Střelnice - vládní nařízení

Střelec

Příspěvek#61 » pon 2. lis 2020, 10:03

greenhorn píše: soukromé střelnice u nás nejsou

Pár jich bude...

greenhorn

Příspěvek#62 » pon 2. lis 2020, 10:46

Střelec: tím "u nás" jsem myslel v našem regionu. Aspoň o žádné nevím. ;)

LubosD

Příspěvek#63 » pon 2. lis 2020, 12:07

uncle píše:2/ tvoje procházka přírodou by skončila v okamžiku vstupu na pozemek střelnice a zapsání se do knihy střelců :roll:

OK, moje procházka ("pohyb") tedy skončila u vrat střelnice a kde je tedy zakázáno být na střelnici? Tam už jsem za plotem a zákaz vycházení se na to nemůže aplikovat.

Herdek chlapi, tady je nedaleko letiště aeroklubu, denně nad celým okresem létají letadélka z tohohle letiště, takže o nich všichni ví a nikdo jim tuto velmi viditelnou sportovní aktivitu nezarazil, protože ani toto zakázané není.

Sarkafarka.Loupeznik

Příspěvek#64 » pon 2. lis 2020, 12:14

4mike píše:
Sarkafarka.Loupeznik píše:...Nemusí se jim rentovat provoz pro 2 lidi...

č.j. MZDR 15757/2020-37/MIN/KAN, ze dne 19. října 2020.
a není to náhodou max 6 osob s povinnými rouškami pod 2m distance ?

Obávám se že nikoli, že se na to vztahuje omezení jako na venkovní sportoviště, tj. max. 2 lidé, pokud nejde o členy rodiny...

4mike

Příspěvek#65 » pon 2. lis 2020, 12:58

mně z toho nevyplynul ani limit na 6ks natož na 2, jen roušky v distanci pod 2m
https://www.fulsoft.cz/download/fulsoft/covid19_284.pdf

greenhorn

Příspěvek#66 » pon 2. lis 2020, 14:07

Co máte z toho, že jste si tady zdůvodnili proč lze i nyní na střelnici střílet, když se nikomu z vás nepodaří přesvědčit provozovatele střelnice, aby ji otevřel.

Sarkafarka.Loupeznik

Příspěvek#67 » pon 2. lis 2020, 17:27

4mike píše:mně z toho nevyplynul ani limit na 6ks natož na 2, jen roušky v distanci pod 2m
https://www.fulsoft.cz/download/fulsoft/covid19_284.pdf

Nelimituj si podmínky fungování společnosti jen na podmínky Mimořádného opatření MZ, ale musíš brát v potaz i Nařízení vlády:
III. nařizuje
1. omezit pohyb na veřejně přístupných místech na dobu nezbytně nutnou a pobývat v místě svého bydliště s výjimkou případů uvedených v bodech I a II,
2. omezit kontakty s jinými osobami na nezbytně nutnou míru,
3. pobývat na veřejně přístupných místech nejvýše v počtu dvou osob, s výjimkou
členů domácnosti,
zaměstnanců vykonávajících práci pro stejného zaměstnavatele,
osob společně vykonávajících podnikatelskou nebo jinou obdobnou činnost,
osob, které společně konají činnost, ke které jsou povinny podle zákona, a je tuto činnost nezbytné konat ve vyšším počtu osob,
dětí, žáků a studentů při poskytování vzdělávání ve školách či školských zařízeních

Těmito limity se řídí i jiná "sportoviště" a volnočasové areály, stejný právní výklad o 2 osobáchna driving range(něco jako golfová střelnice) má Česká golfová federace...

ViralWinter

Příspěvek#68 » pon 2. lis 2020, 17:36

Hrdinové (rozuměj práskači) se bohužel vždycky najdou a nemusí to být ani bonzák, co volal policii na bar, protože se v něm točil film...

vrazkov.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Venca888

Příspěvek#69 » úte 3. lis 2020, 08:21

Venkovni strelnice otevreny zustat muzou,pokud splni podminky. To neni o zadnym hrdinstvi,ale o tom, jestli se s tema podminkama provozovatel chce zaobirat, ma k tomu podminky a zajem mit otevreno.

Idahou

Příspěvek#70 » úte 3. lis 2020, 08:48

Tak jako my ani některé střelnice v tom neměli a nemají jasno, tak mě nepřekvapuje, že v tom neměl jasno ještě někdo další a radši dal echo.
Kdyby se lidi nechovali jako kreténi, tak by se dotyčný prostě zeptal na střelnici, ale všeobecná retardace snad dneska už nikoho udivovat nemůže...

Venca888

Příspěvek#71 » úte 3. lis 2020, 08:55

Tim dal echo myslíš to, že něco nabonzoval? Ta střelnice je stranou od uplně všeho, takže to byla čistá zlomyslnost.

Idahou

Příspěvek#72 » úte 3. lis 2020, 09:27

Asi takhle - můj aktuální mindset je takovej, že máme tvrdá omezení kvůli kreténům co nedokázali bejt aspoň trochu tolerantní (podle všeho se běžně pořádaj párty pro 100 lidi, tajně provozujou hospody a kdesi cosi), takže naprosto chápu, že pokud byl někdo přesvědčen, že mají mít zavřeno a porušují nařízení, tak je nahlásil, ať si pěkně vyžerou pokutu.
My to v tomhle případě vidíme jinak, ale dosaď si místo střelnice třeba hospodu, hernu, něco takovýho...
Tak prostě někdo postupoval stejně a nevěděl, že střelnice pod to nespadaj (tak jako to nevěděli ani lidi tady)

Venca888

Příspěvek#73 » úte 3. lis 2020, 09:35

Takže ten bonzák byl nějakej spanilej rytíř, kterej chtěl s čistym úmyslem zachránit společnost od Covidu. Potom to beru.

Idahou

Příspěvek#74 » úte 3. lis 2020, 09:47

Pokud to chceš překrucovat a vymýšlet voloviny... uži si to

ViralWinter

Příspěvek#75 » úte 3. lis 2020, 09:52

Takže holt bacha co do budoucna řeknete před Idahou ;)

Zpět na