UNITE ARMORY

Sobiho

Příspěvek#1 » pát 4. dub 2025, 06:45

Tak se nám před nějakou dobou objevil nový obchod UNITE ARMORY, který vede pan Jan Kadaňka. No celkem jede agresivní reklamní politiku, všude se cpe, všude na FB v příslušných skupinách tlačí reklamu, na super výrobky za úžasně nízké ceny a samozřejmě u toho vypnuté komentáře. No a tam kde nejsou, probíhá velká cenzura a mazání.
No nevěřil jsem tomu od začátku a čekal co z toho bude a najednou čtu příspěvky o tom jak prodával falešné Surefire svítilny a celkově se jedná o "šedivou sh*t" čínu. Kouknul jsem se tedy do registru živnostníků dle IČO na obchodních podmínkách, abych se kouknul o co jde a ejhle... nedávno založeno, ale na obchod, nákup a prodej chybí živnostenské oprávnění!

Na mě to celé působí jako scam. Jaké máte zkušenosti s tímto obchodem Vy? Díky za info

Link na RZP:
https://www.rzp.cz/verejne-udaje/cs/uda ... RDTk1bNaaQ

Sobiho

Příspěvek#2 » pát 4. dub 2025, 07:50

Pod volnou spadá maloobchod a velkoobchod. Ale v oborech to nemá uvedeno.

JirkaCV

Příspěvek#3 » pát 4. dub 2025, 08:13

Nemusí ji mít uvedenou. Platí pravidlo, že pokud mám jednu volnou živnost, pak můžu vykonávat i jakoukoliv jinou volnou živnost.
S těma svítilnama. Občas na mě vyskočí reklama na úžasnou svítilnu, megacandely, americká armáda, velká sleva, když to koupím do půl hodiny. Krásný fotky, reference, děkovné dopisy. Teda posty.
Přítel Google lens pak odhalí totéž, jenom s jiným potiskem za desetinu ceny na Aliku.
Je to byznys. Levně koupit, draze prodat. A je na mě, jestli na marketing skočím nebo ne. Možnosti, jak získat informace jsou.

Zpět na