Kde nakupujete?
- Artifex
- johnnyjak
Příspěvek#17 » stř 18. kvě 2011, 23:05
Šumavskou musím taky jen chválit. Sehnal jsem vždycky, to co jsem sháněl a i když jsem kupoval jen pružinku blokace úderníku, vždy perfektní přístup.
Teď zvažuju výběr levnějšího klonu 1911 a pan Pekařík mi na základě nevinného dotazu na GAL M6000 hned sám nabídl konzultaci a předvedení dostupných alternativ. A to i přesto, že jsem ho upozorňoval, že nejdřív kvůli financím musím prodat svoji současnou pistoli... Co víc si můžu přát?
Teď zvažuju výběr levnějšího klonu 1911 a pan Pekařík mi na základě nevinného dotazu na GAL M6000 hned sám nabídl konzultaci a předvedení dostupných alternativ. A to i přesto, že jsem ho upozorňoval, že nejdřív kvůli financím musím prodat svoji současnou pistoli... Co víc si můžu přát?

- Quirinus
Příspěvek#20 » čtv 21. črc 2011, 14:32
Taky jsem dříve nakupoval u Brymový. Ale po pár návštěvách jsem už vážně nemohl dál snášet způsob, jakým se mnou (a dalšími zákazníky co jsem stihl odsledovat) jednají. Poslední kapkou byla ostentativní neochota řešit drobnou reklamaci. Od té doby jsem se zařekl, že už tam nepůjdu.
Náboje teď kupuju v Opletalce a spokojenost, nejen s cenami, ale hlavně s přístupem prodejce.
Náboje teď kupuju v Opletalce a spokojenost, nejen s cenami, ale hlavně s přístupem prodejce.
- Maňas
Příspěvek#22 » čtv 21. črc 2011, 16:11
Quirinus píše:Taky jsem dříve nakupoval u Brymový. Ale po pár návštěvách jsem už vážně nemohl dál snášet způsob, jakým se mnou (a dalšími zákazníky co jsem stihl odsledovat) jednají...
Divny, nejakou nevrazivost jsem nepocitil. Vzdy jsem teda prisel a rekl chci tohle tohle a tohle. Ne ze bych tam vybiral hodinu a nakonec stejne nic nekoupil

- frantisek
Příspěvek#23 » čtv 21. črc 2011, 21:04
pesi píše:modrasek píše:Já nakupuju hlavně tady: zbraně a střelivo
Taky jsem tam nakupoval, ale od dubna už ne. Podle webu zrušili maloobchodní prodej. Nebo je to jinak?
Nelze tam zajit, vybrat a nakoupit.
Lze si vybrat na eshopu, objednat a osobne si vyzvednout.
Jinak JGS Trade nelze nez doporucit, nakupoval jsem tam opakovane ruzne drobnosti (na zbrane ma zatim kliku v komisi) a ochota, informovanost, jednani - vse na 1* !
- dejment
Příspěvek#25 » pát 22. črc 2011, 21:36
Pro mne je todle z ruky. Nejblíže, co mi vyhovuje je pro mne v Jilemnici http://www.gunshop.cz/cs/.
Jelikož přebíjím 9 mm Luger, tak zase tak často nenakupuju, půl kila střelného prachu vystačí vcelku dlouho. A zápalky mi tady koupil kolega, který to koupil ani nevím kde. Ale střelnej prach sem naposledy kupoval v Pardubicích ve Smilově ulici, ani nevim, jestli ten obchod ještě existuje.
Jelikož přebíjím 9 mm Luger, tak zase tak často nenakupuju, půl kila střelného prachu vystačí vcelku dlouho. A zápalky mi tady koupil kolega, který to koupil ani nevím kde. Ale střelnej prach sem naposledy kupoval v Pardubicích ve Smilově ulici, ani nevim, jestli ten obchod ještě existuje.
- Andy
Příspěvek#26 » ned 24. črc 2011, 00:24
Mohu jen dodat, že u brýmové ten prodavač tam (ta ženská tam věcne krici neco nebo sedi u kompu
) je asi jako když sežral celý svet. Optal jsem se ho na jeho názor na jedno střelivo a málem sem dostal vynadáno (ani me nenechal dorict vetu skoro). Prostě mi přijde takový arogantní a nerad tam i chodím, ale maj tam v komisi i slušné zbraně a náboje někdy za dobrou cenu, tak tam vždy jdu s jasným cílem, že vím co koupit.

- Missak
Příspěvek#29 » pon 25. črc 2011, 20:18
i když nemám vlastní zkušenost, myslím, že se dle ohlasů jiných dá doporučit střelnice Leiko. výběr nových i komisních zbraní (za rozumné peníze) a určitě jsou tam lidi, kteří dokáží poradit. často tam bývají i předváděčky některých výrobců, což ale přes léto asi nebude. věřím, že se tam dají i různé zbraně vyzkoušet.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí