Beretta 70/71

Krátké zbraně .22LR

LAKIM

Příspěvek#451 » ned 10. lis 2013, 11:59

Zdravím , já bych se zásobníku s plastovou botkou neobával . Je to novovýroba . Já jsem za nový dal kolem 1200kč . Ta botka má trochu jiný tvar , ale mě v ruce sedí . Jinak sem dám nějaké fotky mé Beretty . R. 1989 . Lakim
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Matt007

Příspěvek#452 » ned 10. lis 2013, 17:46

Je to spíš otázka estetiky, mě osobně se tedy víc líbí zásobník s botkou kovovou, ale je to jinak jedno, pokud s tím nehodláš házet o zem tak bych se kvality plastu nebál.
Sám mám jeden origo s kovovou botkou, který se drží líp a jeden zásobník s plastovou botkou z Bersy Thunder, který do Beretty pasuje.

To Lakim: Jak ti z Beretty chodí ty pistolový GECA? Já neměl problém s žádným střelivem až na tohle.

Alangorax

Příspěvek#453 » pon 11. lis 2013, 10:44

Chtěl jsem se zeptat na to samé :) Nic mi zatím nechodilo hůř než pistol Geco :)

Bohuliby

Příspěvek#454 » pon 11. lis 2013, 14:11

Stejná otázka ? Pistolové Geco považuji za naprosto nejhorší náboj, který jsem kdy měl, ještě že mám malorážkový revolver, kterým proženu všechny staré a nelichotivé 22 LR. Jinak pistolka krásná, asi top stav ?

jinda voyer

Příspěvek#455 » pon 11. lis 2013, 14:42

LAKIM píše:Jinak sem dám nějaké fotky mé Beretty . R. 1989 . Lakim

Kde byla zakoupena, smím - li se zeptat? Ta moje proti ní vypadá, jak kdyby se po ní projel tank :mrgreen:

LAKIM

Příspěvek#456 » pon 11. lis 2013, 17:22

Zdarec , zatím jsem dal jenom dvě krabky Geco . Jsou slabší a měl jsem na těch 100 ran cca 4 zádržky . Taky už je kupovat nebudu . V poslední době u nás žádný výběr a tak jsem jel do Brna k Tuzovi a on vyjímečně taky zrovna neměl nějak na výběr . Co se týče Beretty , tak ta stála 4800 kč . Jel sem pro ni 100 km . Je v super stavu . Ten co ji měl dal na zkoušku 20 ran a potom nějaký pátek ležela v trezoru . No a tedˇ Vás kluci napnu jak gumu od trének , přemýšlím o prodeji . Bohužel mám tedˇ kapesní tuberkulozu . Lakim :mrgreen:

Matt007

Příspěvek#457 » pon 11. lis 2013, 17:39

Vypadá moc pěkně. Neprodávej, budeš litovat :evil: :mrgreen:
Vzhledem k té fotce s tolika náboji Geco jsem myslel, že je kupuješ a jsi s nima spokojený. Já střílím Standarty a pohoda. V týdnu se ke mě snad dostane pár set kusů Blazerů. Tak jsem na ně zvědavej jak budou lítat.

Bruno

Příspěvek#458 » pon 11. lis 2013, 17:50

Pánové,je možné že přišla nějaká špatná várka,a nebo se opravdu tak pohoršili.Já střílím Geca dvaadvacítky asi dva roky.Žádný problém.Fakt je ale ten,že jsem žádné dlouho nekupoval.A podle toho jak píšete,ani nebudu.Geca kupuju taky v devítce,opět žádný problém.To sem už ale nepatří.

jinda voyer

Příspěvek#459 » pon 11. lis 2013, 19:54

LAKIM píše: Co se týče Beretty , tak ta stála 4800 kč . Jel sem pro ni 100 km . Je v super stavu . Ten co ji měl dal na zkoušku 20 ran a potom nějaký pátek ležela v trezoru.

Hmmm...to není zrovna lidovka, ale pořád to ještě jde, vzhledem k tomu stavu...na povrchovce nevidím prakticky žádné opotřebení...ani vevnitř. Pokud nejsou nikde vůle, tak je to v podstatě uloženka. Odkud, že jsi ;) :?:

Jinak k těm nábojům - zatím jsem zkoušel Lapue a SB CLUB...Lapua se mi jeví lepčejší (i když se mi ty patrony hůř ládovaly do magacínu neb mi přišly takové mastné). Dneska jsem si koupil dvě krabičky těch zde vychvalovaných Blazerů...tak uvidím. Ještě mám krabičku American Eagle a SB Standard.

Bohuliby

Příspěvek#460 » úte 12. lis 2013, 00:20

Blasery jsou opravdu dobré, hlavně cena + výkon.

jinda voyer

Příspěvek#461 » úte 12. lis 2013, 08:18

Uvidím, jak se ukážou...cenově vycházejí cca o desetník lacinější než Lapua (pokud mluvím o té dóze, kde jich je 500 a prodává je Alliancze).

Georg

Příspěvek#462 » úte 12. lis 2013, 08:47

Borci a borčata :D a víte, že Beretta střílí i zásobníkem vzůru ? Já ji tak testoval nedávno, když jsem porovnával 3 druhy nábojů přes chrono. Nevim proč, ale jen tak mne to napadlo, zkusil jsem to a ono to fungovalo. Pokusím se vložit video. Jednalo se o náboje:
Lapua (sypané v plechovce po 500 kusech)
American Eagle (HV)
Blazer
Se všemi výše jmenovanými Beretta fungovala bez zádržky. Nicméně musím podotknout, že bylo vystříleno tímto způsobem celkem jen adi 12 ran.

Hmm, tak nebude ani video, ani foto :x :cry: Přípona 3gp (nebo co) není povolena a foto z mobilu (ze kterého teď píšu) mi to taky nepustí :? Takže si to budete muset vyzkoušet sami :lol:

jinda voyer

Příspěvek#463 » úte 12. lis 2013, 09:00

Georg píše: a víte, že Beretta střílí i zásobníkem vzůru ?

Teď si nejsem jistej, že to správně chápu...jako, že vzhůru nohama, když ji držíš? Tzn, závěrem k zemi... :roll:

Georg

Příspěvek#464 » úte 12. lis 2013, 10:14

Ano chápeš to správně :D
Bohužel to video sem nevložím. Škoda :cry:

jinda voyer

Příspěvek#465 » úte 12. lis 2013, 10:28

:lol:

Díky za fotku...tak takhle by mně rozhodně střílet nenapadlo :mrgreen:

Zpět na