10.09.2016 - Závod LOS: Kapesní pistole Dobřany

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

rocky77

Příspěvek#1 » stř 7. zář 2016, 08:58

komentáře k závodu

10.09.2016
Dobřany

Kapesní pistole

http://los.zbranekvalitne.cz/zavody/692/

rocky77

Příspěvek#2 » stř 7. zář 2016, 08:59

Zdravím,

chtěl jsem se zeptat, zda nebude mít v sobotu někdo cestu z (nebo přes) Plzně (a zpět) a nevzal by mne vozidlem? Díky.

r.

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#3 » pát 9. zář 2016, 09:46

Aja jsem se chtel zeptat, jestli tam pojede nejakej prazak... Potreboval bych jen neco privezt (netreba pro to nikam chodit/jezdit - misto rpedani bude strelnice)... Dik.

Quirinus

Příspěvek#4 » pát 9. zář 2016, 18:12

Já se chci omluvit pořadatelům, ale bohužel nemůžu dorazit. :-( Kontakt není v propozicich bohužel uveden a odhlásit už se nejde.

rocky77

Příspěvek#5 » sob 10. zář 2016, 17:53

Dnes výborný závod, pohodová atmosféra, odcejpalo to... :!:

VELKÉ díky organizátorům, jen více takových akcí na Západě! ;)

Als

Příspěvek#6 » úte 13. zář 2016, 10:17

Ahoj,

děkuji za uspořádání závodu. Velký dík obětavým rozhodčím, kterým v té výhni nebylo co závidět.

Malá poznámka k případné příští akci. Osobně bych přivítal trochu větší pestrost (silná ruka, slabá ruka, vleže apod). Tady se všechny situace řešily obouruč vestoje a prakticky skoro všechno bylo bez pohybu. Uspořádání situací (kdy se stejně čekalo, až se dostřílí jednotlivá situace) to dovolovalo.

kendy

Příspěvek#7 » úte 13. zář 2016, 20:23

Děkujeme že jste přijeli a že se závod líbil
Závod byl postaven tak aby byl jednoduchý Měli to být reálné situace na pár ran Většinou tak aby Vám stačil jeden zásobník
Situace se nemohli střílet na jednou kvůli timeru a postavit to kvůli bezpečnosti taky nejde jinak
Nepřihlásili se kromě jednoho rozhodčího rozhodčí a tak jsme pískali mi

Jinak na složité a přemrštěné závody lze zajet vcelku kamkoli (střílet hlavou dolů, s obraným štítem nebo v masce) Ale krása jednoduchosti se z těchto závodů LOS vytrácí a mě to dost mrzí Závod byl postaven na kapesní pistoli a revorver To co doopravdy lidi nosí aby si vyzkoušeli co od situací čekat v rálu
Ještě bych chtěl vše dát blíž ale nejde to Z papírů padají pak záslepky a kovy jsou vzhledem k odrazům a pláštům střel nebezpečné Už ted to bylo na hraně

rocky77

Příspěvek#8 » stř 14. zář 2016, 18:12

Jen ještě dotaz - výsledková listina bude?

kendy

Příspěvek#9 » čtv 15. zář 2016, 09:18

nešlo nám to vložit na LOS stránky (již podruhé po závodech) a ted mám problém dostat se i na naše stránky klubu
Vyvěsíme tam i tam
Pro urychlení https://uloz.to/!VhZhU39ye/los-tabulka-08-xls
heslo: losdobrany
Pavel Königsmark

Zpět na