Armed.cz
- Desertfox83
- Desertfox83
Příspěvek#76 » čtv 27. úno 2025, 16:15
Musíš rozlišovat skladem a skladem u dodavatele. Moje zkušenost byla vždy ok. Zboží z více poboček za 3-4 dny vždy dorazilo. Věci ze skladu dodavatele jsem měl většinou doma do týdne, píšou to při objednání někde v posledním kroku, že to může trvat myslím až 10 dní.
- Carloss
Příspěvek#78 » čtv 27. úno 2025, 16:47
Desertfox83 píše:Musíš rozlišovat skladem a skladem u dodavatele. Moje zkušenost byla vždy ok. Zboží z více poboček za 3-4 dny vždy dorazilo. Věci ze skladu dodavatele jsem měl většinou doma do týdne, píšou to při objednání někde v posledním kroku, že to může trvat myslím až 10 dní.
Já to rozlišují. A co obchodník? Kolikrát ne. Jooo.. voni tam maj sice v jednom místě P"skaldem", ale na jinym "u dodavatele", ale majlem přišlo že v jejich externím. Jsem zmaten.
- CzechJoker
- CzechJoker
Příspěvek#79 » čtv 27. úno 2025, 20:10
Já to taky rozlišuju. Objednal jsem to, co mělo být skladem v místní pobočce. Výzva nepřišla, psal jsem to výše. Když jsem so pro to přišel, dali mi to s nálepkou, na které bylo jiné jméno.
Dříve, poku bylo něco na jiné provozovně, tak bylo otázkou dvou dnů a přivezli mi to na moji prodejnu. Dnes to trvá týden. Netrhá mi to žíly, ale je to znak něčeho nového, špatného.
A lidsky, pokud se na prodejnách střídá personál nad rámec běžné fluktuace, tak tam něco není v pořádku.
Vím, že za to lidé na prodejnách nemůžou. Sami mi říkali, že vidí, jak konkurence tlačí a u nich nic nejde a všechno je problém.
Dříve, poku bylo něco na jiné provozovně, tak bylo otázkou dvou dnů a přivezli mi to na moji prodejnu. Dnes to trvá týden. Netrhá mi to žíly, ale je to znak něčeho nového, špatného.
A lidsky, pokud se na prodejnách střídá personál nad rámec běžné fluktuace, tak tam něco není v pořádku.
Vím, že za to lidé na prodejnách nemůžou. Sami mi říkali, že vidí, jak konkurence tlačí a u nich nic nejde a všechno je problém.
- JirkaCV
- JirkaCV
- expres
Příspěvek#83 » pát 28. úno 2025, 14:20
Armed občas nakupuji na pobočce a když si něco objednám tak vyzvednuti po poslání k vyzvednutí ok.
Kupoval jsem i zbraň co nebyla dostupná na trhu nikde a ač to trvalo na což jsem byl upozorněn. Taky v pořádku.
Zmíním že u jiného českého prodejce jsem psal o pažbu a komunikace s cenou hrozná. Nelenil jsem a našel v Polsku pazbu. Cena o cca 30+% nižší i s dopravou do týdne vyřízeno.
Kupoval jsem i zbraň co nebyla dostupná na trhu nikde a ač to trvalo na což jsem byl upozorněn. Taky v pořádku.
Zmíním že u jiného českého prodejce jsem psal o pažbu a komunikace s cenou hrozná. Nelenil jsem a našel v Polsku pazbu. Cena o cca 30+% nižší i s dopravou do týdne vyřízeno.
- CzechJoker
- CzechJoker
Příspěvek#84 » sob 1. bře 2025, 06:40
Já u nich kupoval 4 zbraně. Dvě jsem koupil, dva nákupy jsem zrušil, protože na mě zapomněli, pak to objednali u jiného dovozce, který to neměl skladem... Psal jsem na inzerovaný email zbrojíř@ a týdnu se ozvala nějaká slečna z obchodního, pro kterou bylo všechno problém.
- morepower
- Murphy
Příspěvek#86 » pon 3. bře 2025, 14:56
V patek jsem si overil, ze armed ma skladem u dodavaatele, dodani za 14 dni (13/3).
Objednal jsem rovnou u dodavatele a ted mi psala zasilkovna, ze je balicek pripraven k vyzvednuti.
Moc tomu nerozumim. Kdyby objednavku v armed v patek prijali, dnes objednali od dodavatele, tak to maji nejpozdeji ve stredu 5/3 na prodejne. Tak proc dodaji az 13/3?
Objednal jsem rovnou u dodavatele a ted mi psala zasilkovna, ze je balicek pripraven k vyzvednuti.
Moc tomu nerozumim. Kdyby objednavku v armed v patek prijali, dnes objednali od dodavatele, tak to maji nejpozdeji ve stredu 5/3 na prodejne. Tak proc dodaji az 13/3?
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí