Armed.cz

JirkaCV

Příspěvek#91 » pon 3. bře 2025, 19:13

Oddělení "sklad dodavatele" má dovču.
Měli by si upravit sw a nezobrazovat zelené "skladem >5 ks".
Proč si stěžuju tady a nestěžuju si u nich? Moc mě to netrápí, objednal jsem si jarní mikču. Není to naštvání, jenom trošku mrzení.

monk

Příspěvek#92 » úte 4. bře 2025, 07:56

Murphy píše:10 dni sichr? To je prehnane. Alespon v ramci CR.

nevime jaky maji mezi sebou smlouvy. a treba zbozi si posila jednou tydne. vztah firma firma muze byt uplne jiny nez firma zakaznik.

Murphy

Příspěvek#93 » úte 4. bře 2025, 08:26

b2b muze byt jinak, ale kdyz je rozdil 2 dny versus 2 tydny, je to nevyhodne a bylo by zahodno to zmenit.
Kdyby nabidli rekneme do 7 dnu, akceptoval bych to a pak si pro to i po Praze zajel. Ale kdyz je to za 65 do Z-boxu druhy pracovni den, tak se stanou nekonkurenceschopni proti vlastnimu dodavateli, coz je skoda. Pak uz to mohou dohnat jen montazi zdarma, kdybych potreboval, protoze koncove ceny maji stejne. Byval bych to u nich koupil rad, vzdycky jsou ochotni. Ale 14 se mi cekat nechtelo.

monk

Příspěvek#94 » úte 4. bře 2025, 08:53

jasný, chtelo by je o tom upozornit. Me se jednou stalo to, kdy dodavatel me daval lepsi ceny nez velkoobchodu pres, ktere by jsem to meli brat (a to jsme srovnavali ceny bez marze). Ale je pravda v dnesni dobe dorucovacich boxu atd, ze vyhoda kamene prodejny je jen v tom ze to tam maji ted a muzu si to vyzskouset.

CzechJoker

Příspěvek#95 » úte 4. bře 2025, 20:21

Je to o penězích, když poskládají víc objednávek, ušetří peníze za dopravu.

dan

Příspěvek#96 » úte 1. dub 2025, 13:29

Taky jsem se chytil do pasti "zbozi skladem na pobocce". Nerozumim uplne vnitrni logistice, ale pozorovani nasledne potvrzene konzultaci na pobocce rika, ze zbozi skladem na pobocce lze na dane pobocce ihned zakoupit bez objednavky. Po pripadnem objednani prestane byt dostupne k okamzitemu zakoupeni, ale k vyzvednuti bude pripraveno az ho nekdo "prenese na hromadku". Coz bude spis pristi den, nez v den objednavky.

Takze v pripade Armedu - pokud neco potrebujete rychle a je to na prodejne skladem, tak rozhodne neobjednavat, dodani se tim zdrzi. Nedava to moc smysl, ale je to tak.

JirkaCV

Příspěvek#97 » úte 1. dub 2025, 13:42

Tak určitý rozptyl dodacích lhůt si můžou dovolit.
V době, kdy Česká pošta mění dodání obyčejného psaní ze tří na pět dnů ...

Blacky

Příspěvek#98 » úte 1. dub 2025, 16:39

dan píše:Taky jsem se chytil do pasti "zbozi skladem na pobocce". Nerozumim uplne vnitrni logistice, ale pozorovani nasledne potvrzene konzultaci na pobocce rika, ze zbozi skladem na pobocce lze na dane pobocce ihned zakoupit bez objednavky. Po pripadnem objednani prestane byt dostupne k okamzitemu zakoupeni, ale k vyzvednuti bude pripraveno az ho nekdo "prenese na hromadku". Coz bude spis pristi den, nez v den objednavky.

Takze v pripade Armedu - pokud neco potrebujete rychle a je to na prodejne skladem, tak rozhodne neobjednavat, dodani se tim zdrzi. Nedava to moc smysl, ale je to tak.

Ano to je muj pribeh. Bal sem se, ze mi to nekdo vykoupi, tak sem radsi objednal na ehopu s vyzvednutim. A to byla chyba. Do toho zadrhel, ze ani nebylo presne, ze maji 3ks skladem v Praze, ale jem dva, tudiz treti jel z Brna. A tak sem to nwvedomky pekne zasmodrchal. :(

DesertEagle

Příspěvek#99 » stř 2. dub 2025, 08:35

.. jj měl jsem to uplně stejně. Lidi jsou tam fajn, kupoval jsme tam docela rád. Ted už beru většinu věcí na VOC, tak už moc nechodím na prodejnu.

dan

Příspěvek#100 » stř 2. dub 2025, 08:53

To ja tam kvuli tomuhle nakupy omezil. Ano, maji siroky sortiment a oteviraci dobu, takze jsou idealni na last-minute nakupy, ale to, ze si seznam musim psat "po papirkach" abych na nic nezapomel a vedel presne co chci a nesmim to jednoduse nahazet do kosiku, protoze za to nasleduje casova penaizace, vnimam jako signal, ze zakaznik tohoto typu neni vitan. Nerad nekomu komplikuji zivot a kdyz muzu koupit jinde, vezmu to spis jinde.

CzechJoker

Příspěvek#101 » stř 2. dub 2025, 09:03

Já už tam nechodím vůbec. Kdysi jsem se klidně jenom zastavil podívat, co je nového, ale s novými lidmi a hlavně prázdnými regály je to smutný příběh.

Zpět na