Praktické zaučení na střelnici - problém
- Tazator
Příspěvek#151 » pon 23. kvě 2016, 17:39
Ano někdo dá 100,- někdo 200,- A úspěšnost je 100 procent. Důležité je na vše připravit. A ano nenastřílela, ale toho člověka neznám, ale mí tři svěřenci co tam byli tak udělali.A ano jsem podle mloka vyžírka a už jsem milionář, posléze kolikrát my čekáme než spousta lidí dostřílí.. A já normálně střelnici platím i když tam nestřílím.. A byl jsem i na jiných a tam mě řekli, že pokud jim zaplatím vlezné mohu si prakticky dělat co chci.. Nikdo nic neřešil.
- mlok
Příspěvek#152 » pon 23. kvě 2016, 18:21
Tazator: Účastníci diskuze chtěli pohled z druhé strany a úsudek ať si udělá každý sám. Nikde v mém příspěvku jsem tě nenazval vyžírkou, ale ty se o nenažranosti střelnice zmiňuješ několikrát. Jsem rád, že jsi přiznal, že za to bereš peníze. Při mých počtech by to za sezónu hodilo na slušnou novou zbraň (samozřejmě pro nové zájemce o zaškolení) a ještě si zadarmo zastřílíš, protože zájemci platí vstup na střelnici a střelivo. Dále to již nebudo komentovat, jen zdůzazním, že to je můj osobní názor.
- graver
Příspěvek#153 » pon 23. kvě 2016, 18:50
Omlouvám se, že jsem nečetl důkladně celý thread, tak možná zopakuji již řečené. Tedy, nepochopil jsem přesně, proč to ten ufňukánek ventiluje tady a co od toho čeká, ale borec zjevně dělá byznys a nelíbí se mu, že ho v tom někdo omezuje. Ten pokus nabídnout partnerovi nějaký deal už tu byl?
- cmk
Příspěvek#154 » pon 23. kvě 2016, 19:05
Je to jednoduchý - je v tom pocit "zneuctění" a šprajc - to vede ke vzteku, ten je potřeba ventilovat - bez chladné hlavy je to ovšem "jednosměrná" diskuze (teda monoskuze) a to na závěr vedlo k potřebě z druhé strany si taky ulevit...
Naprosto zbytečný téma se spoustou zbytečnýho hnoje, kdyby se místo cachtání v blátě udělal 1 jednoduchý krok... Lidi se normálně domluvili na podmínkách.
V téhle diskuzi není nikdo špatný.
Naprosto zbytečný téma se spoustou zbytečnýho hnoje, kdyby se místo cachtání v blátě udělal 1 jednoduchý krok... Lidi se normálně domluvili na podmínkách.
V téhle diskuzi není nikdo špatný.
- wigum
- Octopuss
Příspěvek#160 » pon 23. kvě 2016, 19:54
graver píše:Omlouvám se, že jsem nečetl důkladně celý thread, tak možná zopakuji již řečené. Tedy, nepochopil jsem přesně, proč to ten ufňukánek ventiluje tady a co od toho čeká, ale borec zjevně dělá byznys a nelíbí se mu, že ho v tom někdo omezuje. Ten pokus nabídnout partnerovi nějaký deal už tu byl?
A pro případ, že by tu s ním někdo nesouhlasil, si stejnou diskuzi vytvořil i na fóru strelectvi.cz.
- marinakus
Příspěvek#162 » pon 23. kvě 2016, 20:21
Wigum : Chces jako rict, ze pulka CR dela kurzy na ZOZ za penize bez radne licence a koncese a to soustavne? Asi tezko, ne? A jake zavirani? Za to jsou jen velice tucne pokuty. Kdyz to nekdo jeste na sebe takto praskne skoro verejne, mam o nem svoje mineni. Tot vse.
Naposledy upravil(a) marinakus dne pon 23. kvě 2016, 20:25, celkem upraveno 1 x.
- paza
Příspěvek#164 » pon 23. kvě 2016, 20:40
Víte, je to dlouhá diskuse, četli jsme názory obou stran (Tazatora a mloka) a padlo hodně názorů. Na každý pád je to jen mezi Tazatorem a danou střelnicí, oni se dohodnou nebo ne. Ale co mi vadí je to, že "to víno, které nám bylo Tazatorem nalito, není tak úplně čisté" (parafráze na citát z filmu Vesničko má středisková). V počáktu diskuse se dozvíme, že vydělané peníze budou použity na nákup nové zbraně, pak čteme, že je vše děláno ve volném čase a zcela zadarmo jen pro blaho střelecké obce, pak se dozvíme, že občas nekdo zaplatí nějaké to pivo a nekonec je to děláno tak za 100,- nebo 200,- Kč. Tazator je chvíli ukřivděný, pak málem pláče, pak je rozhodný a bojovný a dát nějakou tu stovku střelnici není problém. A potom, když zde není jednoznačné odsouzení "té ošklivé střelnice", tak se otevře stejná diskuse na strelectvi.cz. Nějak nechápu o co zde jde, dohoda se střelnicí se tím komplikuje, někdo nás tahá za nos a nevím vlastně proč.
- Tazator
Příspěvek#165 » pon 23. kvě 2016, 20:53
Ufňukánek nejsem a byznys? Žádný všude se bere za půjčení zbraně, to ji mám půjčovat zadarmo? Nedávno mi praskl záchyt závěru.. To něco stojí, další věc je zásobník.. A čím to mám mazat? Zadarmo mi nikdo nic nedá. A na té střelnici jim dokonce i vyčistíme zbraně - aspoň se to naučí.. Jiní správci jsou spokojení a nikdy nic neříkali.. A můžete to tedy mé podnikání prásknout..
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí