CZ 75 P-07 Duty

Glock a spol.
Zodiak

Příspěvek#31 » ned 11. říj 2009, 15:09

naneseny olej ... chvilku pockal, snazil se prelestit, hadr papir nic ... stale to tam je. mozna to mam lestit okamzite po strileni :)

Zoufalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#32 » ned 11. říj 2009, 16:09

To máš úplně jedno kdy to čistíš. Podle fotky to jsou stopy po vyhozených nábojnicích. Naklepaná mosaz se nezažírá, ani netvrdne. Asi by to tam být nemělo. Proč nábojnice po opuštění zbraně naráží do závěru? To je u pistole velice neobvyklé. Ty stopy mosazy jsou následek. Je potřeba odstranit příčinu. Velice pochybuji, že ta plocha úmyslně funguje jako odražeč nábojnic. Jak a kam zbraň vyhazuje nábojnice? Zkoušel jsi jakým způsobem vyhazuje zbraň nábojnice?

Zodiak

Příspěvek#33 » ned 11. říj 2009, 16:30

vyhazuje je sikmo doprava nahoru :) jak jinak to popsat ... jakym zpusobem ? no predpokladam pri mych velice chabych znalostech mechanismu zbrane ze po vystrelu jde zaver hlavne dozadu a neco prazdnou nabojnici vyhodi, natahne se do hlavne jina ... fakt se ptas dost obecne a nevim co presne chces. ja tu zbran nenavrhnul a pri vystrelu vazne nekoukam do okynka vyhozu. spis mne zajima zda to maji vsichni s DUTY nebo mam CZUB kontaktovat. tot vse.

Jovah

Příspěvek#34 » ned 11. říj 2009, 21:20

to Zodiak: S touto pistolí zkušenost nemám, ale hádám, že by to mohlo být buď příliš těsným zoubkem vytahovače (drží nábojnici moc natěsno k lůžku závěru), nebo příliš tvrdou pružinou vytahovače (ani trochu neuhne, když vhazovač nábojnici vyráží). Nevím, jestli v našich končinách by to bylo na reklamaci, zbraň zřejmě funguje bezvadně, jenom je to kosmetická záležitost. Na kontakt, dotaz ve zbrojovce to ale určitě je.
Ještě mně napadlo, možná trošku delší vyhazovač, který vyráží nábojnici trochu předčasně, když ji vytahovač ještě táhne dozadu. Ale každopádně dotaz ve zbrojovce je na místě, tam by to měli vědět.

Zoufalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#35 » stř 14. říj 2009, 09:54

Mňo, můj dotaz směřuje do oblasti extrakce nábojnice ze zbraně. Podle mého názoru s tím vytahovač nemá nic společného. Jeho úkolem je vytáhnout nábojnici. Problémeček bych spíše viděl v krátkém vyhazovači. Nábojnice (podle mě) nemá čas opustit prostor zbraně a závěr ji při dopředném pohybu zachytí. Podívej se v jaké vzdálenosti od zadní úvratě závěru, začíná vyhazovač tlačit na nábojnici.

Zoufalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#36 » čtv 15. říj 2009, 18:09

Tak jak? Zkoušel jsi to? Hlavně to nezkoušej s ostrým!!! Na Nově teď mají ve zprávách plno s počasím.

Zodiak

Příspěvek#37 » pát 16. říj 2009, 07:46

Jsem ted mim o CR a tedy neozbrojen. Jak se dostanu zpet hned se podivam. Urcite dam hned vedet.

Luky

Příspěvek#38 » čtv 22. říj 2009, 18:30

Zdravím všechny.
Pistolku jsem si koupil asi před 2 měsíci, mám vystřeleno asi 1000 ks. 200 bylo přebíjených a ta většina byla Selliérama jak nontox, tak normálama. Neměl jsem ani jednu závadu. To vyhazovací okýnko mám taky omlácený, takže " to tak asi má být " ;) . Na doporučení ostřílených matadorů jsem všechny třecí plochy namazal pastou TETRA GUN a jako další mazivo používám 5W - 40 od Schellu. :D Můj jediný problém, možná jenom můj, je s mířidly. Nemohu si pořád na ty plastíky zvyknout. Mám pocit, že nejsou pořádně zaaretovaná a hýbou se. Snad je to jenom můj pocit, ale jakmile někdo začne vyrábět kovová, jdu okamžitě do nich. Jinak naprostá spokojenost.

Zodiak

Příspěvek#39 » stř 28. říj 2009, 17:19

To ... tak to ma byt jsem slysel take :) a nevadi mi to tedy.

Patrik
moderátor

Příspěvek#40 » stř 4. lis 2009, 22:54

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#41 » čtv 5. lis 2009, 11:08

Luky> kdyz jsem z toho strilel, mel jsem pocit, ze se mi hejbe ten gong na tech 15m. Presto, ze na tuhle vzdalenost umim strilet s rozptylem do 10cm max (spis kolem 5ti), tak ten gong co mel odhadem 15x15, mozna 20x20 jsem proste nebyl schopen zasahnout ani mirenou strelbou.

Patrik> uz se to objevilo na MG... mit to kompaktovou pazbu s neprodlouzenym zasobnikem, bylo by to fajn. Takhle je to docela nevyvazeny :-(

Patrik
moderátor

Příspěvek#42 » čtv 5. lis 2009, 17:02

CMK: však jsem na to přišel když jsem se byl kouknout jak se na fóru Glockařu daří značce CZUB, kupodivu se tam najdou většinou konstruktivní názory.

Zodiak

Příspěvek#43 » úte 15. pro 2009, 20:36

CMK: neni to treba těžištěm zbrane ktere je jinde nez to co mas doma ? Na příštím LOSu ti ji půjčím na další test.

Patrik
moderátor

Příspěvek#44 » stř 10. úno 2010, 23:27

50442714-tfb-tm.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Zodiak

Příspěvek#45 » čtv 11. úno 2010, 01:59

hezka ;) kde se vzala ? ... priprava na tlumic ? to je pro nejake gov slozky ?

Zpět na