to pivo a nekonec je to děláno tak za 100,- nebo 200,- Kč. Tazator je chvíli ukřivděný, pak málem pláče, pak je rozhodný a bojovný a dát nějakou tu stovku střelnici není problém. A potom, když zde není jednoznačné odsouzení "té ošklivé střelnice", tak se otevře stejná diskuse na strelectvi.cz. Nějak nechápu o co zde jde, dohoda se střelnicí se tím komplikuje, někdo nás tahá za nos a nevím vlastně proč.

Tazator

Příspěvek#165 » pon 23. kvě 2016, 20:53

Ufňukánek nejsem a byznys? Žádný všude se bere za půjčení zbraně, to ji mám půjčovat zadarmo? Nedávno mi praskl záchyt závěru.. To něco stojí, další věc je zásobník.. A čím to mám mazat? Zadarmo mi nikdo nic nedá. A na té střelnici jim dokonce i vyčistíme zbraně - aspoň se to naučí.. Jiní správci jsou spokojení a nikdy nic neříkali.. A můžete to tedy mé podnikání prásknout..

Zpět na