22.02.2014 - Závod LOS: LOSík v Čelákovicích
Kdy a kam za střílením
Moderátor: LOS vedení
- hh
Příspěvek#18 » pát 21. úno 2014, 20:07
Albert píše:Sice asi pozděale ve squadu č.3. se uvolní jedno místo. Petr Pol... 100pro nepřijede. Byl na poslední chvíli povolán do práce
Tož já bych ho nahradil, ale přes web se už přihlásit nedá. Tak dejte kdyžtak přes SZ vědět, jestli má smysl zítra jezdit.
- Carloss
Příspěvek#20 » sob 22. úno 2014, 16:12
Ahoj.. Rovněž díky za fajn pohodový závod. Pořadatelům i rozhodčím... i že se povedlo obstarat solidní počasí.
) Taky vládla skvělá, přátelská atmosféra, myslím... Jen na tý 2. st. ty železa mohla být kalibrována jeměni... s ohledem na malé ráže a zbraně. Na protest a recal. to nebylo, bo kalibrační zbraň byla jasně dána. Nevím, jestli někdy v průběhu pak nebyly přestavěny... (snad ne... aby nedošlo ke znevýhodnění střelců ze začátku závodu). Moc se mi tam líbilo, takže ještě jednou dík...

- coffee
Příspěvek#21 » sob 22. úno 2014, 17:47
Jo, velké poppery na začátku byly tvrdší, ale ani řiditel závodu neuspěl s kalibrací na zadní - spadl.
. V průběhu závodu upravováno již nebylo. Na závěr nastavení bylo upraveno na fouknutí a i méně výkonné ráže byly úspěšné. Ovšem na dvě rychlé šel dolů i odolnější popper a s malou ráží se muselo střílet na horní polovinu "hlavy". Ovšem připomínku beru, i s ohledem na zaměření závodu, příště bude nastaveno jemněji.

- Carloss
Příspěvek#22 » sob 22. úno 2014, 17:50
Spíš jsem měl na mysli rozdíl mezi začátkem a koncem závodu... Jinak jsem to "pojal" jako ukázku toho, co znamená rozdíl ráží. A já si jezdím především zastřílet. A to se povedlo, včetně té velmi fajn atmosféry, která vládla celému závodu.
Příště si na to vezmu vrhač knedlíků 1911...
Příště si na to vezmu vrhač knedlíků 1911...

- Ptak
Příspěvek#24 » sob 22. úno 2014, 19:29
Ahoj, díky moc za pochvaly. Jsme rádi, že se to líbilo. Na to, že se začalo stavět ráno v 7:00, jsme skončili i docela brzy 
Popry na dvojce nebyly snadné. Taky jsem tam se slabšíma 38kama neuspěl, ale následná kalibrace G26 byla jasná. Vaše připomínky nicméně bereme vážně a příště bude kalibrováno na 38 spec z dvoupalce.
Výsledky máte v mailu a časem se objeví i tady.

Popry na dvojce nebyly snadné. Taky jsem tam se slabšíma 38kama neuspěl, ale následná kalibrace G26 byla jasná. Vaše připomínky nicméně bereme vážně a příště bude kalibrováno na 38 spec z dvoupalce.

Výsledky máte v mailu a časem se objeví i tady.
- Carloss
Příspěvek#25 » sob 22. úno 2014, 19:40
Taky nerozporuji kalibraci. Jen se ptám, jestli nebyl rozdíl na zažátku a na konci závodu kvůli srovnatelnosti výsledků (střílel jsem to jako úplně první W-PPK 7,65). Zvonilo to vo hlavu (dokokce tam mám bábu - taky nerozporuju, ta prostě byla). Výsledek tam mám prostě hooodně slabej. Ale jak říkám... mě to nějak extra neva... Závod se mi líbil a zase se přijdeu podívat... A vezmu si kanón!! hehehehe...
- Kody
Příspěvek#26 » sob 22. úno 2014, 19:56
Ahoj,
Bylo to super. Skoda ze jsem lip netrefoval na 2., jenze s tema mrnavejma miridlama to zvedejte na vrsek poperu - myslim ze jsem trefoval stred - presne. No nic Kevin holt neni na shazovani zeleza. Ponauceni na priste - nenechat se nachytat na 6 ks do zasobniku
a nebo je musim na priste poradne podlozit
Dekuji poradatelum a rozhodcim. Bavil jsem se. Byl to zajimavy zavod a rad prijdu priste. Diky
Bylo to super. Skoda ze jsem lip netrefoval na 2., jenze s tema mrnavejma miridlama to zvedejte na vrsek poperu - myslim ze jsem trefoval stred - presne. No nic Kevin holt neni na shazovani zeleza. Ponauceni na priste - nenechat se nachytat na 6 ks do zasobniku

Dekuji poradatelum a rozhodcim. Bavil jsem se. Byl to zajimavy zavod a rad prijdu priste. Diky
- coffee
- spawny
Příspěvek#30 » ned 23. úno 2014, 01:40
Myslim ze se ukazalo, ze i zavod kde nevystrilim pul tuny olova muze byt zajimavy a velice zabavny. Dekuji poradatelum za uzasne, napadite a rychle situace. Tyto závody jsou prijemnym spestrenim streleckeho kalendare, spis bych rekl ze co se organizatoru tyce bude mnou vice vyhledavyny a oblibeny. Dekuji.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí